huri Публикувано Октомври 10, 2010 Публикувано Октомври 10, 2010 Бърз преинстал на Win-а и оправи... ще тесвам дали, няма да стане и през VmWare Fusion на Мак-а... Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 10, 2010 Публикувано Октомври 10, 2010 Ръгни един рестор, да кажеш "вечен" ли е джейлът Цитирай
alessandros Публикувано Октомври 10, 2010 Публикувано Октомври 10, 2010 limera1n джейлва и новия аpple tv , който го интересува да знае!! п.с. аз си го джейлнах вече !!! Цитирай
bobolino Публикувано Октомври 10, 2010 Публикувано Октомври 10, 2010 Ръгни един рестор, да кажеш "вечен" ли е джейлът Мисля че това е едно от най-важните неща на този ден. Цитирай
Severus Публикувано Октомври 10, 2010 Публикувано Октомври 10, 2010 Някои не схващат за какво иде реч "вечен" е, защото не зависи от фърмуера. Експлойтът е в самия bootrom. Вашето устройство ще може да се джейлва по този начин, независимо какви бъдещи фърмуери ще излизат. Епъл ще може да го затвори единствено като почне да слага фикснат bootrom в новите произвеждани устройства... А вашите iphone, ipad и т.н. завинаги ще си останат уязвими и ще могат да се джейлват. 4 Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 10, 2010 Публикувано Октомври 10, 2010 Признавам си без бой - не загрявах кое ще остане, джейлът или "дупката" Представете си, че за всеки следващ фърм, ползвате лаймрейн отново и отново(е, след като е ъпнат подобаващо инсталатора на сидиа). Цитирай
liomojo Публикувано Октомври 10, 2010 Публикувано Октомври 10, 2010 Жалкото е че сега девтим не пускат ънлока за бейзбанда, и ако Геохот иска найстина всички да му се кланят , то трябва да пусне и ънлок. Иначе аз пробвах все пак дали джейла си остава при рестор-- не остава , трябва пак лаймрейнчето. Цитирай
emosss Публикувано Октомври 11, 2010 Публикувано Октомври 11, 2010 3GS всичко мина успешно,но няма обхват,постоянно седи ба searching..... Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 11, 2010 Публикувано Октомври 11, 2010 @emosss, ако не ме лъже паметта това е телефона който ми праща за активиране, а той е 3GS ФЗ, което означава, че трябва да изчакаш отключване за 4.1. Цитирай
emosss Публикувано Октомври 11, 2010 Публикувано Октомври 11, 2010 да,първо споделих и после помислих,точно така е,благодаря Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 11, 2010 Публикувано Октомври 11, 2010 Ще ме накарате да заключа темата! Силвърфокс - не си изпълнил някое от изискванията за софтуерни версии на компа, затова не става. Прочети цялата тема, не само шапката и се поспрете накрая. Цитирай
silverfox Публикувано Октомври 11, 2010 Публикувано Октомври 11, 2010 Ще ме накарате да заключа темата! Силвърфокс - не си изпълнил някое от изискванията за софтуерни версии на компа, затова не става. Прочети цялата тема, не само шапката и се поспрете накрая. OK. Проблема явно е в iTunes - аз съм с 9, но всъщност аз започнах с jail-a и "бисерите" които съм ръсил, не съм питал какво не ми е наред. Цитирай
Pe6o666 Публикувано Октомври 11, 2010 Публикувано Октомври 11, 2010 Поддържани устройства: iPhone 3GS, iPod Touch 3G, iPad, iPhone 4, iPod Touch 4G Мисля че ако пробваш на този iPod от профила ти, нема да се получи! Цитирай
adept Публикувано Октомври 11, 2010 Публикувано Октомври 11, 2010 НЕ искам да се меся много, но мисля, че това ще ти охлади страстите... pe6o666 се опитва да ти обясни, че на 2G без значение дали е МС, лимона няма да работи. Limera1n Jailbreak won’t work on iPhone 3G &iPod Touch 2G MC models TОЧКА! Цитирай
drinchev Публикувано Октомври 11, 2010 Публикувано Октомври 11, 2010 има начин да си запазите baseband-a докато правите upgrade към 4.1, т.е. да си отключите телефона : ето и сайта със стъпките.. който иска да превежда http://www.iphonedownloadblog.com/2010/10/11/update-iphone-ios-4-1-no-baseband-update/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+iphonedlb+(iPhone+Download+Blog) Цитирай
John Digweed Публикувано Октомври 11, 2010 Публикувано Октомври 11, 2010 Limera1n RC1 http://limera1n.com/ Какво ново Общи подобрения. Добавен е пакета afc2add. За да се появи иконта на Cydia след джйлбрейк, не е нужен рестарт на устройството. Намлен е размера със 2KB. Цитирай
mupo Публикувано Октомври 12, 2010 Публикувано Октомври 12, 2010 iPod Touch 4Gen FW 4.1 с RC1b от първия път, без никакви проблеми. Само не зная защо в Cydia няма бутон "Make my life easier". Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 12, 2010 Публикувано Октомври 12, 2010 Това обсъждахме и с Пешо, Миро. Няма бутон, няма показания, че са запазени файловете. Цитирай
cooldd Публикувано Октомври 12, 2010 Публикувано Октомври 12, 2010 iPod Touch 4Gen FW 4.1 с RC1b от първия път, без никакви проблеми. Само не зная защо в Cydia няма бутон "Make my life easier". Същото при мен, работи перфектно Цитирай
trick_979 Публикувано Октомври 12, 2010 Публикувано Октомври 12, 2010 Само да кажа (аз съм с 4.0.1, 3gs) днес забелязах, че нямам вече инфото за SHSH в Сидията (това което се виждаше в горната част на Сидията). Цитирай
zlaf4oo Публикувано Октомври 13, 2010 Публикувано Октомври 13, 2010 Здравейте,на всички.Нека и аз да си кажа.Вчера с Limera1n джейлнах три черворки на 4.0.2 без никакъв проблем.Днес пробвах други две(4.0.2) и едно 3г(4.0.1) и не става.На четворките всичко е ОК до момента,в който трябва да се появи и самата ТЯ-сидия.Еми няма и няма не се появява.Рестартирам 1,2,3 пъти и все липсва.С айтунес 9.2 съм за момента.. 1 Цитирай
John Digweed Публикувано Октомври 13, 2010 Публикувано Октомври 13, 2010 Limera1n, 3g не поддържа, и да се мъчеш... Прочети темата. Цитирай
zlaf4oo Публикувано Октомври 13, 2010 Публикувано Октомври 13, 2010 londongunner тогава най-вероятно ще стане,но как би обяснил това че вчеса става с 9.2 днес не.Аз лично потърсих по темата материал ,но уви.Навсякъде това съветват...хм john_digweed прав си ,извинявам се за написания "бисер" Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.