Pe6o666 Публикувано Юли 15, 2010 Публикувано Юли 15, 2010 Ако с другите нямаш проблем, явно тези не са кракнати както трябва. Цитирай
kalata1 Публикувано Юли 15, 2010 Публикувано Юли 15, 2010 Някой от приложенията дори са Free като Skype , Facebook и др. Цитирай
svetliol Публикувано Септември 3, 2010 Публикувано Септември 3, 2010 (редактирано) Здравейте имам следния проблем. Имам 3G 4.0.1 JB купуван от Глобул и от вчера вече след синхронизация в iTunes (9.2.1.5) показчва, че са ми инсталирани приложенията, но на телефона ги няма. Редактирано Септември 3, 2010 от svetliol Цитирай
ataman Публикувано Октомври 4, 2010 Публикувано Октомври 4, 2010 Здравейте, и при мен го има този проблем. Както си работи всичко и изведнъж се получи така. Не ми синхронизира нито контакти, нито снимки, нито приложения. Направил съм оторизация, преинсталирах и програмата, но все си е същото. В нея ги показва като инсталирани, но в телефона реало ги няма. Цитирай
ataman Публикувано Октомври 4, 2010 Публикувано Октомври 4, 2010 (редактирано) имам отметки какво му е на профила ми ? като изключим че сладуранката постоянно ме заплашва Редактирано Октомври 4, 2010 от ataman Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 4, 2010 Публикувано Октомври 4, 2010 След 9.1, за да работи всичко в тюнса, трябва да имате .NET Framework 4.0 - нагоре. Можете да опитате с преинсталация на тюнса. П.П. Не знам тя заплашва ли те, но ако те видя пак с неоправен профил и да пишеш с малки букви само - ще те изхвърля!!! Цитирай
BANNN Публикувано Октомври 4, 2010 Публикувано Октомври 4, 2010 Такива дет си мислят, че са хванали Господ за Х.я само БАН! 1 Цитирай
Sladichuk® Публикувано Октомври 4, 2010 Публикувано Октомври 4, 2010 Ей, "сладуранчо" не само не разбираш от дума, не само не се съобразяваш с официално предупреждение, и си позволяваш да продължаваш по същия начин, предизвиквайки ме даже публично да те навикам тук, ами на всичкото отгоре пък и лъжеш, че " постоянно" те заплашвам. Е, сега вече ще разбереш какво е постоянно и пунктуално! Само имай късмет да не си оправиш профила, да продължиш с демонстративното пренебрежение към правилата, писането като в чат с малки букви, нечетенето и мързела, искането за дундуркане и смяна на памперси, и т. н. Да пея ли: "Я, ела, бе, пиленце при Кака...."? 1 Цитирай
mill4a Публикувано Януари 10, 2012 Публикувано Януари 10, 2012 Здравейте, днес се сблъсках с странен за мен проблем.Инсталирах програмата на приятел.Компа е с ХР и всичко работи както трябва,единствено не иска да влезе в магазина.Вижда телефона,синхронизира се,но като дам на iTunes store и започва да зарежда горе чертичката,стига до половината и това е.Не се появяват никакви апликации или каквото и да било.Деинсталирах,трих,преинсталирах програмата,но все така същото.Каде може да е проблема ако някой се е сблъсквал с подобно нещо да помогне. Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 12, 2012 Публикувано Януари 12, 2012 Виж си файъруола, антивируса или "нахрани" нет доставчика. Sent from my nokia 1100 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Януари 13, 2012 Публикувано Януари 13, 2012 Ако не можеш да влизаш и в www.apple.com, наистина нахрани доставчика! Цитирай
Кристиан Публикувано Януари 18, 2012 Публикувано Януари 18, 2012 Имам един проблем, исталирал съм новата версия на iTunes, под Windows 7. Когато искам да я стартирам повторно след като съм я изключил, или не се пуска, или забива, а в диспечера на задачите показва, че работи, дори след като е спряна първия път... Цитирай
Sladichuk® Публикувано Януари 18, 2012 Публикувано Януари 18, 2012 Много ми е любопитно как си я инсталирал, а още по – как си "я изключил", и как "е спряна първия път" ... И вземи си оправи профила в полето OS ! Цитирай
Кристиан Публикувано Януари 19, 2012 Публикувано Януари 19, 2012 Пич, незнам какво не разбра, с Windows 7 съм, и съм инсталирал iTunes, какво толкова невероятно има в това, като гледам и ти си с 7-ца. Просто като пусна програмата да си прехвърля нещо примерно, и после като я затворя, немога да я стартирам пак, това е проблема. Колкото до профила, ще го оправя, и без да ми нарежаш! Цитирай
uomoto Публикувано Януари 19, 2012 Публикувано Януари 19, 2012 Пич,укроти страстите. Спри го от процесите и пробвай пак.Нещо има в бозата ти.Ако трябва преинсталирай тюнса... Цитирай
gogi6 Публикувано Януари 19, 2012 Публикувано Януари 19, 2012 Няма да стане с преинсталация на тюнса,а на windows!От личен опит знам!Всички гимнастики опитах,без резултат!Няма смисъл да си хаби нервите и времето! Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Януари 19, 2012 Публикувано Януари 19, 2012 И аз като бях на уин ми правеше тоя проблем. НЕ се оправя Всъщност до преинсталация на бозата не съм стигал, ама това много крайно ми се струва.. Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 19, 2012 Публикувано Януари 19, 2012 Ич не е крайно. Дърпат нередовна боза от калпави торенти, с купища фейл-чекнати файлове и после "олелее"... 1 Цитирай
orbitalen Публикувано Януари 19, 2012 Публикувано Януари 19, 2012 (редактирано) @Alxx, тук не мога да се съглася с теб. Използвам лицензиран Windows 7 x64 Professional. Покрай Нова Година преинсталирах начисто и след инсталация на iTunes започна да ми прави същите проблеми. По логовете на Windows-а нямаше никакви следи/грешки/warnings от iTunes, а след като забиеше дори да спра ръчно процеса и да стартирам наново iTunes не помагаше. Само рестарт спасяваше ситуацията. Честно да си призная не съм се и опитвал да търся къде е проблемът (освен логовете, които така или иначе преглеждам редовно ), тъй като iTunes използвам само за синхронизация (1 в месеца в най-добрия случай) и за бекъп (пак 1 път в месеца) и не ми пречеше да си забива, когато пожелае. Работата е там, че в един момент се оправи само, без да пипам нищо. Редактирано Януари 19, 2012 от orbitalen 1 Цитирай
uomoto Публикувано Януари 19, 2012 Публикувано Януари 19, 2012 Бозата си е боза,няма какво да спорим. Колко нерви съм хабил не е истина... 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 19, 2012 Публикувано Януари 19, 2012 И там има нещо вярно - даже в сайта на епъл признават за проблеми със съвместимостта с х64. Факт е обаче и казаното от мен. Не искам да хваля хр, но с тюнс под уин хр 32бит никога не съм имал грижи и не помня някой чийто комп съм инсталирал да е имал проблем. 1 Цитирай
Sladichuk® Публикувано Януари 19, 2012 Публикувано Януари 19, 2012 Пак ли да слагам емотикони, крещящи "СПАМ, СПААААМ...", при положение, че милЯрд пъти се оплакахме, че със 64–ките все изскачат проблемчета тук–там.... Интересно обаче защо при мен никога – нито на 32, нито на 64 някое такова не пробва нервите ми ... (Май щото преди да изрева, повечко копая, и си ги решавам.... ) 1 Цитирай
Pe6o666 Публикувано Януари 19, 2012 Публикувано Януари 19, 2012 (редактирано) Ай донт хев проблемс, тоо При положение че компа ми е с Lion Skon Pack и всевъзможни щуротии... Кака, нашите Вайо-та може да са имунизирани нещо Кака ти : Редактирано Януари 19, 2012 от Sladichuk® Цитирай
DjeFF Публикувано Април 19, 2012 Публикувано Април 19, 2012 Имам следния проблем. iTunes ми е регистриран в US. Имам $ 0.09 баланс, който ми пречи да си го преместя в BG Store. Като тръгна да го прехвърлям и ми казва следното: You have a store credit balance; you must spend your balance you can change stores. Някаква идея как мога да го прехвърля ? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.