Severus Публикувано Август 13, 2010 Автор Публикувано Август 13, 2010 Цената за Europe full беше 99 euros, после намалиха на 74.99, а в момента е 44.99. Което е перфектна цена. Цитирай
ThUnDeR Публикувано Август 13, 2010 Публикувано Август 13, 2010 Тествах я на 06.08, от Габрово, през прохода Шипка, Стара Загора...до Созопол. Имах забележки само към гадния глас(англ.) и малко кофти флашването на картината в завой.Всичко останало е доволно добре, както откъм батерия, така и откъм точност, единствено загрява дзверски телефона П.П. Ползвах я само в Panorama 3D View. П.П. 2 Има ги и камерите Спаси ме от една, за която не знаех. Как слагаш камери на Navigon? Цитирай
The Shaman Публикувано Август 13, 2010 Публикувано Август 13, 2010 (редактирано) Като сложих терените на 4.0.2 приложението почна да крашва. От make3d е! Редактирано Август 13, 2010 от The Shaman Цитирай
NBT Публикувано Август 13, 2010 Публикувано Август 13, 2010 Не съм 100% сигурен но мисля, че са си в приложението или от картата. Просто се разрешава в менюто да те информира за камери. Не могат да се виждат като разглеждаш картата, просто се обажда като наближиш място с камера. Цитирай
Alxx® Публикувано Август 13, 2010 Публикувано Август 13, 2010 Точно така. Нищо не съм слагал, само ги разреших от менюто. Приятно съм изненадан. Цитирай
ThUnDeR Публикувано Август 14, 2010 Публикувано Август 14, 2010 Не съм 100% сигурен но мисля, че са си в приложението или от картата. Просто се разрешава в менюто да те информира за камери. Не могат да се виждат като разглеждаш картата, просто се обажда като наближиш място с камера. Камерите с които върви са почти само за София и са доста непълни. Цитирай
The Shaman Публикувано Август 14, 2010 Публикувано Август 14, 2010 За Пловдив и Бургас, също са си наред. Цитирай
ThUnDeR Публикувано Август 14, 2010 Публикувано Август 14, 2010 Сега ходих до Слънчев бряг и само на Ихтиман ми съобщи за камера. Цитирай
The Shaman Публикувано Август 14, 2010 Публикувано Август 14, 2010 Хммм. Мен ме извести за всички по пътя от Бургас до Созопол. Може ли да се замести предварително и да не се налага всеки път да се добавя отделно след рестор например? Ако добавяш гласа в архива, първо изтрий оригиналния файл защото няма да го замести. Цитирай
ivodanov Публикувано Август 17, 2010 Публикувано Август 17, 2010 Да кажа и аз мнението си от програмата - пробвах я в Италия, Гърция и разбира се, в България. Ходихме до Златоград и района около Кърджали - отлично се справи. Имаше села, в които свършваше пътя като например Старцево и Аламовци (около 30 къщи на върха на един баир) и си ги има на картата. В Гърция ми показваше доста камери и си ги имаше наистина. Моите впечатления са отлични в сравнение с предишната версия, а за България покритието е отлично. За Гърция е традиционно добро, включително и на Тасос. За загряването е вярно, но в колата поне съм решил проблема със стойка за телефона, която е поставена над духалките на климатика и всичко е супер! Само не ми работи 3D, но засега не ми се играе да го преинсталирам. Цитирай
Alxx® Публикувано Август 17, 2010 Публикувано Август 17, 2010 Няма нужда- направи врътката с файловете от предната страница и после от менюто превключи на "Panorama 3D view". Цитирай
ivodanov Публикувано Август 19, 2010 Публикувано Август 19, 2010 Може ли някой да даде линк за файла Panorama 3D View, че линковете в dox от предната страница не работят? Предварително благодаря! Цитирай
Peshe Публикувано Август 19, 2010 Публикувано Август 19, 2010 Здравейте,колеги! Ако може малко помощ относно Panorama 3D view -инсталирам си Навигон 1.6 и след това от Сидия Panorama 3D View,но не тръгва в този режим.Имам в настройките само 2D i 3D режим.По-горе прочетох,че се замества и някакъв файл,но линка не работи вече.Подскажете къде бъркам? Цитирай
The Shaman Публикувано Август 19, 2010 Публикувано Август 19, 2010 Попълни си профила за да знаем какво говорим!!! Цитирай
Peshe Публикувано Август 20, 2010 Публикувано Август 20, 2010 Стана работата-просто не бях инсталирал Terrain_EU.nfs. Цитирай
eek Публикувано Август 27, 2010 Публикувано Август 27, 2010 Реших да е пробвам вчера като се връщах от созопол, и по едно време зацикли тотално. Караше ме да правя ляв завой в нищото или имам завой на дясно, а то ме кара след десния да правя ляв. Луда работа Цитирай
mckiller Публикувано Септември 6, 2010 Публикувано Септември 6, 2010 Може ли някой да даде линк за файловете нужни за подкарване на 3D терените. Защото качените на предната страница линкове са премахнати.Благодаря! Цитирай
Grievous Публикувано Септември 6, 2010 Публикувано Септември 6, 2010 Линка е оправен и добавен втори. 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 6, 2010 Публикувано Септември 6, 2010 netcomlan , какво стана, тества ли релефа на 4-ката? Цитирай
v!kToR Публикувано Септември 6, 2010 Публикувано Септември 6, 2010 Здравейте.Инсталирах приложението и работи перфектно.Днес обаче след като инсталирах двата файла за панорамното виждане и направих респринг,когато вляза в проловението и цакна "show maps" приложението ме изхварля (крашва). Моляви,помогнете. Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 6, 2010 Публикувано Септември 6, 2010 На 3G с 4.0.2 беше същото положение. Значи и на 4-ката не ще. Ще пробвам и аз. Цитирай
v!kToR Публикувано Септември 7, 2010 Публикувано Септември 7, 2010 (редактирано) Някой може ли да предложи решение на този проблем ? Или ние с четворките остава ме без панорамен изглед. ;( Редактирано Септември 7, 2010 от v!kToR Цитирай
Anthony Публикувано Септември 7, 2010 Публикувано Септември 7, 2010 Ами аз съм с четворка и нямам такъв проблем. Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 7, 2010 Публикувано Септември 7, 2010 И при мен на iPhone 4 с 4.0.1 се получи. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.