NikoL_85 Публикувано Май 26, 2009 Сподели Публикувано Май 26, 2009 извинявам се ако не е тук мястото , със Iphone 2g FW 2.2 и след преинсталация на Windows-a ,iTunes не ми качва Applications вади ми грешка когато синхронизирам photo,music,video, и понякога ме изхвърля седно дърпам кабела ето това ми изписва: http://www.mypicx.com/05262009/iphone_2g/ Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
naidenoff Публикувано Май 26, 2009 Сподели Публикувано Май 26, 2009 Като преинсталира на ново Уйндолса и качи Тунето,даде ли му оторизация :question: 30. Повечето потребители след като си направят регистрация се чудят защо им крашват/не тръгват приложенията.С направената регистрация не всичко е готово. Трябва да се оторизира компютъра за да може да се ползва регистрацията пълноценно. Как става това? Отваряте iTunes, от горното меню натискате Store и избирате Authorize Computer. Или по добре прочети цялата тема :exclaim: Безплатна регистрация в iTunes! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
NikoL_85 Публикувано Май 26, 2009 Автор Сподели Публикувано Май 26, 2009 да всичко което си написъл съм го направила но просто ме изхвърля от целия iTunes и още немога да разбера каде е повредата в телефона ли ,в компа или в кабела, ако някой е имал подобен проблем нека сподели от какво е бил породен мерси за съдеиствието :redface: Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
chayanne Публикувано Май 26, 2009 Сподели Публикувано Май 26, 2009 Има вероятност да не са се инсталирали драйверите за устройството. Може и да не е инсталиран NET Framework 2.0 или по-нов... за целта пусни ъпдейт на операционната система - ако си с Виста го има и не е нужно. В този случай преинсталирай iTunes и направи ъпдейт на драйверите. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
NikoL_85 Публикувано Май 26, 2009 Автор Сподели Публикувано Май 26, 2009 itunes го преинсталирах няколко пъти погледнах и NET Framework е 3.5 всичко нормално Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
naidenoff Публикувано Май 26, 2009 Сподели Публикувано Май 26, 2009 Един въпрос :question: Да не би да си с XP SP3.Всеизвесно е че Сървис Пак 3 има проблеми с USB контрелери и драйвъри на дъното :cry: Имах доста гадни проблеми с SP3.но откакто минах на Vista се оправих Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
NikoL_85 Публикувано Май 27, 2009 Автор Сподели Публикувано Май 27, 2009 да с XP съм еми щом трябва и на Vista ще минем мерси дано да стане :cyan: Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
naidenoff Публикувано Май 27, 2009 Сподели Публикувано Май 27, 2009 Не е казано че трябва задължително да минаваш на Vista.Просто си инсталирай по-нови драйвъри на дъното Не използвай тези от диска на дъното (явно са стари) дръпни си ги от сайта на производителя Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
vicki Публикувано Май 28, 2009 Сподели Публикувано Май 28, 2009 Ако използваш USB хубове или удължители ги махни. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
NikoL_85 Публикувано Юни 2, 2009 Автор Сподели Публикувано Юни 2, 2009 не няма никакви хъбове и удължители даже като преинстралирах Итунса и windows-a сега пък ми вади някакви грешки като синхронизира можеби телефона нещо се е развалил нз кабела си работи зарежда Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mupo Публикувано Юни 3, 2009 Сподели Публикувано Юни 3, 2009 Ако имаш възможност опитай с друг кабел, за да сме сигурни че проблема (не) е от него. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
nelko5km Публикувано Юни 12, 2009 Сподели Публикувано Юни 12, 2009 Здравейте , днес си преинсталирах iTunes от 8.2 на 8.1.1.10. Защото iFunboxa не вървеше. Сега като качих стария iTunes се оправи iFun-a но iTunes не ми изкарва апликейшън изчезнаха ми рингтоновете и немога да кача нови прави ми там някав синк за 2сек и после нищо! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ReCcA Публикувано Юни 12, 2009 Сподели Публикувано Юни 12, 2009 Върни на 8.2 и си качи новия iFunBox , и нямаш ядове Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
nelko5km Публикувано Юни 12, 2009 Сподели Публикувано Юни 12, 2009 Върнах го и направих Transfer Purchase не ми излизат приложенията нищо пак. Немога да качвам нищо. Моля помогнете. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
stanislavd Публикувано Октомври 5, 2009 Сподели Публикувано Октомври 5, 2009 Здравейте колеги. Най накрая след многократни опити успях да си регистрирам картата в Айтун и да си купя приложение. Картата ми е виза и неуспешно пробвах да я регистрирам в американския сайт (излезе съобщение че с тази карта не може да се пазари там). Регистрирах се в ПейПал и пак пробвах в американския Айтун(там имах акаунт) и отново същото съобщение. След това се регистрирах и в ClickandBuy който се подържа от европейските версии на Айтун, но пълната регистрация изисква няколко дни, и почнах да се изнервям. Освен това цените на приложенията в европейския Айтун са същите като в американския ама в евро , което за нас е по скъпо. Тогава реших да пробвам в турския Айтун и за мое огромно удивление регистрацията взе че стана, и другото хубаво нещо е че цените са в долари. Ето и малко упътване как стана регистрацията: Направих нов акаунт в турския Айтун; избрах вида на картата(в моя случай виза); написах си точните име адрес и телефон на които се води картата, като единствено zip кода го написах 80000 , тъй като искаше да е с 5 цифри, и регистрацията стана. Вече дори си купих 2 програмки. Сега ако излезе джейлбрек за фирмуер 3.1 кефа от новия телефон ще бъде пълен. Дано съм бил полезен на някой , който се е мъчил като мен. Успех Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Toni- Публикувано Октомври 6, 2009 Сподели Публикувано Октомври 6, 2009 И аз успях да си регистрирам акаунт, т.е промених си данните в старият ми акаунт, който беше с fake данни, просто си смених държавата на Русия. В руския AppStore цените също са в долари, вече си купих приложение даже EDIT: Когато му промених данните, ги прие, както и картата, свалих си приложението, но сега като дам на Purchase History, забелязах, че не ми оторизира картата и дължа $2.99. Като дам на Edit Payment Information, не ми я приема вече...странно Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
stanislavd Публикувано Октомври 6, 2009 Сподели Публикувано Октомври 6, 2009 При мен всичко е нормално , даже сега получих СМС , че от картата е изтеглена сумата , която дължа за двете програми. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dimenti Публикувано Октомври 19, 2009 Сподели Публикувано Октомври 19, 2009 Здравейте съфорумци , имам проблем с качването на приложения . Мисля , че е като на първото момче , дава някакъв ерор и не се качват , пише : The application "FlightControl" was not installed on the iPhone "Dimo" because an unknown error occurred (0xE8008001) . С iPhone 3G 16 GB съм , бях на 3.0.1 но се върнах на 3.0 ... След долнгрейда , започнаха проблемите Благодаря Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Grievous Публикувано Октомври 19, 2009 Сподели Публикувано Октомври 19, 2009 Направил ли си това? viewtopic.php?f=7&t=1374 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dimenti Публикувано Октомври 19, 2009 Сподели Публикувано Октомври 19, 2009 бях направил това , наполовина ... бях инстелирал само сорса ...както и да е след 2 часа ровене из форумите и четене , свикнах да боравя с айфънбокс : )) доста приятна програмка , с която си каваш и всякакви приложения ... Сега ще ползвам и тюнса и бокса за качване и т.н. ... Благодаря много Приятна вечер Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
janastoicova Публикувано Октомври 22, 2009 Сподели Публикувано Октомври 22, 2009 възможно ли и iTunes да блокира картата,вече около 6 пъти ми се случва и не смея нищо да свалям на телефона Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
chayanne Публикувано Октомври 23, 2009 Сподели Публикувано Октомври 23, 2009 Кредитната карта с която плащаш приложенията ли? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
yorrick Публикувано Юни 30, 2010 Сподели Публикувано Юни 30, 2010 Здравейте, От скоро имам iPhone 3G version 3.1.3. Вчера инсталирах WinSCP и свързах телефона с компютъра през WiFi, но след това iTunes ми да вада грешка и не иска да се свърже с телефона -изписва ми следното съобщение: "iTunes could not connect to this iPhone because an unknow error occurred (0xE8000001)". Моля помогнете ми незнам какво да направя. Благодаря предварително. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Юни 30, 2010 Сподели Публикувано Юни 30, 2010 Премести кабела на директен ЮСБ порт, никога не ползвай хъб (обикновенно на PC-тата, предните портове са такива). Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kalata1 Публикувано Юли 15, 2010 Сподели Публикувано Юли 15, 2010 Направих нова тема за моя проблем , но както винаги ми изтриха. Проблема е такъв - когато синхронизирам компютъра с телефона ми дава , че не ми е оторизиран компютъра след като го оторизирам на следващото синхронизиране ми казва , че пак не оторизиран и не може да ми качи някой приложения и пак да го оторизирам. И това се повтаря при всяко синхронизиране. С новия iTunes съм и използвам Windows Vista. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.