Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Jailbreak за iOS от 4.1 до 6.1.2 (Custom FW) с помощта на Sn0wbreeze 2.9.14 (за Windows)

Recommended Posts

Публикувано

Знаете, че местата за ъплоъд намалят с всеки изминал ден. Kъстъмите започват с размери от 320 MB и достигат 800 MB. Махнах линковете от първи пост, защото изгоряха (всеки знае причината). Трудно се намира място, където може да качиш файл с такъв размер. Ако стане, то той ще живее твърде кратко. Ръководството за направата на такъв (къстъм) е доста добре направено и ме съмнява някой да има проблем.

Не ме карайте да махам и него!

• Отговори 417
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• Alxx®

75

• Grievous

27

• The Shaman

15

• Sladichuk®

9

Публикувано

А мислиш ли че не съм опитал, преди да пиша? Мога да ти го изпратя, но не иска да активира телефона...

Публикувано

И някой друг като го направи, ще ти активира ли телефона? Мислете малко, инструмента е един и същи! Може да го хАктивираш с redsn0w, след като качиш къстъма... но най-добре е със СИМ карта!

Публикувано

Знам как е най-добре. Защо да искам с активация, ако имам СИМ карта. Май ме взе за... :tooth:

Публикувано (редактирано)

Към кой оператор ти е заключен телефона , може пък да се намери карта да си свършиш работа дет се вика !?

Ако не си сигурен може да провериш с това http://dox.bg/files/dw?a=747c6fd9bd

Редактирано от kawabiker
Публикувано

На някой да му се намира АТиТ карта от Пловдия да я заема за уикенда?

Публикувано

Здравейте!

Мога ли да помоля за един къстъм 5.0.1 за iPhone 4 фз,трябва ми с активация!

В момента съм с firmware 4.3.5 ФЗ basebadn 04.10.01 до мемента не съм му правил нищо.

Мерси предварително!

Публикувано

Оправих ръководството в началото, възползвайте се от него.

Публикувано

Изчаках Тюнса да качи с шифт+рестор 5.0.1, след приключване на снежинката със запълване на статусбара, се появи ябълката със статусбар (празен) и така 10 мин.

(реших че тук е момента да буутвам нали е тетърт може и да съм сгрешил)

Пробвах iBooty, написа Done а телефона не се стартира. Пробвах Just Boot - Редсноу крашна?

Моля за малко помощ.

Публикувано

Aко си с Windows, oтвори Redsn0w, като администратор. Пробвай да изтеглиш redsn0w на ново.

Публикувано

Искам да попитам нещо, айфона е с iOs 4.3.5 и baseband 4.10.01, джейлнат tethered и отключен с гевей. Искам да го упдейтна на 5.0.1 с къстъм имам и двата които бяха качени на първата страница, но не знам с актвация ли да го направя или да продължа да си ползвам гевей кое е по-добре и също дали ще трябва пак да го джейлвам, ако не как да го направя untethered?

Публикувано

Нищо не четеш колега!

Gevey не активира, а отключва вече активиран телефон!

А къстъм фирмуерите направени с версия 2.9.1 са си с Untethered JB.

Ако нямаш СИМ карта , към който оператор е заключен телефона теглиш хАктивиран. Случайно ако не се получи хАктивацията правиш джейл с редсноу без да маркираш Install Cydia.

Публикувано
НЕ ЦИТИРАЙ ПОСЛЕДНО МНЕНИЕ!

Значи за да го ъпдейтна слагам къстъма с активация и като се ресторне ще ми е джейлнат untethered, но пак ще трябва да си ползвам гевея. А вече ако не стане да се активира правя това с редсноу. и пак си ми е джейлнат с гевей така ли?

Публикувано

Да! Къстъма запазва бейзбанда ти за да може да се отключи с Гевея. Къстъма С активация трябва да активира телефона ти.

Публикувано
Прстани с това цитиране на последен пост!

Изтеглих 5.0.1 с активация пробвах се да инстална но в iTunes пише Wrong Firmware version.

Публикувано

А, сигурен ли си, че си изтеглил правилния фирмуер? И дали въобще си го изтеглил целият? Дръпни го на ново и пробвай пак.

Публикувано

Как разчитате на линкове от друго място - не знам?

Защо не вземеш и сам да си направиш по ръководството в началото?

Публикувано (редактирано)

Готово. направих всичко дадено в първият пост и мина като по вода, а имам тела от седмица.

Редактирано от Kristiyan Yordanov
Публикувано

Хубаво – значи следващият път – без спам въпроси !!!!!!!!

• 1 месец по-късно...
Публикувано

sn0wbreeze 2.9.2

What's new:

-Added Tethered Jailbreak support for 3GS/iPod Touch 3/A4 Users on iOS 5.1 (9B176)

-iPhone 3GS old-bootrom users are untethered on 5.1/9B176 (as usual).

-Bug Fixes (Specifically with the iPad baseband and iPhone 2G).

-Re-added the iPhone Dev-Team's iPhone 2G permanent unlock 'BootNeuter'.

Линк

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Здравейте, направих всичко посочено в първия пост с 2.9.2 вкарах го в дфу с редсноу и до тук всичко е ок но тунето не ми вижда телефона и немога да му дам шифт и рестор моля някой да ми подскаже Благодаря.

Публикувано

А вместо да искаш някой да подскаже как се инсталира и борави с iTunes в тема за сноубрийз, що не питаш търсачката, че да откриеш тоновете, изписани за драйвъри за ДФУ, за смяна на USB портове, и прочие и прочие.

Публикувано

Здравейте.Имам 3гс с нов Боотръм и Бейзбанд - 06.15.Фирмуер 4.2.1.Много моля бихте ли ми дали Скрийн как трябва да изглежда Хост файла,защото много ми се ще да го вдигна с Къстъм 5.0.1.Доста търсих променям редове но не става.В момента съм в ДФУ и чакам помощ Благодаря.Свалих си сигнатурите локално на компютъра чрез TinyUmbrella.Но при свалянето на сигнатурите извличам от 4.0 до 4.3.3 и после направо за 5.1. Как да постъпя за да сваля за 5.0.1??В момента съм със Къстъм 4.2.1 сготвен със вградени сигнатури.

Публикувано

Сигнатури за 5.0.1 щом нямаш, не се мъчи.

Публикувано

Виж лога на ъмбрела-та - ако срещу хешовете за 5.0.1 е в червено, изпуснал си влака.

П.П. Защо ти е да пипаш по хост файла? Ползвай функцията тсс сървър в ъмбрела - тя ще замести сървъра на сидиа и ще "подпише".

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...