Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

  • 0

Multitasking за Iphone3g /Ipod 2nd gen


Tzvetandacov

Въпрос

Имам Ipod touch второ поколение ,който ъпдейтнах до 4.0.2 и позволих мултитаскинг с редсноу ,но не постигнах резултата ,който търсих - исках да мога да си оставам на линия в скайп ,след като отворя и друго приложение ,но разбрах ,че това неможе да стане нито на моя айпод ,нито на Iphone 3g. Пробвах и с Backgrounder от сидия ,но и той е незадоволителен - след няколко минути пак съм офлайн на скайп ,а и докато съм все още на линия -като ми пише някой или ми звъни -не получавам нотификейшън (като на 3gs или Iphone 4 ...) Искам да разбера има ли начин да се качи модифициран фирмуеър за 3gs на 3g / за Ipod touch 3rd gen на 2nd gen и по този начин да може да се използва пълнофункционален мултитаскинг от самия iOS4 .

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

5 отговора на този въпрос

Recommended Posts

  • 0

Благодаря за предложението ,знам ,че и Nimbuzz и Fring поддържат мултитаскинг ,но проблема при мен е ,че работя на кораби ,на които интернета е ограничен по някъкъв начин и тези проложения немогат да се свържат с интернета и неработят ,само Skype.app се свързва ... Пробвал съм ги и на Аpple устройствата ,и на Nokia със Symbian -все не работят и Fring и Nimbuzz ,само Skype

Редактирано от Tzvetandacov
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

И Skype би трябвало да работи във фонов режим. Разгледа ли последните страници в темата за Skype? По спомен там се обсъждаше точно това.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Щом бачкаш на кораб - намери IT-то и го питай, ще иска ли да добави nimbuzz-a в изключенията. Ако беше попрехвърлил темата за скайп, щеше да разбереш че няма пуш и няма начин да работи в бекграунд пълноценно.

Вероятно са ограничили достъпа на приложенията, които редовно се случва някой да ги остави с дни отворени и да им товари връзката - оставили са скайп, защото е най-популярната алтернатива на нормалния телефон.

Edit: mupo, застъпихме се - бачка, ама не получава съобщения докато не го отвориш пак, т.е. дърво.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Работя на различни кораби и ги сменям през няколко седмици ,няма как да стане това с питането за достъп на Nimbuzz на всеки различен кораб .Имах подръка 3gs и на него скайпа си работеше 100% пълноценно във фонов режим - и обаждания получаваше ,и чат съобщения ... но ме е яд ,че Apple пренабрегват по-старите машинки ,от друга страна хакове ,като redsn0w ни позволяват да пуснем оригиналният мултитаскинг ,но той пак неработи ,само реди отворени приложения и тегли ресурс от рам-а ,процесора и най-вече батерията ... Ще бъде интересно хакерско постижение ,ако се намери начин да се инсталира модифициран фирмуеър за новите устройства (3gs и iPod 3rd gen) на по-старите машинки (3g и iPod 2nd gen) като аз доколкото знам -те нямат много разлики в хардуера и мисля ,че няма да са несъвместими - просто ще са по-бавни и ще изтощават батериите си по-бързо ,но който може да живее с тези недостатъци ,за сметка на новите софтуерни възможности - да има шанс да ги използва :thinking:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Аз моя 3G му бях сложил push Doctor и бях с IM+ С пуснат Push и си бях постоянно в скайп без мултитаскнг :thinking:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...