ML16 Публикувано Януари 22, 2010 Публикувано Януари 22, 2010 Защо не пробваш да update-неш software-а на рутера, това може да помогне. Цитирай
Raptole Публикувано Януари 24, 2010 Публикувано Януари 24, 2010 И аз подозирах, че не е от Снежния Леопард, даже бях почти сигурен за това, не семейството тук настоява, че е от моя лаптоп или по-точно от софтуера които си купих(Снежен Леопард). Защото започна да става след като го инсталирах на компютъра. Обаче те всичките по цял ден са в интернет, един от ХБОКС, друг от Лаптоп, трети от телефон и то как няма да става, и аз като се вържа към рутера и прекъсва. А иначе не може да се ъпдейтна рутера, интернета тук е към АТ&Т и е много странно, рутер, всичко им е фирменно, май май ще трябва да си сменят рутера или да се обадят на АТ&Т защото то пък не може да си сложим на Linksys или Netgear, трябва да е от АТ&Т(абе американска му работа). Цитирай
Kaloyan Публикувано Март 31, 2010 Публикувано Март 31, 2010 Излезна 10.6.3. Аз още не съм ъпдейтнал. Някой да има някаква информация за "несъответствия"? Цитирай
alessandros Публикувано Март 31, 2010 Публикувано Март 31, 2010 Не перфектен е и като ли, че върви по бързо. Супер е !!! Цитирай
Kaloyan Публикувано Март 31, 2010 Публикувано Март 31, 2010 OK. Ъпдейтнах. За сега всичко изглежда наред. Ако има нещо - ще пиша. Вие - също пишете Цитирай
techo91 Публикувано Април 2, 2010 Публикувано Април 2, 2010 И аз ъпдейтнах, за сега нямам проблеми с каквото и да е. Цитирай
mitkoiphone Публикувано Април 3, 2010 Публикувано Април 3, 2010 Явно тука нямаме проблеми. В другия форум някой пише че имат проблми с видеото в 64 битов режим след ъпдейта. Не знам защо. Аз съм с 32 Иначе моя http://bgiphone.com/showthread.php/4456-Видео-х3100-крашва-при-рестарт проблем с крашването на екрана си остана и след ъпдейта. Цитирай
techo91 Публикувано Ноември 11, 2010 Публикувано Ноември 11, 2010 Излезе нов ъпдейт: Аз ъпдейтнах, за сега не виждам друго освен, че като че ли машината ми върви малко по топла. iPhoto ми се вижда по бърза също така. Ъпдейтнах преди 10 мин. така че виждам само това. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.