Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Цената за Europe full беше 99 euros, после намалиха на 74.99, а в момента е 44.99.

Което е перфектна цена.

Публикувано
Тествах я на 06.08, от Габрово, през прохода Шипка, Стара Загора...до Созопол. Имах забележки само към гадния глас(англ.) и малко кофти флашването на картината в завой.

Всичко останало е доволно добре, както откъм батерия, така и откъм точност, единствено загрява дзверски телефона :)

П.П. Ползвах я само в Panorama 3D View.

П.П. 2 Има ги и камерите :) Спаси ме от една, за която не знаех.

Как слагаш камери на Navigon?

Публикувано (редактирано)

Като сложих терените на 4.0.2 приложението почна да крашва. От make3d е!

Редактирано от The Shaman
Публикувано

Не съм 100% сигурен но мисля, че са си в приложението или от картата. Просто се разрешава в менюто да те информира за камери. Не могат да се виждат като разглеждаш картата, просто се обажда като наближиш място с камера.

Публикувано

Точно така. Нищо не съм слагал, само ги разреших от менюто. Приятно съм изненадан.

Публикувано
Не съм 100% сигурен но мисля, че са си в приложението или от картата. Просто се разрешава в менюто да те информира за камери. Не могат да се виждат като разглеждаш картата, просто се обажда като наближиш място с камера.

Камерите с които върви са почти само за София и са доста непълни.

Публикувано

За Пловдив и Бургас, също са си наред.

Публикувано

Сега ходих до Слънчев бряг и само на Ихтиман ми съобщи за камера.

Публикувано

Хммм. Мен ме извести за всички по пътя от Бургас до Созопол.

Може ли да се замести предварително и да не се налага всеки път да се добавя отделно след рестор например?

Ако добавяш гласа в архива, първо изтрий оригиналния файл защото няма да го замести.

Публикувано

Да кажа и аз мнението си от програмата - пробвах я в Италия, Гърция и разбира се, в България. Ходихме до Златоград и района около Кърджали - отлично се справи. Имаше села, в които свършваше пътя като например Старцево и Аламовци (около 30 къщи на върха на един баир) и си ги има на картата. В Гърция ми показваше доста камери и си ги имаше наистина. Моите впечатления са отлични в сравнение с предишната версия, а за България покритието е отлично. За Гърция е традиционно добро, включително и на Тасос. За загряването е вярно, но в колата поне съм решил проблема със стойка за телефона, която е поставена над духалките на климатика и всичко е супер! Само не ми работи 3D, но засега не ми се играе да го преинсталирам.

Публикувано

Няма нужда- направи врътката с файловете от предната страница и после от менюто превключи на "Panorama 3D view".

Публикувано

Може ли някой да даде линк за файла Panorama 3D View, че линковете в dox от предната страница не работят? Предварително благодаря!

Публикувано

Здравейте,колеги!

Ако може малко помощ относно Panorama 3D view -инсталирам си Навигон 1.6 и след това от Сидия Panorama 3D View,но не тръгва в този режим.Имам в настройките само 2D i 3D режим.По-горе прочетох,че се замества и някакъв файл,но линка не работи вече.Подскажете къде бъркам?

Публикувано

Попълни си профила за да знаем какво говорим!!!

Публикувано

Стана работата-просто не бях инсталирал Terrain_EU.nfs. :unsure:

Публикувано

Реших да е пробвам вчера като се връщах от созопол, и по едно време зацикли тотално.

Караше ме да правя ляв завой в нищото или имам завой на дясно, а то ме кара след десния да правя ляв.

Луда работа

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Може ли някой да даде линк за файловете нужни за подкарване на 3D терените. Защото качените на предната страница линкове са премахнати.Благодаря!

Публикувано

Линка е оправен и добавен втори.

Публикувано

netcomlan , какво стана, тества ли релефа на 4-ката?

Публикувано

Здравейте.Инсталирах приложението и работи перфектно.Днес обаче след като инсталирах двата файла за панорамното виждане и направих респринг,когато вляза в проловението и цакна "show maps" приложението ме изхварля (крашва). Моляви,помогнете.

Публикувано

На 3G с 4.0.2 беше същото положение. Значи и на 4-ката не ще. Ще пробвам и аз.

Публикувано (редактирано)

Някой може ли да предложи решение на този проблем ? Или ние с четворките остава ме без панорамен изглед. ;(

Редактирано от v!kToR
Публикувано

Ами аз съм с четворка и нямам такъв проблем.

Публикувано

И при мен на iPhone 4 с 4.0.1 се получи.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...