Apple_Forever Публикувано Октомври 21, 2010 Публикувано Октомври 21, 2010 Здравейте. Имам айфон 3г и откакто му сложих версия 4.1 и му нагласих алармата, или тя не звъни или часовника се връща с 3 часа назад и става АМ. Това го прави поне веднъж на ден. Някой срещал ли е този проблем и има ли решение по въроса, едвам ставам за работа, истинска мъка е и ме буди вместо в 6 сутринта в 3 през нощта. Всички автоматични настройки за време са на off, времето си го нагласям ръчно. Благодаря ви и се извинявам, ако е дискутирано преди това, не намерих нищо подобно в търсачката, затова имам смелостта да отворя тази тема. Цитирай
0 Grievous Публикувано Януари 2, 2011 Публикувано Януари 2, 2011 Моята винаги е била за цялата седмица, без неделя. Цитирай
0 Sisq0 Публикувано Януари 2, 2011 Публикувано Януари 2, 2011 Пробвай да направиш нова, знам ли. Моите аларми са създадени вчера с повторение за weekdays и трите звъннаха когато си трябваше (8, 9, 10 AM). Цитирай
0 The Shaman Публикувано Януари 2, 2011 Публикувано Януари 2, 2011 Така беше и миналия път, на week бачкат. Цитирай
0 Sisq0 Публикувано Януари 2, 2011 Публикувано Януари 2, 2011 Миналия път не бачкаха коректно на повторение, само на единична аларма. Цитирай
0 tonygti Публикувано Януари 2, 2011 Публикувано Януари 2, 2011 На 2G 3.1.3 пробвах с единична аларма и си бачка. На 3GS не съм пробвал, че стои в чекмеджето. Цитирай
0 Killuminati Публикувано Януари 2, 2011 Публикувано Януари 2, 2011 Отказа ми алармата на 3gs -4.0.1 и на 4 ката -4.2.1 Опитах рестарти,настройки не става!До преди нова година си работеше!??Спрях авт. настройки , въранах год. на 2010 да пробвам,но без резултат.Видях един приятел който ползва 4 ка без jail ,преслушах му телефона ,същият проблем!Някой да има идеи!! Цитирай
0 spote Публикувано Януари 2, 2011 Публикувано Януари 2, 2011 3Gs 4.0 също остана без аларма тази сутрин. Цитирай
0 naidenoff Публикувано Януари 2, 2011 Публикувано Януари 2, 2011 ........пробвах с единична аларма и си бачка. Ммм... и аз пробвах с еденична аларма. Цитирай
0 pimbuss Публикувано Януари 2, 2011 Публикувано Януари 2, 2011 И аз имах проблеми с алармата тази сутрин въобще не звънна. Беше нагласена на еднократно звънене. Когато пробвах съвета за въвеждане на повторение на амармата си звънна в нагласения час. Цитирай
0 spote Публикувано Януари 2, 2011 Публикувано Януари 2, 2011 Нагласих календера с 2 месеца напред и се оправи Цитирай
0 iPhoneman Публикувано Януари 2, 2011 Публикувано Януари 2, 2011 Вече си работи без грешка. Дойде 3 януари и се оправи. Цитирай
0 iv_savcheva Публикувано Март 31, 2011 Публикувано Март 31, 2011 Здравейте приятели, моля помогнете ми от както сменихме времето алармата ми на телефона постоянно звани с 1 час по рано т.е. нагласила съм я за 7.45 часа а звъни в 6.45 часа. Какво да правя Благодаря Ви предварително!!!! Цитирай
0 Alxx® Публикувано Март 31, 2011 Публикувано Март 31, 2011 Триеш напълно настроената аларма, рестартираш и настройваш нова. Цитирай
0 iv_savcheva Публикувано Март 31, 2011 Публикувано Март 31, 2011 Триеш напълно настроената аларма, рестартираш и настройваш нова. Ми правих го и пак нестава Цитирай
0 kawabiker Публикувано Март 31, 2011 Публикувано Март 31, 2011 Саше , на 4.1 има някъв бъг явно и така не се оправя , звъни , но само настроена ден за ден , ако и дадеш за цялата седмица греда ! Не един и двама ми се оплакаха ! Цитирай
0 iv_savcheva Публикувано Март 31, 2011 Публикувано Март 31, 2011 Ми правих го и пак нестава И другото най странно беше правя 1 аларма за 7.45часа кояео съответно звани с 1 час по рано и 2-ра аларма в 8.10 часа която звани нормално в точното време Цитирай
0 Alxx® Публикувано Март 31, 2011 Публикувано Март 31, 2011 Мерси че ме подсети. Савчева, ще трябва да изчакаш смяната на времето в щатите и после да направиш упражнението с триенето и рестарта. Не знам датата обаче, само знам че е по-късно от смяната при нас. Цитирай
0 kreto Публикувано Март 31, 2011 Публикувано Март 31, 2011 И аз съм с 4.1 и при мен откакто сменихме времето, алармата звънна еднократно 1 час по-рано и после спря да звъни изобщо. Това се наблюдава само ако съм настройл да име Repeat. Ако настроя аларма без Repeat си звъни правилно. Голяма излагация с тази аларма. Цитирай
0 iv_savcheva Публикувано Март 31, 2011 Публикувано Март 31, 2011 Мерси че ме подсети. Савчева, ще трябва да изчакаш смяната на времето в щатите и после да направиш упражнението с триенето и рестарта. Не знам датата обаче, само знам че е по-късно от смяната при нас. Ми това исках да кажа че си махнах автоматичното сверяване на часа ама пак нямаше ефект. А ако си изтегля нова аларма ще има ли някакъв ефект Цитирай
0 kawabiker Публикувано Март 31, 2011 Публикувано Март 31, 2011 (редактирано) Kreto ,нали ти си единия аз който говоря брееееееееее ))))))))) Редактирано Март 31, 2011 от kawabiker Цитирай
0 iv_savcheva Публикувано Март 31, 2011 Публикувано Март 31, 2011 (редактирано) И аз съм с 4.1 и при мен откакто сменихме времето, алармата звънна еднократно 1 час по-рано и после спря да звъни изобщо. Това се наблюдава само ако съм настройл да име Repeat. Ако настроя аларма без Repeat си звъни правилно. Голяма излагация с тази аларма. Какво ще рече на Repeat, да звъни няколко дена под ред ли??? Ами ако си сложа нова програмка с аларма, ще има ли разлика Редактирано Март 31, 2011 от iv_savcheva Цитирай
0 Alxx® Публикувано Март 31, 2011 Публикувано Март 31, 2011 Савчева, ще трябва да изчакаш смяната на времето в щатите Не се ли изразих ясно? Цитирай
0 SpLiT Публикувано Март 31, 2011 Публикувано Март 31, 2011 Проблема го няма при по-новите версии (4.2.1, 4.3, 4.3.1). Или чакаш, или дигаш версията Цитирай
0 iv_savcheva Публикувано Април 1, 2011 Публикувано Април 1, 2011 Не се ли изразих ясно? Искам да кажа това дето да чакам да си сменят щатите часа вече с станало преди 3 седмици т.е. това отпада. Аз намерих да себе си решение и ще го споделя с вас. Сложих си Alarm Clock Pro след това sinc и тази сутрин си станах навреме дори и с нагласен repeat. Kойто иска нека пробва и така..... успех Цитирай
Въпрос
Apple_Forever
Здравейте.
Имам айфон 3г и откакто му сложих версия 4.1 и му нагласих алармата, или тя не звъни или часовника се връща с 3 часа назад и става АМ.
Това го прави поне веднъж на ден.
Някой срещал ли е този проблем и има ли решение по въроса, едвам ставам за работа, истинска мъка е и ме буди вместо в 6 сутринта в 3 през нощта.
Всички автоматични настройки за време са на off, времето си го нагласям ръчно.
Благодаря ви и се извинявам, ако е дискутирано преди това, не намерих нищо подобно в търсачката, затова имам смелостта да отворя тази тема.
Top Posters For This Question
8
7
6
6
Популярни дни
Ноем 1
22
Ян 2
19
Март 31
12
Ян 1
10
Top Posters For This Question
BANNN 8 posts
Alxx® 7 posts
Grievous 6 posts
iv_savcheva 6 posts
Популярни дни
Ноем 1 2010
22 posts
Ян 2 2011
19 posts
Март 31 2011
12 posts
Ян 1 2011
10 posts
Популярни публикации
Severus
Вземете будилника от бабите си... Повече работа ще ви свърши
Alxx®
Може би точно тук е разковничето - телефоните ни, сверяват времето на дисплея автоматично, но системното е зададено според американското и ще влезе в час, чак другата седмица.
76 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.