Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Въпрос

Публикувано

Здравейте.

Имам айфон 3г и откакто му сложих версия 4.1 и му нагласих алармата, или тя не звъни или часовника се връща с 3 часа назад и става АМ.

Това го прави поне веднъж на ден.

Някой срещал ли е този проблем и има ли решение по въроса, едвам ставам за работа, истинска мъка е и ме буди вместо в 6 сутринта в 3 през нощта.

Всички автоматични настройки за време са на off, времето си го нагласям ръчно.

Благодаря ви и се извинявам, ако е дискутирано преди това, не намерих нищо подобно в търсачката, затова имам смелостта да отворя тази тема.

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Моята винаги е била за цялата седмица, без неделя.

• 0
Публикувано

Пробвай да направиш нова, знам ли. Моите аларми са създадени вчера с повторение за weekdays и трите звъннаха когато си трябваше (8, 9, 10 AM).

• 0
Публикувано

Така беше и миналия път, на week бачкат.

• 0
Публикувано

Миналия път не бачкаха коректно на повторение, само на единична аларма. ;)

• 0
Публикувано

На 2G 3.1.3 пробвах с единична аларма и си бачка. На 3GS не съм пробвал, че стои в чекмеджето.

• 0
Публикувано

Отказа ми алармата на 3gs -4.0.1 и на 4 ката -4.2.1

Опитах рестарти,настройки не става!До преди нова година си работеше!??Спрях авт. настройки , въранах год. на 2010 да пробвам,но без резултат.Видях един приятел който ползва 4 ка без jail ,преслушах му телефона ,същият проблем!Някой да има идеи!!

• 0
Публикувано

Ти чете ли темата??

• 0
Публикувано

3Gs 4.0 също остана без аларма тази сутрин.

• 0
Публикувано

........пробвах с единична аларма и си бачка.

Ммм... и аз пробвах с еденична аларма. :thinking:

• 0
Публикувано

И аз имах проблеми с алармата тази сутрин въобще не звънна. Беше нагласена на еднократно звънене.

Когато пробвах съвета за въвеждане на повторение на амармата си звънна в нагласения час.

• 0
Публикувано

Нагласих календера с 2 месеца напред и се оправи :)

• 0
Публикувано

Вече си работи без грешка. Дойде 3 януари и се оправи.

• 0
Публикувано

Здравейте приятели, моля помогнете ми :sad: от както сменихме времето алармата ми на телефона постоянно звани с 1 час по рано т.е. нагласила съм я за 7.45 часа а звъни в 6.45 часа. Какво да правя :unsure:

Благодаря Ви предварително!!!!

• 0
Публикувано

Триеш напълно настроената аларма, рестартираш и настройваш нова.

• 0
Публикувано

Триеш напълно настроената аларма, рестартираш и настройваш нова.

Ми правих го и пак нестава :sad:

• 0
Публикувано

Саше , на 4.1 има някъв бъг явно и така не се оправя :) , звъни , но само настроена ден за ден , ако и дадеш за цялата седмица греда ! Не един и двама ми се оплакаха !

• 0
Публикувано

Ми правих го и пак нестава :sad:

И другото най странно беше правя 1 аларма за 7.45часа кояео съответно звани с 1 час по рано и 2-ра аларма в 8.10 часа която звани нормално в точното време :headache:

• 0
Публикувано

Мерси че ме подсети. Савчева, ще трябва да изчакаш смяната на времето в щатите и после да направиш упражнението с триенето и рестарта. Не знам датата обаче, само знам че е по-късно от смяната при нас.

• 0
Публикувано

И аз съм с 4.1 и при мен откакто сменихме времето, алармата звънна еднократно 1 час по-рано и после спря да звъни изобщо.

Това се наблюдава само ако съм настройл да име Repeat.

Ако настроя аларма без Repeat си звъни правилно.

Голяма излагация с тази аларма.

• 0
Публикувано

Мерси че ме подсети. Савчева, ще трябва да изчакаш смяната на времето в щатите и после да направиш упражнението с триенето и рестарта. Не знам датата обаче, само знам че е по-късно от смяната при нас.

Ми това исках да кажа че си махнах автоматичното сверяване на часа ама пак нямаше ефект. А ако си изтегля нова аларма ще има ли някакъв ефект :unsure:

• 0
Публикувано (редактирано)

Kreto ,нали ти си единия аз който говоря брееееееееее :))))))))))

Редактирано от kawabiker
  • 0
Публикувано (редактирано)

И аз съм с 4.1 и при мен откакто сменихме времето, алармата звънна еднократно 1 час по-рано и после спря да звъни изобщо.

Това се наблюдава само ако съм настройл да име Repeat.

Ако настроя аларма без Repeat си звъни правилно.

Голяма излагация с тази аларма.

Какво ще рече на Repeat, да звъни няколко дена под ред ли??? :blush:

Ами ако си сложа нова програмка с аларма, ще има ли разлика :huh:

Редактирано от iv_savcheva
  • 0
Публикувано
Савчева, ще трябва да изчакаш смяната на времето в щатите

Не се ли изразих ясно?

• 0
Публикувано

Проблема го няма при по-новите версии (4.2.1, 4.3, 4.3.1). Или чакаш, или дигаш версията ;)

• 0
Публикувано

Не се ли изразих ясно?

Искам да кажа това дето да чакам да си сменят щатите часа вече с станало преди 3 седмици т.е. това отпада.

Аз намерих да себе си решение и ще го споделя с вас. Сложих си Alarm Clock Pro след това sinc и тази сутрин си станах навреме дори и с нагласен repeat. Kойто иска нека пробва и така..... успех :biggrin::Wink:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...