Kpuc Публикувано Януари 9, 2010 Публикувано Януари 9, 2010 Трява да поиграем някой ден! Аз имам доста добър сървар за 5-ци Цитирай
Lucas Публикувано Януари 11, 2010 Публикувано Януари 11, 2010 Аз искам да играя с някой сърф мод Цитирай
Grievous Публикувано Януари 16, 2010 Публикувано Януари 16, 2010 Оказа се, че goce не само може да готви. Благодарение на него до ден-два ще разполагам с любимите ми ваучери за Counter Strike. Знам, че има тема за изказване на благодарности към помагащите потребители, но тази е пряко свързана с играта (всеки луд с номера си). С риск да не стане банално, отново ще кажа. Дай Боже повече хора като него. Голям проблем беше на някой, който му е по път да помогне. Сега ще кажете, еее за една игра ще изядете човек. Не е там проблема, не е. Важно е отношението на хората, без значение познат или не. И тук не става въпроса за някакво лицемерно четкане, а за искрена признателност към него. Нямам думи да изразя благодарността си към този Човек. Тук е време за малко реклама. Дали имам право да кажа къде работи или не, не знам, но все пак, посетете него и вкусните му гозби в Мария Луиза. Цитирай
Sladichuk® Публикувано Януари 16, 2010 Публикувано Януари 16, 2010 Вече не там, каза, че е на "Мария Луиза"... Цитирай
outro Публикувано Януари 23, 2010 Публикувано Януари 23, 2010 (редактирано) Ако ви трябва човек за CS 1.6 пишете... А като гледам шотовете сички май ще се окажеме таланти Редактирано Януари 23, 2010 от outro Цитирай
Grievous Публикувано Декември 6, 2010 Публикувано Декември 6, 2010 Здравейте: Отново търся някой, който може да помогне със закупуване на ваучери. Досега поръчвах онлайн чрез epay, но близо месец нямат налични. Ако има желаещ и разбира се адреса му е близо, нека ми драсне лично да се разберем. Парите пращам предварително. Става въпрос за 5 бр. по 5 лева. Ето и адреса: Ваучери могат да бъдат закупени в централният офис на “Ай Ти Ди Нетуърк” АД (ITD Network), който се намира в гр. София на бул. "Шипченски проход" 63 (в двора на завод Електроника, партерния етаж направо след портала). Имаше и още един адрес на ул. Антим I номер 2, но точно къде Гоце може да каже. Благодаря. Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 6, 2010 Публикувано Декември 6, 2010 Играеш ли още бре Не съм барал от три месеца сигурно. Цитирай
algor Публикувано Декември 7, 2010 Публикувано Декември 7, 2010 Grievous, някой свърши ли ти работа или да се опитам днес да мина до завод Електроника и да ти взема каквото ти трябва? Цитирай
cx2 Публикувано Декември 20, 2010 Публикувано Декември 20, 2010 Здравейте! Имам един проблем и незнам как точно да го определя за това направо ще си кажа как стоят нещата и ако някой има идея и я сподели ще съм му благодарен. - MacBook Pro, OS X 10.6.5, Parallels Desktop 6 - Windows XP SP3 - CStrike 1.6 Създавам LAN мрежа със Мак-а. Към нея се вързват няколко PC-та със Windows. Отварям Parallels Desktop, стартирвам си ХР-то и CStrike, създавам нова игра и никой не вижда че съм създал мрежа. В същата LAN мрежа, някой от Windows PC-тата прави мрежа и единствено аз не я виждам за да се конектна. Другите играят без проблем. Моля за някакви съвети. Благодаря Цитирай
Grievous Публикувано Декември 20, 2010 Публикувано Декември 20, 2010 Не трябва ли ръчно да добавиш IP на сървъра? Виж тези работи съм ги позабравил за сметка на това, как се държи гегата , но ако проявиш търпение до ден два ще проуча. Цитирай
cx2 Публикувано Декември 20, 2010 Публикувано Декември 20, 2010 Мисля че проблема е в Networking-а на Parallels, но какви ли не разновидновсти пробвах. Shared Network, Bridget Network... Все удрям на камък Цитирай
mupo Публикувано Декември 20, 2010 Публикувано Декември 20, 2010 Имаш ли IPX/SPX протокола добавен в Local Area Connection-а на Windows-а? Цитирай
cx2 Публикувано Декември 20, 2010 Публикувано Декември 20, 2010 не, сега ще го инсталирам.. после ? Цитирай
mupo Публикувано Декември 20, 2010 Публикувано Декември 20, 2010 После виж дали ще намериш играта направена от друг компютър в LAN-а Цитирай
cx2 Публикувано Декември 22, 2010 Публикувано Декември 22, 2010 За съжаление пак не намира създадена игра. Нито когато я създам аз Цитирай
Veselin Minchev Публикувано Декември 29, 2010 Публикувано Декември 29, 2010 Дайте да се организираме и да поцъкаме заедно. Има ли съгласни? Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 29, 2010 Публикувано Декември 29, 2010 Моля ви, не ме връщайте към това Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.