trader Публикувано Август 18, 2009 Автор Публикувано Август 18, 2009 С последната бета 6+4 за 64 битов режим не ми работи Цитирай
ThUnDeR Публикувано Август 18, 2009 Публикувано Август 18, 2009 Сложи си в /Library/Preferences/SystemConfiguration/com.apple.Boot.plist <key>Kernel Flags</key> <string>arch=x86_64</string> Цитирай
peerless Публикувано Август 18, 2009 Публикувано Август 18, 2009 Някаква идея дали от GM ще може да се ъпдейтне на офи? Цитирай
ThUnDeR Публикувано Август 18, 2009 Публикувано Август 18, 2009 Е точно GM=Final Release, само не е сигурно този дали е GM. Цитирай
peerless Публикувано Август 18, 2009 Публикувано Август 18, 2009 Аз знам, че принципно е така, но при последния GM релийз се оказа офи-то е друго П.П. някъде някой каза уж че било... ама знае ли се деа.. Цитирай
Nistel Публикувано Август 18, 2009 Публикувано Август 18, 2009 Защо не изчакате още седмица две .. изобщо се чудя как не ви мързи да преинсталирате толкова всеки нов релийз .. аз моя съм си го настроил перфектно и не ми се мисля,колко ще се занимавам да си настроя всичко както ми е било на Леопарда Цитирай
peerless Публикувано Август 18, 2009 Публикувано Август 18, 2009 Е аз мисля да бочна TM бекъп, дано само да не излезне драма... Цитирай
sand0 Публикувано Август 21, 2009 Публикувано Август 21, 2009 http://store.apple.com/uk/product/MC204Z/A Ето го от 28ми по кината дето се вика нее. от 28ми го продават в епъл сторе Англия Цитирай
slaf Публикувано Август 24, 2009 Публикувано Август 24, 2009 apple store е обновен от днес snow leopard е в продажби от 28 официално Цитирай
Severus Публикувано Август 24, 2009 Публикувано Август 24, 2009 И диска с тигърчето, дето един куп всезнаещи обясняваха че е монтаж, се оказа истински. Цитирай
slaf Публикувано Август 24, 2009 Публикувано Август 24, 2009 дайте сега идеи как да си го купиме официално за 40 лева не си струва да крадеме софта на APPLE това си е една салата и една ракия горе долу Цитирай
Severus Публикувано Август 24, 2009 Публикувано Август 24, 2009 Ами поръчай си го онлайн. Аз имам Мак купен след 8 юни и ще ми излезе около 14лв. С други думи, само доставката плащаш. Цитирай
sand0 Публикувано Август 24, 2009 Публикувано Август 24, 2009 Я стига бе знаете в БГ кога ще дойде 2-3 месеца ще пътува Така че торент + си го платете пък като дойде. м/у другото за различните машини различно ДВД ли е? Ей голям ташак това Ако си изгубиш диска с леопарда ти искат 50$ и на горе $ за да ти направят копие на това което е твое А сега копието ти е 9$ или 29$ Цитирай
slaf Публикувано Август 26, 2009 Публикувано Август 26, 2009 сега звъннах в bbs тези хора са по некемпетентни от най големия циган на женския пазар първо не били чували че ще излиза снежен леопард после не било ясно за европа дали ще излезе после цената за европа не я знаели ... /29 евро е из европа/ и да съм се обадел след 2 или 3 седмици :shock: :shock: :steamingears: Цитирай
mupo Публикувано Август 26, 2009 Публикувано Август 26, 2009 Май новата операционна система има вградена антивирусна. Цитирай
deezel Публикувано Август 26, 2009 Публикувано Август 26, 2009 Решението е или да покараме малко с нелицензирана версия, или просто да изчакаме. Дори имаше някаква клауза в User License Agreement-а, където пише, че стига да не се използва за комерсиални цели, законно е да се употребява нелицензирано копие. Това е така, защото част от софтуера се плаща със самия Мак. Отново обаче се чувствам невероятно тъпо, че живея в Абсурдистан. БТВ, какво е мнението ви за дизайна на носителя? На мен откровено не ми допада. Цитирай
Гост Публикувано Август 26, 2009 Публикувано Август 26, 2009 сега звъннах в bbsтези хора са по некемпетентни от най големия циган на женския пазар първо не били чували че ще излиза снежен леопард после не било ясно за европа дали ще излезе после цената за европа не я знаели ... /29 евро е из европа/ и да съм се обадел след 2 или 3 седмици :shock: :shock: :steamingears: Пробвай тук. Цитирай
Grozdan_Karapetrunov Публикувано Август 26, 2009 Публикувано Август 26, 2009 Уиндоуските приложения ще вървят както при тая операционна система? Цитирай
Гост Публикувано Август 26, 2009 Публикувано Август 26, 2009 Ако имаш предвид да вървят, използвайки продукти като Parallels, CrossOver, VMWare и други, то да ще вървят. И BootCamp си го има. Цитирай
ivaylodj Публикувано Август 26, 2009 Публикувано Август 26, 2009 Ами поръчай си го онлайн. Аз имам Мак купен след 8 юни и ще ми излезе около 14лв. С други думи, само доставката плащаш. Аз лично не успях да го поръчам онлайн, като избера Bulgaria и ми казва, че въпросния продукт не може да бъде доставен на посоченият адрес (пробвах в няколко онлайн магазина, вкл. amazon). Моля те, посочи откъде успя да го поръчаш, мисля да се възползвам. PS: Не става, може би защото искам ъпгрейд/а за 29, а не Full Retail Box/a. Цитирай
Severus Публикувано Август 26, 2009 Публикувано Август 26, 2009 Така е. Поръчах си го на италиански адрес. Цитирай
ivaylodj Публикувано Август 26, 2009 Публикувано Август 26, 2009 Току що намерих едно място, откъдето съм пазарил няколко пъти: От http://eshop.macsales.com/item/Apple/MC223ZA/ няма проблем да се поръча, само искат малко повече за USPS/а от нормалното Цитирай
slaf Публикувано Август 26, 2009 Публикувано Август 26, 2009 сега звъннах в bbsтези хора са по некемпетентни от най големия циган на женския пазар първо не били чували че ще излиза снежен леопард после не било ясно за европа дали ще излезе после цената за европа не я знаели ... /29 евро е из европа/ и да съм се обадел след 2 или 3 седмици :shock: :shock: :steamingears: Пробвай тук. същото нищо не знаят Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.