Публикувано Януари 13, 201115 гд Здравейте,преди време ъпдейтнах от 4.0.1 на 4.1 с къстъм изтеглен от тук.До преди месец сичко беше наред,но сега имам проблем с обхвата,изчезва и като рестартирам телефона се оправя.Мислех че само като изгуби обхват и не се враща вече,но и без да съм на място без покритие пак изчезва.Преинсталирах ultrasn0w 1.2 и пак имам същият проблем.
Публикувано Януари 13, 201115 гд Спираш 3G мрежата, триеш мобайл субстрат от сидиа(ще махне и ултрасноу), рестартираш. Инсталираш ултрата наново(сам ще качи мобайл субстрат), пак рестартираш и пробваш първо да подкараш нета от картата, НО НЕ 3G МРЕЖАТА, а бавната връзка. Ако пак имаш проблем - или не спазваш реда, или свали ултрасноу 1,1 на deb file. Кастъмите sn0wbreeze май не бачкат с ултрасноу 1,2 като хората - не си първият, който се оплаква от проблем. Аз самият, ползвам pwnage tool custom и си свиркам.
Публикувано Януари 13, 201115 гд махнах mobile substrate и като рестартирах ми заби на ябълката и неиска да се пусне.
Публикувано Януари 14, 201115 гд Малко по-глупавичък въпрос, но тъй като мойто 3G беше Jail-нато от един съфорумец преди 1 год. и от тогава не е пипано(демек е с 3.0 OS) с този Jailbrake мога да го Jail-на без да ми трябва WIFI?И по-важен въпрос: След като е Jail-нат означава ли, че може да се използва като телефон или трябва да се Unlock-не също?
Публикувано Януари 14, 201115 гд Мда добър съвет, но някакси трябва да го Ъпдейт-на OS-а, защото много остаря 3.0
Публикувано Януари 14, 201115 гд Сложи му 3.1.3 и до там, нагоре вече става много муден телефона. И да, трябва да се отключи, jailbreak не е равно на отключване. http://bgiphone.com/topic/2258-iphone-iniiaia-oaadhieiieiaey/ http://bgiphone.com/topic/2259-
Публикувано Януари 14, 201115 гд Моят съвет ако ще слагаш къстъм е, да не се занимаваш с тоя Sn0wbreeze(много е зле),сложи си къстъм 4.1 PwnageTool с активация(къстъми има в другата тема)и после си го отключи със ultrasn0w 1.1(1.2 според някой ''яде'' батерията) от сидия,а ако нямаш wifi си инсталирай deb файл.Но преди всичко прочети съответните теми ,как става всичко.
Публикувано Януари 17, 201115 гд Здравейте!Всичко с Джейла мина по вода,но имам следния проблем немога да го отключа,свалих Ултрасноу,но неиска...Някакви идеи как да си го отключа?3Г ФЗ 8Гб 4.1 фм
Публикувано Януари 17, 201115 гд Ако си му бъцнал оригинален 4.1, няма да стане. П.П. Въпросът ти не е за тук.
Публикувано Февруари 19, 201115 гд Всичко стана от първия път, вече съм с 4.2.1 и за сега всичко работи, освен че Settings крашваше и ми забиваше на Network няколко пъти, но след рестарт се оправи.Успех! ;] Edit: На 3GS забравих да спомена сори. С sn0wbreeze 2.2
Публикувано Февруари 21, 201115 гд И при мен стана с къстъм без активация ,засега си работи всичко нормално.
Публикувано Февруари 21, 201115 гд Здравейте и аз успешно преминах на 4.2.1 (чрез къстъм), но имах един проблем и се чудя от какво е; инсталирах от Сидия: Мултиклийнър, ифиле и сбсетингс и телефона постоянно влизаше в сейф моде, и като го угасих зареждаше само до логото, та се наложи пак да правя рестор. От какво може да е сега не съм пробвал да инсталирам от Сидия пак програмите.
Публикувано Февруари 22, 201115 гд От посочените по горе от теб пробрами не съм слагал сбсеттингс,пробвай без него. Направи си друг къстъм и с него пробвай.
Публикувано Февруари 22, 201115 гд Да аз наново си направих вчера и засега нямам проблеми, днес инсталирах някой приложения от Сидия без сбсетингс и нямам проблеми. Явно е бил в него проблема. Редактирано Февруари 23, 201115 гд от jordan00
Публикувано Март 3, 201115 гд Здравейте на всички и честит празник: сега забелязах, че ютуб прилжението не ми работи :? Има ли някакъв фикс за него?
Публикувано Март 17, 201115 гд MobileSubstrate is now working. 1. Това не го разбирам. Уж вече работи, а пак е tethered jail. 2. Къстъми с активация са излишни. Помним как беше при 4.1 и колко се опариха.
Публикувано Април 1, 201115 гд здравейте имам един въпрос с 3Г ФЗ съм бях с 3.1.2 фирм и си на правих един къстам на 4.1 с sn0wbreeze 2.0.2 ресторнах с shift+ restore от itunes и ми даде грешка 1604 след това пуснах iREB-r4 пак ресторхах и ми се появи грешка 1604 изтеглих един къстам + активация и пак ми даде 1604 пуснах пак iREB-r4 и същия номер какво да правя?
Публикувано Април 1, 201115 гд имам само къстъма който се помъчих да ресторна. Не съм сменил хост фаила. В темета прочетох че трябва да направя ъпдейт на itunes и го направих версията на .NET-a e .NET Framework 2.0 Configuration (version 2.0.50727.42) Редактирано Април 1, 201115 гд от gorgior
Публикувано Април 1, 201115 гд Ами ти си си отговорил сам, защо не иска да се качи! Смени си хоста, ако имаш запазени сигнатурите и качи и .NET Framework 4.0! После познатата процедура с iReb и т.н. не съм запазвал сигнатури някаква друга алтернатива има ли? предполагам 3.1.2 джайл и после пак кум 4.1?
Публикувано Април 1, 201115 гд сложих това 74.208.105.171 gs.apple.com в хост файла и пак 1601 има ли начин ваобще да сложа някакъв firmware?
Публикувано Април 2, 201115 гд Неоля, пак пишеш наизуст - 1604 не е от хост файла. Помисли малко и тогава умувай.
Публикувано Април 4, 201115 гд по време на направата на къстъма, инструмента вгражда поддръжка за ултраснега и няма нужда да чакате ъпдейт до 1.3 - можете да го направите и сега! Това официално не е така - бетите го правеха.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате