Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Странен символ до батерията (iPhone 4)

Featured Replies

Публикувано

Здравейте,

публикувам тази тема, защото не мога да разбера какъв е този символ, който ми изкарва на дисплея до батерията.

Символът е слушалка със седем (7) точки под нея. Проверих всички настройки и не можах да намеря нищо необичайно.

Ако някой знае какво означава и за какво е бих бил благодарен.

Поздрави

Публикувано

Не знам дали е същоя проблем ако изобщо е проблем, но при мен от известно време ми се появи надпис "cool" до батерията :p

Публикувано

loveapple, влез в Settings/Phone и изключи опцията TTY.

BlackBoX, това cool най-вероятно е от някоя тема. Също така, спомни какво си качвал свързано с времето на статус бара.

Публикувано
  • Автор

Благодаря ти. А това ТТУ за какво служи?

Публикувано

Благодаря за опита да помогнете, но нямам нито теми нито нещо свързано със статусбара ...

Като се замисля ... възможно ли е да е от приложенито mCooliPhone ? сега преглеждам всичко инсталирано и не виждам от какво друго може да е...

Публикувано

loveapple, това е настройка за глухи, не зная как точно работи, но всеки телефон я има. Дано не се налага на никой да я ползва.

BlackBoX, нищо чудно да е от него.

Публикувано

от mCooliPhone е !

След инсталация и активиране на Shake to Answer :)

Публикувано
  • Автор

Благодаря много!

Публикувано

Мда ... след като премахнах mCoolPhone надписа cool изчезна след resping.

• 10 месеца по-късно...
Публикувано

Здравейте, появи ми се катинарче с кръгла стрелка около него до иконката на батерията. Какъв е този символ и за какво служи като опция? Последни инсталации преди да се появи направих през Cydia - / MxTube , Graviboard , Speed Intensifier , iBlacklist / има ли някоя от тях връзка със символа появил се днес?

Благодаря Ви.

Публикувано

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

Здравейте и от мен..А някой случайно да е имал символчето "▶" и да е наясно какво значи то и как да го премахна?

Публикувано

Спри си iPod ;)

Публикувано

Здравейте пак от мен...ужас! Това с ipod беше лесно..усетих се малко след като пуснах питането си, но днес сутринта тела ми се беше изключил понеже нямаше бат. когато го включих отгоре пак до батерията ми се появиха сигурно всички символи които има...плик за писмо, удивителен знак, балонче, балонче със слушалка...целият ред ми е пълен със символчета! Аз си мислех, че един е обезпокоителен, но цяла върволица..Моля ви помагайте, защото това ми се вижда по-сложен казус! Не показва да имам апликации за обновяване в App Store-а (обикновено балончето на това се дължеше преди), но пък другите символи...и то тоооолкова много..

PS: Има нещо необяснимо в това от май месец да съм с този телефон и в мига, в който потърсих инфо по темата с едно символче да ми се пльоснат ВСИЧКИТЕ! хахахахаххааххаа

Публикувано

Да си слагал някакви програми за известяване? LockInfo, Notifier или други? Пробва ли да рестартираш?

Публикувано

Не съм слагала нищо. Снощи нищо му нямаше и както казах се беше изключил сутринта понеже нямаше бат. и като го включих-честито! Рестартирах го да. :(

Иначе пък си работи нормално...просто има целият си набор от символи отгоре подредени.

Редактирано от vickythedancer

Публикувано

Я пусни един шот от Settings след Store.

От тук на долу

1b8afb2945522f4a.PNG

• 7 месеца по-късно...
Публикувано

Здравейте,

На мен ми излиза един символ N до батерията и не мога да открия от какво е.

Публикувано

Дай един шот и ти, подобно на горния.

Публикувано

redreny2000, ако не се лъжа, това беше иконата от Backgrounder.

Публикувано

Благодаря, SpiceBoy, точно това излезе. Изключих Backgrounda за е-мейла и се махна. Настроила съм со го на Native и затова ми излиза N.

Публикувано

Друга е темата, що ти е;)

Публикувано

Примерно защото пускам песнички на детето и аз правя друго.

Публикувано

За това не ти е нужен бекграундър?

Публикувано

Може и така да е, ама тепърва навлизам в нещата и това беше начинът, който аз намерих.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.