LordIahnia Публикувано Юни 20, 2009 Публикувано Юни 20, 2009 Цс, цс, цс, същото... :bunny: :bunny: :bunny: Цитирай
qbertbg Публикувано Юни 20, 2009 Публикувано Юни 20, 2009 Пускам се и аз кам 3.0 - след малко ще пиша как мина всичко при мен.... Дано да нямам проблеми Цитирай
korn3 Публикувано Юни 20, 2009 Публикувано Юни 20, 2009 Кажете ми как решавате проблема с обхвата,сидия,ще чакам до утре,ама обхват нямам... Цитирай
qbertbg Публикувано Юни 20, 2009 Публикувано Юни 20, 2009 Ами пробвай - RESTORE и повтори всичко на ново Ако след рестор преди jailbreak нямаш обхват - то тогава май не си с отключен 3G Iphone Аз вече се натъкнах на първия малък проблем. Имах PIN на картата и след 3.0 не искаше да ми го активира - махнах PIN-а на SIM картата и след няколко включвания и изключвания тръгна 3.0 - сега си слагам backupa и почвам червения снежец да видим Цитирай
Anthony Публикувано Юни 20, 2009 Публикувано Юни 20, 2009 Кажете ми как решавате проблема с обхвата,сидия,ще чакам до утре,ама обхват нямам... Трябва след рестора да го включиш към Itunes за да се активира. Ако не ти е фабрично отключен, това няма да стане. Цитирай
FuckDaShit Публикувано Юни 20, 2009 Публикувано Юни 20, 2009 БРАВО БРАВО БРАВО, този път доста ителигентно са го зимислили от Дев Тийм с този червен снежец и оригиналния ъпдейт всичко стана за 30 мин. Похвално!!! С всеки следващ ъпдейт го правят все по-лесно! Благодаря на всички компетентни във форума които са описали прекрасно стъпка по стъпка как става всичко!! ПП Отключен 3G, с оригиналдъ OS 3.0 Цитирай
qbertbg Публикувано Юни 20, 2009 Публикувано Юни 20, 2009 Мдааа - Не работи при мен Redsn0w Дали защото съм с VISTA? Тръгва - излиза ми HDDто - почва да качва неща към телефона и почти накрая .exe то на Redsn0w - крашва и Window-sa ми го затваря Някой с подобен проблем? P.S. Оправи се на втория опит потръгнаха нещата Имаме Cydia - продължавам :) Цитирай
korn3 Публикувано Юни 20, 2009 Публикувано Юни 20, 2009 С фабрично отключен съм,факт,че сега съм с оригиналния 3.0 и имам обхват. Цитирай
ACEHOB Публикувано Юни 20, 2009 Публикувано Юни 20, 2009 Мдааа - Не работи при мен Redsn0wДали защото съм с VISTA? Тръгва - излиза ми HDDто - почва да качва неща към телефона и почти накрая .exe то на Redsn0w - крашва и Window-sa ми го затваря Някой с подобен проблем? Пробвай с "run as Administrator" Цитирай
drank Публикувано Юни 20, 2009 Публикувано Юни 20, 2009 Имам 2 въпроса: 1. Като ъпдейтна до 3.0 ще ми се запазят ли контактите и другите настройки по телефона или ще трябва да инсталирам всички приложения и игри наново? 2. Контактите са ми записани на български. Това, че в 3.0 все още няма българска клавиатура означава ли, че и контактите ми ще отидат "на кино", т.е. ще станат на шльокавица например, след ъпдейта? Благодаря. Цитирай
korn3 Публикувано Юни 20, 2009 Публикувано Юни 20, 2009 аааааа сега разбрах,сложих си оригинална версия от Айтунс и чак тогава снежеца...сега имам обхват,активирах обхвата с оригиналната версия,а не когато вече има вътре сидия,сега ми стана ясно,най-лесния джайлбрек между другото. Цитирай
zviara Публикувано Юни 20, 2009 Публикувано Юни 20, 2009 Имам 2 въпроса:1. Като ъпдейтна до 3.0 ще ми се запазят ли контактите и другите настройки по телефона или ще трябва да инсталирам всички приложения и игри наново? 2. Контактите са ми записани на български. Това, че в 3.0 все още няма българска клавиатура означава ли, че и контактите ми ще отидат "на кино", т.е. ще станат на шльокавица например, след ъпдейта? Благодаря. Синхронизирай с Outlook-a контактите, преди да правиш каквото и да е. Аз така си запазих контактите от 2.2. Да, пази всички контакти, кирилица-латиница, няма значение. Всичко си връщаш обратно на телефона 1:1 както си е било. Аз съм с 2Г и няма проблеми. Всичко останало ти загива безвъзвратно. Цитирай
qbertbg Публикувано Юни 20, 2009 Публикувано Юни 20, 2009 При Мен вече Всичко тръгна. Благодарности... Слагам платени програмки в момента. За сега всичко работи нормално - ако открия нещо некоректно ще Ви пиша. Мисля, че много добре са се справили момчетата с червения снежец. А Apple пак не можаха да ги затруднят особено Цитирай
korn3 Публикувано Юни 20, 2009 Публикувано Юни 20, 2009 Apple нарочно прави всичко много лесно,това е политика,ако всичко беше невъзможно за Джейлбреак,Епъл щеше да фалира още на първата година,кой щеше да де даде 1500 за тел дето няма нищо и всичко е невъзможно да се сложи или трябва да се купи.... Цитирай
Grievous Публикувано Юни 20, 2009 Публикувано Юни 20, 2009 Излезе ъпдейт на AppSync for 3.0, давате смело и рестарт на телефона. Цитирай
turieca Публикувано Юни 21, 2009 Публикувано Юни 21, 2009 защо при мен остава на екрана от т.7 изчаква да бутне но нищо не се случва :confused: а правя всичко както е описано до сега не ми се е случвало да не се джеилне :rolleye: edit: оправих се нео с компа е било сега на лаптопа се получи Цитирай
logche Публикувано Юни 21, 2009 Публикувано Юни 21, 2009 Здравейте, имам iPhone 3G фабрично отключен, ъпдейтнах си го с 3.0, всичко ми се запази без проблем. Джейлнах го с червения сняг и всичко е супер, но въпросът ми е следния: Тъй като съм ъпдейтнал фърмуера, а не рестор и старите неща от кидиа са си останли. Сега ще трябва да си ги инсталирам наново, което реално няма проблем, но искам да зачистя всичко, което е било инсталирано преди от кидиа и заема място и да почна на наново, без да правя рестор. Дали мога да преинсталирам кидиа или премахване и червен сняг отново. Цитирай
ThUnDeR Публикувано Юни 21, 2009 Публикувано Юни 21, 2009 Направи си един рестор за да не ти се омажат повече нещата. Цитирай
Veljance Публикувано Юни 21, 2009 Публикувано Юни 21, 2009 въпрос, каква е разликата от ъпдаит и рестор и дали ще има проблем за ънлок ако браикна сега (заклучен е тел обаче ползвам го с същия оператор) обаче искам да мога да го ползвам и с други карти. в момента съм си със 2.2.1 брайкнат ифон Цитирай
zviara Публикувано Юни 21, 2009 Публикувано Юни 21, 2009 :eek: От чудесния ти български научавам, че телефонът ти е заклучен и брайкнат. Би ли обяснил как си го постигнал? Цитирай
CuMEoH Публикувано Юни 21, 2009 Публикувано Юни 21, 2009 Искам да попитам в крайна сметка след "jailbreak" кое точно да инсталирам - appsync или installd ? Tъй като за 3ти път правя въпросната процедура днес (сега го правя с redsn0w 0.7.2) & все нещо се "омазва"... Цитирай
ReCcA Публикувано Юни 21, 2009 Публикувано Юни 21, 2009 Ми аз джейлнах по стъпките , инсалнах от Cydia AppSync и всичко сега ми е ток и жица :mrgreen: Цитирай
delmondo Публикувано Юни 22, 2009 Публикувано Юни 22, 2009 iPhone 3G 16G FW2.2.1 (фабрично отключен): Нямах абсолютно никакви проблеми по време на ресторването и връщането от back-up-а на всичките ми 100-тина контакта и една камара настройки, както и по самото jailbreak-ване, което става много по-бързо в сравнение с рестора на back-up-a (около 35-40 мин.). Малко проблеми имах след това: първо AppSync от Cydia (САМО ТОВА), след което като си сложих музиката и половината приложения реших ей-така да го рестартна (за да си извадя бира от хладилника) и той заби точно на слайда за изключване - страхотен замръзнал ефект се получи и нищо друго не помогна освен... нов рестор, цялата процедура наново (още минимум един час), този път имах неблагоразумието да сложа освен AppSync, и BossPrefs и iFile. То с първото няма проблеми но второто когато накрая поиска да натисна бутона Reload SpringBoard всичко заби и сбъгна тотално. Чаках го повече от час да се освести, но нямаше никакви признаци за оправяне, затова нищо друго не помогна освен... нов рестор. И така след третия път всичко в момента си работи на пушка, но ми загуби цялата вечер (италианците ме ядосаха повече (бел.авт. срещу Бразилия)) и всичката бира. Всичките 92 игри и приложения, които си бяха на него преди процедурата си работят и сега - всичко ми се запази (история, прогрес на игрите, настройки по app-овете и т.н.). Само WiFi Track-а казва че не е намерен WiFi скенер и го делнах, докато WiFi Fofum си работи на 6. Със сигурност има и други игри и приложения които не са съвместими с FW3.0, но аз нямам такива. Повече внимавайте със Cydia, от където трябва да чакаме нови версии на повечето програми (iBluetooth, iFile и т.н.) С две думи: Давайте смело! Ако преди ви е бил пълен до козирката като моя за два часа сте готови - то повече бави инстала на големите и тежки игри и приложиния. Айде, че се олях! Цитирай
dachevradoslav Публикувано Юни 22, 2009 Публикувано Юни 22, 2009 Както бях писал в темата за джейла с къстъм фърмуер-а, при мен нещата не се получават. Вече пробвах n на брой пъти и по двата начина и почнах да се отказвам. Имам само едно питане-възможно ли е проблема да идва от компютъра и по конкретно от операционната система(XP SP2) или нещо в нея(програми, драйвери). Защо смятам така: 1 При метода на Thunder и поясненията на Anthony, като стигна до момента да джейлна 2.2.1 с QuickPwn225-2 и задържа бутоните(сигурен съм за времето на задържане на бутоните във всяка една операция-правил съм го стотици пъти) и програмата крашва и това не ми дава възможност успешно да завърша напред ръководството. 2. При метода с червения сняг-процедурата започва и завършва адски бързо за около 10-15 секунди и накрая ми изписва DONE. Не се появяват нито ананаси, нито хард дискове. Устройството остава с включен дисплей, но или целия е тъмен или е бял. Като рестартирам телефона всичко си е на мястото, все едно не съм се пробвал да го джейлна. И не, сидия я няма на втората страница . Знам, че не сте от разработчиците на червения сняг, но ако се сещате за някакъв начин или причина, която може да причинява проблемите, ще съм щастлив да пробвам. Благодаря! Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.