gogosim Публикувано Октомври 8, 2010 Сподели Публикувано Октомври 8, 2010 Програмата променя гласа ви в реално време. Чрез слайдване на ляво и на дясно избирате колко дебел или тънък да бъде гласа ви. Много е ефектно да ползвате програмата със слушалки защото тогава не чувате собствения си глас. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Октомври 8, 2010 Сподели Публикувано Октомври 8, 2010 И, за да спра въпроси - НЕ! Не става за обаждания! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
fenbg91 Публикувано Юли 7, 2011 Сподели Публикувано Юли 7, 2011 Ми бати тъпото тогава...Няма ли тогава такава за обаждания?!?? 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gorgior Публикувано Юли 7, 2011 Сподели Публикувано Юли 7, 2011 Целта на колегата във втория пост беше да спре "тъпите" въпроси,а НЕ да ги предизвиква! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mupo Публикувано Юли 7, 2011 Сподели Публикувано Юли 7, 2011 Ми бати тъпото тогава...Няма ли тогава такава за обаждания?!?? Кое му е тъпото? Само това остава още повече да улесняваме криминалния контингент в света. 1 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Vancuver Публикувано Юли 9, 2011 Сподели Публикувано Юли 9, 2011 Понеже криминалният контингент е страшно затруднен... В България срещу 50 лв. абсолютно легално получаваш устройство, което променя гласа. В Англия срещу 3000 паунда легално си купуваш скенер на автомобилни аларми - пичовете си казват, че с него може да се прихване и съответно отвори всяка една кола, но не го продават с цел грабежи и т.н. В Youtube има безброй клипове как да отключиш ключалка без ключ - с кламер, с bump key (по този начин ти трябват буквално няколко секунди), дори има клип как да го направиш с вилица!!! :biggrin: Достъпът до информация (а дори и до нужния хардуер) за дадено престъпление го има всеки, който има достъп до интернет. Но всеки сам си преценява дали направи дадена постъпка и съответно си носи отговорност за действията. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Юли 9, 2011 Сподели Публикувано Юли 9, 2011 И тези неща оправдават създаването на подобен софтуер ли? Не мисля! пп: Аз обаче бих разглеждал използването на такова приложение по-скоро от развлекателната му страна Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Vancuver Публикувано Юли 9, 2011 Сподели Публикувано Юли 9, 2011 Не го оправдават, но дали със, дали без такъв софтуер - измами все ще има. А нито ще е първият такъв - помня преди време като имах Симбиан телефон имах такава програма и се бъзиках с приятелите... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.