trader Публикувано Септември 7, 2009 Автор Публикувано Септември 7, 2009 На телефона открай време имам този проблем. Влизам с реалните адреси във ВПНа . Ако днс името го има извън ВПН също няма проблем. Проблемни са само вътрешните имена. Цитирай
trader Публикувано Септември 7, 2009 Автор Публикувано Септември 7, 2009 Според cisco трябва да сменя рутерите срещу няколко чувала $$$ заради един потребител не искам да бъзикат мрежата http://discussions.apple.com/thread.jsp ... tstart=149 Цитирай
trader Публикувано Септември 7, 2009 Автор Публикувано Септември 7, 2009 Хех явно от Епъл са позабравили малко, че имат и компютри с видеокарти АТИ. Офисния iMac е с такава и има някой дразнещи проблеми с видеокартата. - когато "граб"-ва от екрана растер излизат мацаници които като се сейвнат и се отворят после са ОК - филмчетата с видеоуроците на Адамов излизат все едно са в матрицата /зелени падащи звездички навсякъде/ Вече мога да кажа, че Мака е забил веднъж на 2,5 години също Виж еъра се държи перфектно. Във епълските форуми докладват за проблеми и на Aperture със SL - http://discussions.apple.com/thread.jsp ... 0&tstart=0 и особено със видео на АТИ Цитирай
ThUnDeR Публикувано Септември 7, 2009 Публикувано Септември 7, 2009 На телефона открай време имам този проблем. Влизам с реалните адреси във ВПНа . Ако днс името го има извън ВПН също няма проблем. Проблемни са само вътрешните имена. Има решение на проблема Цитирай
trader Публикувано Септември 7, 2009 Автор Публикувано Септември 7, 2009 Ако не е свързано с ръчкане по рутерите а само с настройки на клиента ще се радвам да го разбера Цитирай
trader Публикувано Септември 8, 2009 Автор Публикувано Септември 8, 2009 Проблема с видеокартата се оправи супер лесно. Гасим аймака, стартираме го като държим клавиши (cmd+option+P+R) което рестартира PRAM-a и воала. Заслугата за съвета е на novmac.com Цитирай
Severus Публикувано Септември 10, 2009 Публикувано Септември 10, 2009 http://support.apple.com/kb/HT3810 10.6.1 Цитирай
trader Публикувано Септември 10, 2009 Автор Публикувано Септември 10, 2009 ей разпнаха ги заради този флаш но този път реакцията бе адекватна за разлика от джавата Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
apple_iphone Публикувано Септември 11, 2009 Публикувано Септември 11, 2009 http://support.apple.com/kb/HT381010.6.1 Какво да правим?Не съм на хакинтош,тоест да update ваме ли? Цитирай
trader Публикувано Септември 12, 2009 Автор Публикувано Септември 12, 2009 Щом си с оригинален МАК ъпдейтвай. Този ъп затваря дупка през флаша. Цитирай
apple_iphone Публикувано Септември 12, 2009 Публикувано Септември 12, 2009 Щом си с оригинален МАК ъпдейтвай. Този ъп затваря дупка през флаша. Да с Imac 24 Inch 2.66 Ghz съм . Добре благодаря ще ъпдейтвам ! Цитирай
Bomi Публикувано Септември 14, 2009 Публикувано Септември 14, 2009 Хора, може ли малко помощ, защото НЕ мога да се оправя сама. Изтеглих релийза, който е в замунда и се опитвам да следвам инструкциите: "1. Записвате на диск 2. Рестартирате 3. Слагате диска 4. Избирате езика за инсталация 5. Влизате в Tools->Disk Utilities и форматирате дяла в който ще инсталирате във формат HFS." Всичко до 3. ми е ясно как става и го направих, но след това, когато отворя диска и цъкна на Install Mac OS X, ми се появява следното: А в Disk Utility нещо не мога да се ориентирам какво точно трябва да направя... Моля за помощ! Цитирай
trader Публикувано Септември 14, 2009 Автор Публикувано Септември 14, 2009 От диска ли стартира мака или го отвори с файндера? Цитирай
ThUnDeR Публикувано Септември 14, 2009 Публикувано Септември 14, 2009 Bomi, трябва партишъна да е Mac OS Extended (Journaled) Цитирай
trader Публикувано Септември 14, 2009 Автор Публикувано Септември 14, 2009 така е, не го погледнах това Цитирай
trader Публикувано Септември 18, 2009 Автор Публикувано Септември 18, 2009 Ето какъв е ефекта от OpenCL върху производителността http://www.engadget.com/2009/09/17/snow ... video-enc/ Цитирай
Byron Публикувано Декември 4, 2009 Публикувано Декември 4, 2009 Здравейте много се колебая, да сложа ли Snow Leopard на MacBook Air-а или да го оставя с Leopard? Няма ли да стане още по бавен? Помгнете със съвет :confused: Благодаря предварително. И още нещо как да го инсталирам ако кажете че е по-добре с него тъй като Air-а няма си ди ром? Цитирай
goetschl Публикувано Януари 14, 2010 Публикувано Януари 14, 2010 Хайде сега и аз с тъпашките ми мнение. Първо, току що установих, че имало нова версия след 10.5.8!!! Както и да е - от една година с мак, ма явно съм много задръстена Сега дърпам въпросната версия от Zamunda от линка на alxx ... Въпроса ми е след това... Записвам ли го на диск? Защото искам да си направя ъпдейт, а не да качвам на ново системата. Инак трябва да правя разни безумни бекъпи... Та въпроса е как става? Може ли да го пусна директно от харда или да си го запиша пак на ДВД и изобщо как да обясня на макчето ми, че искам ъпдейт, а не нова инсталация? Предполагам няма да имам проблеми със конфигурацията в ляво... Съжалявам за въпроса, ама... Цитирай
Sladichuk® Публикувано Януари 14, 2010 Публикувано Януари 14, 2010 След като сама се усещаш, няма да се карам.. Само един съвет– за в бъдеще подобни рикуести за съдействие и водене за ръчичка– на ЛС или в чата на форума, особено, след като си наясно към кого да се обърнеш. Цитирай
goetschl Публикувано Януари 14, 2010 Публикувано Януари 14, 2010 Да, просто си мислих, че на лично е супер нахално да се тормози някой... Инак не искам за ръчичка да ме водят. Предния път си инсталнах всичко сама - поне з предната версия... Сега като се прибера ще направя един тест да видя кое как се случва. Просто ме е страх да не омацам нещо... Но може би си права. Сори за въпроса. Поздрави Цитирай
peerless Публикувано Януари 15, 2010 Публикувано Януари 15, 2010 След като запишеш DVD диск с Retail 10.6 (Snow Leopard), вкарваш и стартираш от оптичното устройство. При инсталацията, ако не правиш форматиране на диска просто ще ти ъпдейтне старата система със снежко и всичко ще си работи Цитирай
Raptole Публикувано Януари 21, 2010 Публикувано Януари 21, 2010 Здравейте! Пиша с една главна цел - да успея да го поправя тоя проблем със спирането на интернета. Започвам с най-общото, в къщата тук, в Детройт, имаме интернет, не е като този, който имах в България, но става(смисъл не е бърз) но поне никога не спира заради времето(сняг, дъжд, слънце). Но пък спира за какви ли не други причини и то само от моя лаптоп. Когато дойдох тук си донесох МакБук Про-то, което беше с Леопард ОС. Мисля, че два месеца по-късно си купих Снежния Леопард, инсталирах го, нямах проблеми. Но ето че скоро след това започнаха да идват. Когато пусна Скайп, всеки път интернета спира, безжичния и жичния, всички ме гледат на криво все едно че аз го спирам нарочно. Също така като тръгна да свалям нещо от торент тракер, независимо кой, независимо с коя програма(мюторент или трансмишън). Също така интернета спира и дори и без да съм пуснал тези две програми, дори само да съм пуснал програмата за имейл и Мозила или Сафари. Спира без никаква причина, както сърфирам. Най-често спира докато съм във фейсбук или Ютуб. И пак целия интернет спира. Рутера долу гасне и се пуска наново, гаснат всички лампички и почват да светят наново. След минутка пак мога да ползвам интернета. Тук казват, че имам Privacy настройки на лаптопа и "не допускал" други до интернета и гледа да ги изрита. Е добре тогава защо и мен не ме "допуска" защото и за мен спира. Не вярвам много за тия Прайваси сетингс, затова моля помогнете да го разкрия тоя проблем, че само 5 месеца ми останаха тук, искам да мога да си ползвам нормално лаптопа, вече взеха да ме карат да слизам на техния компютър долу, който е бавен и прашлясъл. Карат ме да го правя защото малкия им син само на ХБОХа седи в мултиплейър ... типично американско кюфте Цитирай
daniel Публикувано Януари 22, 2010 Публикувано Януари 22, 2010 Аз имах подобен проблем. Интернет си имаше, докато не си свържех IBM лаптопа и всичко ставаше по същия начин, който ти описваш. Купих си нов рутер и проблемът се реши. Цитирай
ThUnDeR Публикувано Януари 22, 2010 Публикувано Януари 22, 2010 Момчета, проблема не е в Snow Leopard-a! Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.