Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Трява да поиграем някой ден! Аз имам доста добър сървар за 5-ци :)

• Отговори 96
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• Grievous

24

• The Shaman

20

• Grozdan_Karapetrunov

6

• mupo

5

Топ автори в тази тема

Публикувано

Оказа се, че goce не само може да готви. Благодарение на него до ден-два ще разполагам с любимите ми ваучери за Counter Strike. Знам, че има тема за изказване на благодарности към помагащите потребители, но тази е пряко свързана с играта (всеки луд с номера си). С риск да не стане банално, отново ще кажа. Дай Боже повече хора като него. Голям проблем беше на някой, който му е по път да помогне. Сега ще кажете, еее за една игра ще изядете човек. Не е там проблема, не е. Важно е отношението на хората, без значение познат или не. И тук не става въпроса за някакво лицемерно четкане, а за искрена признателност към него. Нямам думи да изразя благодарността си към този Човек.

Тук е време за малко реклама.

Дали имам право да кажа къде работи или не, не знам, но все пак, посетете него и вкусните му гозби в Мария Луиза.

Публикувано

Вече не там, каза, че е на "Мария Луиза"...

Публикувано

Correct. ;)

img0092ld.th.jpg img0095ti.th.jpgcs15.th.jpg

Публикувано (редактирано)

csitaly20048.png

Ако ви трябва човек за CS 1.6 пишете... А като гледам шотовете сички май ще се окажеме таланти ;)

Редактирано от outro
  • 10 месеца по-късно...
Публикувано

Здравейте:

Отново търся някой, който може да помогне със закупуване на ваучери. Досега поръчвах онлайн чрез epay, но близо месец нямат налични. Ако има желаещ и разбира се адреса му е близо, нека ми драсне лично да се разберем. Парите пращам предварително. Става въпрос за 5 бр. по 5 лева.

Ето и адреса:

Ваучери могат да бъдат закупени в централният офис на “Ай Ти Ди Нетуърк” АД (ITD Network), който се намира в гр. София на бул. "Шипченски проход" 63 (в двора на завод Електроника, партерния етаж направо след портала).

Имаше и още един адрес на ул. Антим I номер 2, но точно къде Гоце може да каже. Благодаря.

Публикувано

Играеш ли още бре :) Не съм барал от три месеца сигурно.

Публикувано

Grievous, някой свърши ли ти работа или да се опитам днес да мина до завод Електроника и да ти взема каквото ти трябва?

Публикувано

Оправих се. :)

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Здравейте! Имам един проблем и незнам как точно да го определя за това направо ще си кажа как стоят нещата и ако някой има идея и я сподели ще съм му благодарен.

- MacBook Pro, OS X 10.6.5, Parallels Desktop 6 - Windows XP SP3 - CStrike 1.6

Създавам LAN мрежа със Мак-а. Към нея се вързват няколко PC-та със Windows. Отварям Parallels Desktop, стартирвам си ХР-то и CStrike, създавам нова игра и никой не вижда че съм създал мрежа.

В същата LAN мрежа, някой от Windows PC-тата прави мрежа и единствено аз не я виждам за да се конектна. Другите играят без проблем.

Моля за някакви съвети. Благодаря

Публикувано

Не трябва ли ръчно да добавиш IP на сървъра?

Виж тези работи съм ги позабравил за сметка на това, как се държи гегата ;), но ако проявиш търпение до ден два ще проуча.

Публикувано

Мисля че проблема е в Networking-а на Parallels, но какви ли не разновидновсти пробвах. Shared Network, Bridget Network... Все удрям на камък :(

Публикувано

Имаш ли IPX/SPX протокола добавен в Local Area Connection-а на Windows-а?

Публикувано

После виж дали ще намериш играта направена от друг компютър в LAN-а

Публикувано

За съжаление пак не намира създадена игра. Нито когато я създам аз

Публикувано

Дайте да се организираме и да поцъкаме заедно.

Има ли съгласни?

Публикувано

Моля ви, не ме връщайте към това :D

• 4 месеца по-късно...

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...