Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

@Grievous, Гроздан, се шегува с тоя стат горе. Гарантирам, че ще изпоти доста от хората тук ;)

• Отговори 96
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• Grievous

24

• The Shaman

20

• Grozdan_Karapetrunov

6

• mupo

5

Топ автори в тази тема

Публикувано

Grievous, очевидно е червения (терориста) при положение, че е мъртъв :Wink:

Уж ти играеш на тази игра, а аз трябва да ти я обяснявам ;)

Публикувано

The Shaman, не мисля че се шегува, няма грам ирония в поста му. mupo, предположих че има намеса на Photoshop, и затова попитах. :mrgreen:

Публикувано
The Shaman, не мисля че се шегува, няма грам ирония в поста му.

Е, как ше се шегувам, тук давахме по 150лв за мишки, че да правим такива статове :Wink:

Публикувано

Оооо незнам, винаги играя от лаптопа. :mrgreen:

Публикувано

E, когато кажеш, ще поиграем, пък ти ше ме научиш как се играе, да вляза и аз в А клас : )

• 5 седмици по-късно...
Публикувано

Здравейте ! Доигра ми се ЦС 1.5 но съм забравил всичко относно тази игра. Може ли някой да ми помогне защото не ми искарва нито 1 сървър в който да цъкам аз съм убеден че има =)

Публикувано

Виж тези на Оптилан http://cs-bg.info/servers_15.php Не е много сигурно дали ще има някой действащ или посещаван. То вече не знам дали останаха хора, които да помнят, че имаше 1.5... :mrgreen:

Публикувано

Има, има. :mrgreen: Погледни тук:

OptiLan

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Брей, ако искате да поиграем, нямам против. От скоро я пробвам играта, но ми допада, особено с помпа ги убивам много :Wink:

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

След 4-5 месечна пауза отново им напомпах каните. :snipersmiley: Някой ще прави ли сървър. :(

img0372ci.th.jpg

Публикувано

То сървър си има бре... След малко влизам да разцъкам малко респаун... green.cs.headoff.net (217.30.220.183)

Публикувано

Ще се възползвам от темата да направя рекуест. Някой ще бъде ли така любезен да ми прати малко ваучери за OptiLan (цена 5 лева бройката). Плащам си Еконт-а с наложен платеж. Разбира се с опцийка виж, плати, че току виж някой ми засилил някакви за храна. :mrgreen: Ще уточня бройката и адрес на лично. Благодаря.

Публикувано
Админите са ужасни в тоя грийна ама пак ги къртя :mad:

Това е вярно. Особено единия ;)

Публикувано

Ваучера ми изтича скоро. Никой ли не може да помогне.

Публикувано

Не бях играл от година и половина - две, но като видях темата реших да поиграя малко! Два дена игра и вече взех да влизам в ритъм! Ето и резултат :mrgreen:

34968691.th.png

Публикувано

Старото inferno :tease3: Трябва верно да направим някоя игричка, през Garena примерно :) Може на някоя моя карта :mrgreen:

Публикувано

Хайде от преди малко едно приятелче ме снима :mrgreen: Kpuc прати много поздрави на FOX (ако го познаваш гледам, че играе и при вас) от S.t.a.l.k.e.r. :mrgreen: Много ме "обича"...

stalker1.th.jpg

Публикувано

The Shaman много несериозни в твоя сървар, след 10 минутна игра всички излязоха... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

23353050.th.png

Публикувано

Късно е затова... Младежи са. Като решите ще организираме нещо :mrgreen:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...