Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Имам едно питане. Преди ( в оградената с червен кръг част http://oi58.tinypic.com/2rm33me.jpg ) имах един знак, който като цъкнех на него и ми показваше чрез Street View къде точно пристигам, а сега го няма. На какво се дължи това?

Публикувано

Settings - Reality Scaner - On

Нещо такова беше...

Публикувано

При мен е с такава настройка, защото ползвам навигацията предимно в чужбина и се опасявам да не "тегли" трафик в роуминг.

Публикувано

При мен и а "Ask before" и директно на "yes" все не действа...:( Дали защото съм с iPhone 6 ( не вярвам да има значение, но все пак... )

Публикувано

Провери си настройките на приложението, които касаят преноса на данни. Направи същото и с дивайса, има настройки, които касаят приложението. Аз мисля, че ако някъде е забранено да има трафик данни към приложението това бо могло да бъде причината.

Погледнах, че има на още едно място настроика, която съдържа в себе си същото, но… не съм уверен дали трябва да се избира нещо специално или да се остави по подразбиране. Аз бих опитал с разиграване на няколко варианта… т.е. да му посочиш, какво искаш да ти покаже, индикира, да речем паркинг или подлез.

Settings > POIs

Публикувано

Пробвах ги тези неща колега, всичко изглежда наред. Пробвах да спра преносът на данни към приложението и веднага ми изписа, че са спрени и ако искам да ги включа, то просто да вляза в сетингс и така. Всичко си изглежда наред, така както трябва да е. Благодаря много за съдействието, ще изчакам някой друг колега с идея да видим за какво става на въпрос. Трия го, инсталирам го ... и все същата работа.

Публикувано

Риалити скенерът е за ПОИ-та, стрийт вюто не беше ли свързано с Glympse? Разрешено ли е?

Публикувано (редактирано)

Да, на "Yes" е опцията.

Между другото, забелязах тия дни и други неща, които не са както трябва, така че го отдавам на това, че е от iOS-а или от самият iPhone 6.

Смисъл, че като посоча някаква дестинация и затворя тотално приложението, а после го пусна пак... и не ми е запазило history в "My destinations" както и не продължава от там, откъдето е спряно. А преди не беше така. Предполагам, тоест не, надявам се, че след като ъпдейтнат за iPhone 6 (или изобщо) ... всичко ще се оправи.

Редактирано от snooperchi
  • 5 седмици по-късно...
Публикувано

На път съм и когато включих навигацията ми излезе, че има ъпдейт на картите!

Който има интерес да се "мята".

Публикувано

Аз съм с NAVIGON Q3/2014, които се актуализираха още в края на септември. Назад в темата даже има screenshot относно този update.

Публикувано

Специално погледнах, това всъщност е и моята версия. Не съм обърнал внимание своевременно

Публикувано

Има ли работещ iapfree или друг in-app purchase туик в сидия ,който да работи за Навигон и под IOS 8.1?

Публикувано
  • 4 седмици по-късно...
Публикувано

Всичко добре, но това така и не го оправиха. Да виждаш крайната дестинация чрез Street View...

2rw6vbn.jpg

Публикувано

Има и нови карти:

post-8-1418292069,8838_thumb.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Като спомена за новите карти, та се сетих за нещо което от доста време се чудя. Има ли разлика между картите на FreshMaps и "стандатрните" или разликата е само кога ги получаваш. Защото откакто съм с FreshMaps доста често започнах да забелязвам заминавания между ограничението на скоростта според навигацията и според знаците. При това на места където няма конкретна причина да са променяни знаците. Ще дам пример: подбалканския път посока Сливен/Бургас някъде след отбивката за Мъглиж когато пътя следва релсите навигацияра показваше ограничение 60 км/ч. Участъкът е прав, няма ремонти, отбивки крайпътни заведения и т.н, и най-важното никъде не видях знак? Подобни разминавания и другаде съм срещал.

Публикувано

Разликата е само във времето на получаване.

Публикувано

Относно въпроса със "Street View" екстрата. Не знам до колко е вярно това, но... явно е така.

"Hello Иван, i'm sorry to tell you that street view was discontinued because Google changed the terms of use, so we can no longer afford it. I forwarded your request to our product developers, so that they can think about implementing it as an In-App in the future.

Best regards,

Jan

Общо взето... ще се надяваме да го пуснат като In-App purchase..., което пак е нещо.

Публикувано

Вярно е това за Google, наскоро четох, че ще даде отражение и на find my phone, защото картата се използва и там.

Публикувано

Отдавна не е тяхната, а си е Епъл мапс.

Публикувано

Наскоро се сдобих отново с iPhone 4. Качих си през AppCake Navigon 2.9 Europe. Интересува ме това ли е всичко за да използвам пълният потенциал на програмата ? Най-нови карти, камери и т.н. ? Взех си отново iPhone, защото се джейлва лесно и основно за да си кача няколко GPS софтуера. Благодаря на всички съфорумници !

Публикувано

Щом не си я плащал, дебнеш к'вото има в апкейк. "Екстрите" от типа 3D и други, няма как да свалиш кракнати, но в общи линии имаш всичко нужно.

Публикувано

С няколко думи, за да я ползваш пълноценно и щом ти е толкова важно, плати си я!

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

1710407a7f9ffbc04f40e429d2c88c8e.jpg

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...