ivodanov Публикувано Юли 18, 2011 Публикувано Юли 18, 2011 БЛагодаря за отговора! С две думи явно няма много смисъл от това упражнение за моя телефон. Цитирай
Mr.Phoenix Публикувано Юли 18, 2011 Публикувано Юли 18, 2011 Можеш до 4.2.1, както каза @chayanne . Производителността ще се подобри на телефона ти (според мен 4.2.1 е най-добрата за 3G ), но ти решаваш дали да слагаш Custom или да останеш на 4.1 . Цитирай
ivodanov Публикувано Юли 18, 2011 Публикувано Юли 18, 2011 И това ми е полезно като мнение, благодаря ти, ще пробвам с 4.2.1! Цитирай
Alxx® Публикувано Юли 18, 2011 Публикувано Юли 18, 2011 Това за производителността, не го казвай никому. За 3G, всичко приключи на 3.1.3 - нагоре е мъка, мъка... 2 Цитирай
Mr.Phoenix Публикувано Юли 18, 2011 Публикувано Юли 18, 2011 Така е Alxx® ,въпреки че 4.2.1 се държи по-добре спрямо 4.1, но да не се отклоняваме от темата : )) Цитирай
blizzard Публикувано Юли 26, 2011 Публикувано Юли 26, 2011 Що пак търкате немога да разбера... кажете като хора каде е проблема. Казвам ви че търсих в търсачката и не намирам инфо как да го оправя. ModEdit: Проблемът, г-н "Хакер" е в твоя мързел. Ако бях на твоите приятели, бих си помислил преди да си дам телефона ти да ми го "правиш". Цитирай
Alxx® Публикувано Юли 26, 2011 Публикувано Юли 26, 2011 Тази тема, аз ли съм я пуснал или бъркам нещо? Не е добре да не помниш какво си писал преди. Цитирай
Jordyv Публикувано Август 12, 2011 Публикувано Август 12, 2011 Здравейте колеги След като обмислях 1 месец дали дам ина на 4.3.3 или да си остана на 4.0.1 се реших. Използвах snowbreez 2.7.1 и следвах инструкциите от първата тема. Всичко беше наред, пуснах рестор през Itunes, но след като свърши с рестора 3gs-a ми остана в DFU. Изчетох сумати постове и коментари само и само да го оправя, но така и не успях. Пробвах да направя нов Custom FW, и пак същата работа. Опитах се да ресторна с оригиналния 4.3.3, но при всеки опит ми дава грешка 3194 за която е писано доста, но така и не успях да се справя с нея на моят компютър. Моля ако някой има идеи да казва, че сега Iphone-a ми е умрял Поздрави. Цитирай
Alxx® Публикувано Август 12, 2011 Публикувано Август 12, 2011 Търсачката да ползваш? Примерно "грешка 3194"? Цитирай
Jordyv Публикувано Август 12, 2011 Публикувано Август 12, 2011 (редактирано) Казал съм в поста че съм изчел необходимото и следователно съм пробвал вариантите Сега свалих една програмка която ми казва с какъв bootrom е телефона и тя ми каза че съм с новият. А като правих фирмуера съм го създал за стария. Явно от там е проблема че не ми пали телефона. Има ли лек ? П.П. Направих нов къстъм за новият бутром, но като тръгна да го ресторвам отново ми дава отвратителната грешка 3194. Редактирано Август 12, 2011 от Jordyv Цитирай
Alxx® Публикувано Август 12, 2011 Публикувано Август 12, 2011 А, на бас че не си? Не си осигурил shsh за дадения фърмуеър и тъй като от епъл вече няма как да го получиш - разчиташ на запазените с ъмбрела или тези в сидиа. Остава да ги "подадеш" при рестора и няма да има грешка... Цитирай
Jordyv Публикувано Август 12, 2011 Публикувано Август 12, 2011 (редактирано) Успях да подкарам рестора - Пускам първо Umbrella TTS Server и след това пускам рестора и тръгва. Но въпреки че ресторвам с FW за новия bootrom пак не иска да се стартира телефона след рестора. А SHSH нямам за моя телефон, не съм ги запазвал никога ако не се лъжа П.П. Успях, стигнах до момента да го включа към Itunes и да сложа сим карта. Имам от активиращите сим карти обаче вече явно не работят И не знам с каква карта е работил преди. Редактирано Август 12, 2011 от Jordyv Цитирай
Alxx® Публикувано Август 12, 2011 Публикувано Август 12, 2011 (редактирано) Имаш ги вероятно, иначе няма рестор без грешка. Понеже качваш кастъм - случайно да си с ФЗ и да ползваш телефона с неоригинална карта? Ако да - ами намери си карта за активация от оператора към който е локнат или си качи хАктивиран кастъм(което има доста минуси). Абе...четене те чака и то бая. Едит: и ти си едитвал, докато пиша. Е, вариантите ги виждаш вече - само два Редактирано Август 12, 2011 от Alxx® Цитирай
Jordyv Публикувано Август 12, 2011 Публикувано Август 12, 2011 (редактирано) Пробвах с Хактиватора, но дава грешка след като го ресторне и издата в Recovery Mode. А всъщност защо неиска да активира с универсалната карта? Редактирано Август 13, 2011 от Jordyv Цитирай
Alxx® Публикувано Август 12, 2011 Публикувано Август 12, 2011 От три месеца не може с тях. Пробвай да си дръпнеш готов кастъм от темата. Цитирай
Jordyv Публикувано Август 20, 2011 Публикувано Август 20, 2011 Нещо странно се случва с моя Iphone. Като го бях преинсталирал с горепосочения фърм. в About си изписваше версия 4.3.3 а сега забелязах че пише 4.2.1. Някой ако се е сблъсквал с тъкава омазвация да каже какво се случва моля Поздрави Цитирай
Alxx® Публикувано Август 20, 2011 Публикувано Август 20, 2011 Какво пише в скобите до 4.2.1: 8С148а(4.2.1) или 8J2(4.3.3)? Ако е второто - може нещо кийгенче ако си ползвал за сидиа ап да ти е омазало нещата. Я, копни из файловата с-ма и виж SystemVersion.plist дали има дублаж с редактирано заглавие/разширение? Цитирай
Jordyv Публикувано Август 20, 2011 Публикувано Август 20, 2011 (редактирано) Няма скоби след версията на фърма. Пуснах няколко сърча с Total Commander, но не открих никакви подобни фаилове (само SystemVersion.plist). Имат ли определено място кадето трябва да стоят? И ако има ли вариант да са Hidden и да не ги откривам? Поздрави П.П. Отворих въпросният фаил SystemVersion.plist и в него пише 4.2.1 Редактирано Август 20, 2011 от Jordyv Цитирай
Alxx® Публикувано Август 20, 2011 Публикувано Август 20, 2011 В този файл е инфото, което излиза в сетингс и тюнса. Въпросът е дали е омазан самият файл или фърм-ът наистина е 4.2.1? Можеш ръчно да въведеш данните във файла и да свериш функциите на фърмуера дали отговарят на 4.3.3, за да си спокоен. Иначе, никога не е късно да си направиш нов Цитирай
arewe Публикувано Септември 13, 2011 Публикувано Септември 13, 2011 имам едно запитване в момента съм с iphone3gs ios4.3.1 baseband 05.16.02 ,стария bootroom ,jailbreak-нат с jailbreakme.com и искам да му кача 4.3.3 стигам до 7 точка в описанието как да направим custom firware : 7. Тук е много важно какво ще изберете. - Ако сте с фабрично заключен телефон и не разполагате с оригиналната карта на оператора към който е заключен, маркирате "Activate The iPhone [Hacktivate]". След като рестора приключи телефона сам ще се активира. - Ако сте с фабрично заключен телефон и разполагате с оригиналната карта на оператора към който е заключен махате отметката "Activate The iPhone [Hacktivate]". След като рестора приключи телефона ще се активира със съответната карта в него. коя отметка да махна като съм с Фабрично Отключен или коя да посоча може ли да споделите Цитирай
Grievous Публикувано Септември 13, 2011 Публикувано Септември 13, 2011 Махаш отметката на "Activate The iPhone [Hacktivate]". Цитирай
maniadekay Публикувано Септември 16, 2011 Публикувано Септември 16, 2011 Как действа САМ? и да разбирам че батерията се точи от Gevey не от джейла така ли? Ползвам го няколко дни телефона беше с 4.1 джейлнат и не падаше така батерията но нямам SHSH за 4.1 запазих само бейсбанда... Като дам в САМ на Revert Lockdownd to Stock дава грешка - stockification failure.. Ясно е това с решението за ФО но не ме устройва за момента Цитирай
linkinpark79 Публикувано Октомври 16, 2011 Публикувано Октомври 16, 2011 (редактирано) Има ли вече ънтетърд джейл за 5-та на айфон 4?Бяха казали че бил ''уж'' готов но все още го тестват! Редактирано Октомври 16, 2011 от linkinpark79 Цитирай
N1k0lA Публикувано Октомври 18, 2011 Публикувано Октомври 18, 2011 (редактирано) Няма вариант за downgrade на бейзбенда.Ще трябва да чакаш някоя нова партида Gevey специално за iOS 5,ако все пак излезе такава. Редактирано Октомври 18, 2011 от N1k0lA 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.