turieca Публикувано Март 7, 2015 Публикувано Март 7, 2015 По никой начин не намерих папката с аудито да сложа Бг гласа. Някой ако може да помогне, че явно е преместена или аз съм олигофрен. Цитирай
Alxx® Публикувано Март 7, 2015 Публикувано Март 7, 2015 Не си, разместиха ги в 8 Ползвай айтуулс, на приложението цъкаш брауз и ще я намериш по стария път. 1 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Март 7, 2015 Публикувано Март 7, 2015 Дали има по-нов файл за БГ менюто, понеже доста от полетата не са преведени за новата версия на програмата? Най-вече при задаване на адрес в полето с името, излизат под формата на код тип "STREET_ADDRESS_NAME". Цитирай
Alxx® Публикувано Март 8, 2015 Публикувано Март 8, 2015 Не, доколкото ми е известно. Мислех да се захвана, но е твърде слаб интересът. Цитирай
inutero Публикувано Март 8, 2015 Публикувано Март 8, 2015 Само от любопитство - какво е преимуществото на навигон пред гугъл мапс, че да ме накара да се бръкна $100 + още толкова за ин-ап покупки? Цитирай
BulgarianSS Публикувано Март 8, 2015 Публикувано Март 8, 2015 Свали си я безплатно и ще разбереш. Прoграмата е една oт най-дoбрите. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Март 8, 2015 Публикувано Март 8, 2015 Не изисква връзка с интернет. Това не е маловажно на някои места. 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Март 8, 2015 Публикувано Март 8, 2015 Не само. Онлайн навигациите душманят батерията и не можеш дълго да разчиташ. В движение с висока скорост - също. 1 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Март 8, 2015 Публикувано Март 8, 2015 И все пак - малко са прекалили с цените. Не само искат 100$/EUR, а и цакат за всяка допълнителна добавка не малки суми. Ако искам да ми показва надморска височина (нещо нормално за всяка навигационна програма), трябва да им платя in-app 5$? За нови карти (и то не завинаги, а в продължение на 2 г.) искат 34$... Също така рендерирането на картите не е векторно, както при вече почти всички приложения и съответно доста неудобно за използване и преглеждане. Да не говорим, че като завъртиш картата, вече не знаеш къде е север и няма бутонче за ресет на посоката... Цитирай
The Shaman Публикувано Март 8, 2015 Публикувано Март 8, 2015 Хардуерна навигация не струва толкова. Пак Навигон 2 Цитирай
momchil_g Публикувано Март 8, 2015 Публикувано Март 8, 2015 За София мисля, че Google Maps е дай-добрата, не знам в Navigon дали има следене на задръствания. А за извън града позлвам Sygic, с Navigon не можах да свикна. Цитирай
BulgarianSS Публикувано Март 8, 2015 Публикувано Март 8, 2015 Ъпдейта на картите гo имаш и без да плащаш. Прoстo гo получаваш малкo по-късно oт oстаналите. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
baronbg Публикувано Март 8, 2015 Публикувано Март 8, 2015 Пробвал съм всички изветни навигации. Купих си 2, iGo и Navigon. Последната е винаги на телефона ми + всички in-app, без каравани и камиони. Използвал съм я в цяла европа, без Португалия и скандинавските страни. За мен си остава най-добрата. 4 Цитирай
johnnybravo Публикувано Март 8, 2015 Публикувано Март 8, 2015 Аз съм махнал всичко останало. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
johnnybravo Публикувано Март 24, 2015 Публикувано Март 24, 2015 Това си го купих веднага. Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Цитирай
Alxx® Публикувано Март 24, 2015 Публикувано Март 24, 2015 Т'ва с алтернативните горива е добро. Метни едно око има ли метан станции из Европа? Цитирай
johnnybravo Публикувано Март 26, 2015 Публикувано Март 26, 2015 Sent from my iPhone using Tapatalk Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
johnnybravo Публикувано Юни 29, 2015 Публикувано Юни 29, 2015 Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
johnnybravo Публикувано Юли 16, 2015 Публикувано Юли 16, 2015 Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
dingila Публикувано Октомври 18, 2015 Публикувано Октомври 18, 2015 (редактирано) Здравейте, може ли да попитам нещо, просто ми е много важно да го знам! Тъй като ще взимам iPhon 6...досега бях с Андроид... Там Navigona си търсишпримерно да кажем... " Стара.... И той ти помага за останалото...Загора Та въпроса ми е търсенето на български ли се случва или е с английски букви? Примерно трябва да въвеждам... Chirpan по този начин или си е Чирпан. Просто ми е много важно тъй като много използвам GPS, а и нищо друго не е толкова добре при Андроид освен Navigon, лично мнение разбира се! Благодаря предварително на точни и компетентни отговори! Редактирано Октомври 18, 2015 от dingila Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 18, 2015 Публикувано Октомври 18, 2015 Това зависи от самото приложение. Т.е. да, може, но това ли ще реши покупката? Цитирай
dingila Публикувано Октомври 18, 2015 Публикувано Октомври 18, 2015 Просто ми е важно да го знам! Та не разбрах как става въвеждането, на латиница или на Бг? Цитирай
leno Публикувано Ноември 21, 2015 Публикувано Ноември 21, 2015 (редактирано) Здравейте, Някой може ли да ми даде съвет, как мога да си сложа бг глас на ios 9.1 През itools не показва папките където мога да го заменя. Редактирано Ноември 21, 2015 от leno Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.