joroiliev Публикувано Октомври 15, 2010 Публикувано Октомври 15, 2010 Здравейте. Опитах се да направя рестор на айфона но не се получава. Постоянно ми дава тази грешка. Преди това си беше джейлнат и си работеше добре. Опитах се с TinyUmbrella да си запазя файловете и от тогава се получи така. Цитирай
0 iNasko Публикувано Декември 15, 2010 Публикувано Декември 15, 2010 Пробвах, по-рано днес но нищо не стана. Нищо не се промени. Попринцип трябваше да стане, но сигурно съм объркал нещо. Ще пробвам пак. Цитирай
0 Alxx® Публикувано Декември 15, 2010 Публикувано Декември 15, 2010 Разкарай целия тюнс тогава, всички файлове и остатъци - ползвай revo uninstaller например и после качи наново/ресторни и джейлни наново. Цитирай
0 dan3ata Публикувано Февруари 12, 2011 Публикувано Февруари 12, 2011 А имате ли идея защо след като съм в DFU и се опитвам да ресторна след като мине около час в даунлоудване на ъпдейт софт-а ми казва или че няма връзка със сървъра или нямам интернет а всичко това са глупости. Нет си имам не вярвам от този сървър да се ебават с моя ъпдейт.... :? Някакви идеи? Че не мога да направя рестора а е спешно! :О ! Цитирай
Въпрос
joroiliev
Здравейте.
Опитах се да направя рестор на айфона но не се получава.
Постоянно ми дава тази грешка.
Преди това си беше джейлнат и си работеше добре.
Опитах се с TinyUmbrella да си запазя файловете и от тогава се получи така.
28 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.