The Shaman Публикувано Юли 5, 2009 Автор Публикувано Юли 5, 2009 С Photoshop например. Ако искаш дай една от твоите икони за образец и ще ти направим каквото ти трябва. Или търсиш конкретно от тези в моята тема??? Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 5, 2009 Автор Публикувано Юли 5, 2009 (редактирано) Ето някои подобрения. Направих индикатора на мрежата и съответно направих и батерията зелена на тъмния фон. Смених иконите в Сетингс по препоръка на Миро. Азбучните ленти (сините между различните дни и имена) в Сидия и Контактите също са правени... Има някои нови икони... Редактирано Февруари 14, 2010 от Grievous Цитирай
dra6ko Публикувано Юли 5, 2009 Публикувано Юли 5, 2009 Претенций нямам,просто да са в стила на иконите на desktop-а,така че по тво усмотрение може да нарапвиш за Music и Videos Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 5, 2009 Автор Публикувано Юли 5, 2009 Пак не те разбирам и за да няма грешки, искаш иконите да са в стила на iSummer 1.0 ?!? Темата показана тук?! Цитирай
mariankata Публикувано Юли 5, 2009 Публикувано Юли 5, 2009 Явно да. Човека е с iPod Touch и там iPod.app е разделена на Music.app и Video.app. п.п. изпревари ме с отговора. Цитирай
CuMEoH Публикувано Юли 5, 2009 Публикувано Юли 5, 2009 @The Shaman... темата ти е чудесна, страхотна, прекрасна... Само ако ми кажеш как да си направя всички икони в такива "балончета" както са твоите (за да не те занимавам да правиш всяка една моя икона)! Като цяло много ми допада & другото което е, че не иска да ми се смени иконата на времето! Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 5, 2009 Автор Публикувано Юли 5, 2009 Какви балончета? Ето решение за времето viewtopic.php?f=21&t=1290&p=14792&hilit=Weather#p14792 Цитирай
BANNN Публикувано Юли 5, 2009 Публикувано Юли 5, 2009 мисля ,че има в предвид квадрадчетата в които са самите иконки. Цитирай
mupo Публикувано Юли 6, 2009 Публикувано Юли 6, 2009 The Shaman, има предвид основата на всяка икона. Наистина няма да е лошо да дадеш .psd файла и който може да си прави сам иконите Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 6, 2009 Автор Публикувано Юли 6, 2009 Имаше го в пьрвия архив, но нямаше ефект Ще го добавя довечера пак. п.п. Добавен в първия пост.... Цитирай
madn3sss Публикувано Юли 6, 2009 Публикувано Юли 6, 2009 Аз имам .psd в стила на класическите икони.Ако някой иска, ще го споделя Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 6, 2009 Автор Публикувано Юли 6, 2009 (редактирано) Преработих сигнал бара и направих нова батерия... Има и нови изкачащи прозорци Редактирано Февруари 14, 2010 от Grievous Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 6, 2009 Автор Публикувано Юли 6, 2009 А ще може ли psd-тата на батерията :mrgreen: изтрих го ... Аз съм подредено дете и като постигна даден ефект трия... Имам оригиналния файл от, който я спретнах, но е пнджи... ?? А за батерията кьде се слагат ? Bundlescom.apple.springboard Цитирай
dra6ko Публикувано Юли 6, 2009 Публикувано Юли 6, 2009 Така това го опраихме,мерси пак за което,обаче имам вьпрос отнсоно медиа плеьра,виждам че има картинка,но при мене ми е черен екрана,инче долу бутоните са променени и в левия ъгьл си го има ефекта от прегьнат лист.Някаква идея кьде се слага вьпросната картинка за да ми се появи? Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 6, 2009 Автор Публикувано Юли 6, 2009 Имаш предвид изображението Default нали ? Би трябвало да е началния фон. При мен също не излиза, но не съм се разровил за проблема все още. Мисля обаче да променя цялата com.apple.MediaPlayer в стила на темата. п.п. Пробвай да го сложиш в Bundlescom.apple.mobileipod и го преименувай на Default-NowPlaying да видим, че не съм на компа... п.п.п. Става. Цитирай
madn3sss Публикувано Юли 6, 2009 Публикувано Юли 6, 2009 :mrgreen: изтрих го ... Аз съм подредено дете и като постигна даден ефект трия... Имам оригиналния файл от, който я спретнах, но е пнджи... ?? Не,остави тогава Мен понеже много ми хареса батерията,ама това лъскавото в дясно нещо не ме радва и ми се искаше да видя дали може да се измисли нещо,но така ще си остане Благодаря все пак Цитирай
dra6ko Публикувано Юли 6, 2009 Публикувано Юли 6, 2009 Да за него става вьпрос,интерено ще е да има картинка найстина,а като гледам в пьрвия ти пост има някаква мадама,то не е ли сьщия принцип? Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 6, 2009 Автор Публикувано Юли 6, 2009 Не е, това е обложката на албума. Не,остави тогава Мен понеже много ми хареса батерията,ама това лъскавото в дясно нещо не ме радва и ми се искаше да видя дали може да се измисли нещо,но така ще си остане Благодаря все пак Утре ако ми остане време като нищо ще я почна пак :mrgreen: Ето плеъра с новия фон зад контролите. Ще има още промени там... Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 8, 2009 Автор Публикувано Юли 8, 2009 (редактирано) Ето скин за SBSetings. За сега съдържа само иконите от скрийна. Темата се поставя в /var/mobile/Library/SBSettings/Themes: -------------------------------- -------------------------------- Скоро ще са готови Сафари, Weather и iPhone Dialer Редактирано Февруари 14, 2010 от Grievous Цитирай
BANNN Публикувано Юли 8, 2009 Публикувано Юли 8, 2009 Много добра работа .Ако мога да помоля и за иконка на 3G . Edit:и на останалите ако е възможно? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.