торео Публикувано Септември 1, 2010 Публикувано Септември 1, 2010 (редактирано) Екстра, просто айпод тъч е уникален. При първа възможност ще се обзевада. Редактирано Септември 1, 2010 от торео Цитирай
LUBECA Публикувано Септември 1, 2010 Публикувано Септември 1, 2010 Жалко за AppleTV. Много добре е направено, но с този update става абсолютно неприложимо. Те и Apple едва ли ще го пуснат някога в България официално (както с Netflux, който ти гледа IP-то) но дори и да го пуснат тук, нашият интернет никога няма да може да streem-ва HD. Ще поръчам едно от USA за идеята, но не съм оптимист. Ще трябва да си ползваме старите AppleTV... Ми не мога да се съглася с теб, относно нашия нет и HDTV. Аз как според теб гледам телевизия? Мтел Quarto си е телевизия през IP. и мога да ти кажа че HD-то си е идеално. Цитирай
deezel Публикувано Септември 1, 2010 Публикувано Септември 1, 2010 Бендуитът в САЩ е плачевен, спрямо България. За тях 6MB ADSL е космическа скорост. YouTube HD в 720p върви и на по-малко, следователно и Apple TV ще работи, притесненията ви са безмсилени. Друг е въпросът до каква степен е използваемо подобно устройство в България. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Септември 1, 2010 Публикувано Септември 1, 2010 Силно се надявам в 4.1 да върнат фонетичната българска клавиатура. Пинг-а също изглежда интересно. Новият Тъч си е добър (никъде не казаха обаче в каква резолюция прави снимки камерата, а отговорът е 960 x 720). Нано-то е по-добра версия на шъфъла и е идейно донякъде, но само за спортисти. Не разбрах и 3гс ще поддържа ли HDR опцията? Това като че ли е единственото хубаво нещо в 4.1.. Виждам, че Миро е писал да не бързаме с ъпдейт на Тюнс-а. Но все пак ако може някой да пише тук като се разбере дали е безопасно преминаването към новата версия. Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 1, 2010 Публикувано Септември 1, 2010 Взимай един Nano, и на дядо ми ластика от путурите, лепи го на ръката и си готов... То ше е ебати грозотията (имам предвид "iWatch" ако съществуваше) Цитирай
drinchev Публикувано Септември 1, 2010 Публикувано Септември 1, 2010 за 4.2 ( версията за iPad ) пише Keyboard and dictionary enhancements Choose from more than 30 new keyboards and dictionaries, including Arabic, Greek, and Hebrew. Това е от сайта на Apple ... дано да има български.. Цитирай
Aveliky Публикувано Септември 1, 2010 Публикувано Септември 1, 2010 За iPad си има Български и сега. Цитирай
sashko02 Публикувано Септември 2, 2010 Публикувано Септември 2, 2010 (редактирано) Преди 2 месеца си взех iPod Touch 3G и вече има 4G с по-арен дисплей най-малкото...Чак ме е малко яд П.П. Че и Wireless-N поддържа... Редактирано Септември 2, 2010 от sashko02 Цитирай
mupo Публикувано Септември 2, 2010 Автор Публикувано Септември 2, 2010 iTunes 10 е безопасен за jailbreak и unlock, но следващата седмица стойте далеч от iOS 4.1 4 Цитирай
Nistel Публикувано Септември 2, 2010 Публикувано Септември 2, 2010 Това потвърждение чаках Иначе българският на iPad за съжаление не става за дълго писане (блутут клавиатура), която си е задължителен аксесоар за power user-ите. Цитирай
delmondo Публикувано Септември 2, 2010 Публикувано Септември 2, 2010 Ивента е качен вече: Apple Keynotes Цитирай
changer Публикувано Септември 2, 2010 Публикувано Септември 2, 2010 А този Ping към ITunes ли върви само или си има отделен сайт? Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Септември 2, 2010 Публикувано Септември 2, 2010 Kъм iTunes е. Вече е наличен за ъпгрейд. Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 2, 2010 Публикувано Септември 2, 2010 Отвори мобилния си iTunes и ще го видиш. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Септември 2, 2010 Публикувано Септември 2, 2010 Само при мен ли новият iTunes е толкова черно-бял? Цитирай
chayanne Публикувано Септември 2, 2010 Публикувано Септември 2, 2010 Отвори мобилния си iTunes и ще го видиш. Ще го види ако акаунта му не е към BG Appstor. Цитирай
BlackBoX Публикувано Септември 2, 2010 Публикувано Септември 2, 2010 Ако сте пропуснали събитието и искате да го изгледате отначало, може да го направите от тук: Apple Special Event September 1,2010 Цитирай
apomarinov Публикувано Септември 2, 2010 Публикувано Септември 2, 2010 (редактирано) Не знам какъв е проблема при мен, но не ми позволява да я гледам, изкарва ми да си сваля quicktime, а аз си симам инсталиран itunes + quicktime, kакво да правя(win7 64bit)? edit:оправи се Edit2: Поправете ме ако греша но Стив не казваше ли прекалено често вместо iTouch/iPad-a iPhone? Редактирано Септември 2, 2010 от apodjeki Цитирай
Wesd Публикувано Септември 2, 2010 Публикувано Септември 2, 2010 Според мен iPod Nano си беше по-добре преди... не мисля че си струва де се вземе такова нещо... всеки си има мнение де... iPod Touch-a опра овациите според мен... чудя се също за iTunes 10-да не почне да прави проблеми с jailbreak-нати устроиства Цитирай
Vancuver Публикувано Септември 2, 2010 Публикувано Септември 2, 2010 А нещо знае ли се за iPod Touch 4G - дали пак 8GB версия ще е реално 3G с име "4G"? (Както сега при 3G 8GB версия е със стария процесор от 2G)? Уф, малко се оплетох, но се надявам да разберете въпроса... Цитирай
WolfDale Публикувано Септември 3, 2010 Публикувано Септември 3, 2010 (редактирано) При положение, че хардуерно се различават толкова, колкото 3GS - 4, сериозно ли го мислиш този въпрос ? Редактирано Септември 3, 2010 от WolfDale Цитирай
miroslav45 Публикувано Септември 3, 2010 Публикувано Септември 3, 2010 Интересно ми е от какъв материал е направен задния панел на iPod Touch 4th Gen, и дали ще се надрасква лесно? Цитирай
Blurry Публикувано Септември 3, 2010 Публикувано Септември 3, 2010 Така като гледам, а и е традиция, задния панел да е от алуминий. И да лесно се драска, но за това пък е красиво. Ако искаш да си остане ненадраскано слагаш протектор Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.