KurtiMakarov Публикувано Май 25, 2009 Сподели Публикувано Май 25, 2009 Неможах да намеря тема или някои да казва как се инсталират програми през i-FunBox.Ако някои каже ще сам много благодарен. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 johnnybravo Публикувано Май 25, 2009 Сподели Публикувано Май 25, 2009 От Cydia си инсталираш програмата Installous, като за целта трябва да си добавиш сорса http://cydia.hackulo.us. После само копираш .ipa файла в папка: /private/var/mobile/Library/Downloads/ стартираш Installous и отиваш в Downloads, където трабва да се намира файла, който си копирал през iFunBox. Инсталираш и си модерен Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 NoGood Публикувано Май 26, 2009 Сподели Публикувано Май 26, 2009 Тук не е мястото, но да не пускам нова тема....Та може ли например да си сваля Ringtone с разширение .M4R (да кажем с dTunes от Zedge.net) и както ми е в папка Downloads да го направя за тон на звънене без да синхронизаирам с iTunes??? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 Grievous Публикувано Май 27, 2009 Сподели Публикувано Май 27, 2009 Може да си го метнеш ръчно с iFunBox без намесата на iTunes в Library/Ringtones. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 NoGood Публикувано Май 27, 2009 Сподели Публикувано Май 27, 2009 Може да си го метнеш ръчно с iFunBox без намесата на iTunes в Library/Ringtones. Мерси, но ме интересуваше дали мога да го задам като тон на звънене през телефона, без намесата на PC.Нещо като на другите телефони.Мисля, че отговора е "не" , но все пак да попитам Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 borisb Публикувано Май 27, 2009 Сподели Публикувано Май 27, 2009 Можеш да го копираш или преместиш в Library/Ringtones направо от телефона с програмата iFile. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 NoGood Публикувано Май 27, 2009 Сподели Публикувано Май 27, 2009 Можеш да го копираш или преместиш в Library/Ringtones направо от телефона с програмата iFile. Благодаря ти за помощта! В раздел Ръководства пуснах подробна тема,как става. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 baza2005 Публикувано Юни 3, 2009 Сподели Публикувано Юни 3, 2009 Там където сте казали нямам папка Downloads, трябва аз ли да си я създам. П.П. Имам папка Downloads в Media a на в Library. П.П.П.П. Оправих го направих си папката и тя си появи в програмата Installous. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 iPhoNe 2G Публикувано Юни 11, 2009 Сподели Публикувано Юни 11, 2009 Като натисна да инсталирам Installous ми изписва "1 Broken Packages" какво да правя а иначе си качих програмите в папката Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 iPhoNe 2G Публикувано Юни 11, 2009 Сподели Публикувано Юни 11, 2009 никои ли неможе да ми помогне :cry: :cry: Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 dra6ko Публикувано Юни 13, 2009 Сподели Публикувано Юни 13, 2009 При мене пьк тая добавка INSTALLOUS не я намира,е ли е вьзможно това? Тьрсех я вьв Furuter packages и More Package Sources Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 Aveliky Публикувано Юни 13, 2009 Сподели Публикувано Юни 13, 2009 Трябва да добавиш сорс-а http://cydia.hackulo.us/ в cydia и ще я виждаш. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 dra6ko Публикувано Юни 13, 2009 Сподели Публикувано Юни 13, 2009 и тьй като вече сигурно ще ми теглите една две майни,тоя сорс как да го добавя? EDIT:предполагам през SAFARI-то,пиша адреса и чакам да зареди? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 Aveliky Публикувано Юни 13, 2009 Сподели Публикувано Юни 13, 2009 http://bgiphone.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=152 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 dra6ko Публикувано Юни 13, 2009 Сподели Публикувано Юни 13, 2009 ахамммм,тествам.....Тва нещо по битер от компютьр :evil: Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 dra6ko Публикувано Юни 13, 2009 Сподели Публикувано Юни 13, 2009 Така сложих две програми в посочената папка,а пустат и програма Installous кьде трябва да се намира,че не ми я показва на desktop-a? Значи иконката сьс сигруност я няма на десктопа но през iFUN-a си я вижда? В момента дескотпа ми е запльнен с икони,как се добаят още,т.е. има ли някакво меню за разрешаване? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 Aveliky Публикувано Юни 13, 2009 Сподели Публикувано Юни 13, 2009 Ако след инсталация не ти излиза иконата на програмата ще се наложи да преинсталираш и Patch Mobileinstalations. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 dra6ko Публикувано Юни 13, 2009 Сподели Публикувано Юни 13, 2009 махам пьрво INSTALLOUS и след това PATCH-a или само patch-a? Мерси EDIT:А тоя PATCH кьде трябва да се намира,тука е някаква каша PATCH-a e намерен,само ме интерсува дали е необходимо да преиснтлирам и INSTALLOUS Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 Aveliky Публикувано Юни 13, 2009 Сподели Публикувано Юни 13, 2009 Реинстал на пача само. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 dra6ko Публикувано Юни 13, 2009 Сподели Публикувано Юни 13, 2009 Мерси сега ще го пробвам Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 dra6ko Публикувано Юни 13, 2009 Сподели Публикувано Юни 13, 2009 Стана,но когато трьгна да иснталирвам,завьршва иснталцията(не ми пише нищо,но пьк и недава грешка) После обаче никакви иконки на десктопа? ЕДИТ:АКо може да ми кажеш и как да затрия вече уж инсталираните програми Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 BANNN Публикувано Юни 13, 2009 Сподели Публикувано Юни 13, 2009 Направи ли респринг? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 Aveliky Публикувано Юни 13, 2009 Сподели Публикувано Юни 13, 2009 Не респринг а рестарт за да си прочете пача. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 dra6ko Публикувано Юни 13, 2009 Сподели Публикувано Юни 13, 2009 Небях направил рестар,сега го рестартирах,пуснах ги пак да се иснталират и пак никакви иконки Предположения? Благодаря ЕДИТ:Имам в предивд Installous се иснталира,има иконка,но след това програмите през INSTALLOUS се иснталират уж,но няма иконки Данеби да има някаква несьвместимост,програмите се следните: Seismometer 1.1 EuroRadio 1.5 iPOD TOUCH 1Gen 8G Сега като вляза в режим HIDE ICONS се виждат,и то по 3бр за всяка програма,колкото бях инстлаирал,как да ги uninstall-нa? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 Alxx® Публикувано Юни 13, 2009 Сподели Публикувано Юни 13, 2009 Изкарай ги от hide icons, за да ти излезнат на спрингбоарда. Мисля че излишното ще се махне само. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 dra6ko Публикувано Юни 13, 2009 Сподели Публикувано Юни 13, 2009 Като им дам OFF(ако това се има впредвид под махане),пак не се показват на dekstop-a,вече имам чувстовто че се е бьгнало нещо Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Въпрос
KurtiMakarov
Неможах да намеря тема или някои да казва как се инсталират програми през i-FunBox.Ако някои каже ще сам много благодарен.
Линк към коментара
Сподели в други сайтове
42 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.