Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Е нали ти казвам, че съм останал с впечатление, че празниците не са направени само за 2009, а да се повтарят всяка година и така до безкрай.

Публикувано

Сега разгледах за 2010 година и ми направи впечатление, че православния календар не го показва, а само българските национални празници.

Публикувано

Ами ако беше малко се позамислил, щеше да се сетиш, че например Великден не е на една и съща дата всяка година... За разлика от Съединението на България например. Има и други религиозни празници, които си менят датите.

Публикувано

Но мисля, че се знае на коя дата например ще е Великден 2010, 2011 и т.н. :Wink:

Публикувано

Тогава с удоволствие ще изчакам да пуснеш твоя календар с датите на православните празници до 2020 :Wink: Но се надявам да не ме разочароваш и да ме караш да чакам напразно.

Публикувано

Не мога да го направя поради факта, че не знам как се прави.

Публикувано

Как мога да махна празниците от календара? Пробвах от iTunes да махна отметките и да синхронизирам, но пак си останаха в Calendars... :smile:

edit: сега пробвах да синхронизирам само единия календар и другия изчезна от телефона, но в iTunes все още си стои като опция ако искам да го синхронизирам. От там може ли да се махне?

Публикувано

Изтрий ги от Outlook и няма да ги има в iTunes

Публикувано

Не виждам проблем да стане за iPod touch 2 GEN, не е нужен джейлбрейк

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Искам да попитам как да направя така че дните от седмицата в календара да са подредени както трябва , а не както сега последния които трябва да е неделя е събота.И как да си направя календара на български .

Мерси предварително.

Публикувано

Отиди в Settings -> General -> International -> Regional Format и избери Bulgaria

Публикувано

Много ви благодая за бързия отговор, и така на български е много по удобно особено събота и неделя.

Публикувано

От къде ги свалихте тези календари ? Защото аз поддържам и обновявам календари с официалните празници, църковен календар и именни дни от 2007 досега.

Препоръчвам ви моите защото смятам че са верни и смятам и за в бъдеще да ги обновявам.

За повече подробности вижте тук : http://progem.bg/kgeorge/?p=308

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

Браво на GPower за доброто ръководство! :)

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Има един календар, на който всеки ден е отбелязан празник. Търся същото нещо :tooth: Ако ли няма, просто, ако може да ми намерите на много страни, така че всеки ден да е нещо, че дори и и по повечко на ден :lol:

Публикувано

Весела Коледа ! Добавих празниците за 2010 към календарите които поддържам. Ползвайте ги със здраве.

Публикувано

брао пичове... сичко е мн яко :rolleyes: ... обаче знаете ли какво оплесках и не видях някой да го е правил че да има и решение на пробелема !!!.... та значи съм с офис 2003 и адднах 2пъти един и същт файл.. и познайте какво стана?!? ами сега ми изписва един и същ празник 2пъти ... не е голям проблема .. но просто искам да питам дали има начин да разбера каде се намира файла и някак си да го експортна че нали съм с офиц 2003 :question: :exclaim: :question:

Публикувано

Не помня точно как е за 2003, но в най-общи линии трябва да е така: отвори Outlook в изглед календар. В лявата страна на прозореца има меню. Кликни с ляв бутон в-у Folders. Там трябва да се видят аднатите календари. Десен бутон в-у тези, които са ти в повече и Delete. Извинявам се ако не е така - не съм ползвал 2003 от много време.

Публикувано

Или просто махаш отметката на единия в iTunes.

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Мога ли да кача календара през winscp и ако става къде да го поставя?

Публикувано

Не, или поне на мен не ми е известно. Качвай през Outlook и после синхронизирай с iTunes :lol:

Публикувано

Да задам и аз един тъп въпрос. С outlook 2003 съм добавям за 2010 календара и ок има там но в иТунаса не ми ги показва? Ако знае някой защо моля да сподели.

Публикувано

Случайно да даваш отметка да синхронизира календарите в iTunes, като конкретизираш кой?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...