Apple_Forever Публикувано Октомври 21, 2010 Публикувано Октомври 21, 2010 Здравейте. Имам айфон 3г и откакто му сложих версия 4.1 и му нагласих алармата, или тя не звъни или часовника се връща с 3 часа назад и става АМ. Това го прави поне веднъж на ден. Някой срещал ли е този проблем и има ли решение по въроса, едвам ставам за работа, истинска мъка е и ме буди вместо в 6 сутринта в 3 през нощта. Всички автоматични настройки за време са на off, времето си го нагласям ръчно. Благодаря ви и се извинявам, ако е дискутирано преди това, не намерих нищо подобно в търсачката, затова имам смелостта да отворя тази тема. Цитирай
0 Dam1an Публикувано Април 1, 2011 Публикувано Април 1, 2011 Колегата SpLiT горе не е прав.. мога да кажа, че часовника ми си прави каквото иска, за алармите нямам думи .. Радвам се, че намерих такава тема, защото си помислих, че проблема е само в моя телевизор.. Ама нали съм си новак.. чета ли, чета.. Цитирай
Въпрос
Apple_Forever
Здравейте.
Имам айфон 3г и откакто му сложих версия 4.1 и му нагласих алармата, или тя не звъни или часовника се връща с 3 часа назад и става АМ.
Това го прави поне веднъж на ден.
Някой срещал ли е този проблем и има ли решение по въроса, едвам ставам за работа, истинска мъка е и ме буди вместо в 6 сутринта в 3 през нощта.
Всички автоматични настройки за време са на off, времето си го нагласям ръчно.
Благодаря ви и се извинявам, ако е дискутирано преди това, не намерих нищо подобно в търсачката, затова имам смелостта да отворя тази тема.
Top Posters For This Question
8
7
6
6
Популярни дни
Ноем 1
22
Ян 2
19
Март 31
12
Ян 1
10
Top Posters For This Question
BANNN 8 posts
Alxx® 7 posts
Grievous 6 posts
iv_savcheva 6 posts
Популярни дни
Ноем 1 2010
22 posts
Ян 2 2011
19 posts
Март 31 2011
12 posts
Ян 1 2011
10 posts
Популярни публикации
Severus
Вземете будилника от бабите си... Повече работа ще ви свърши
Alxx®
Може би точно тук е разковничето - телефоните ни, сверяват времето на дисплея автоматично, но системното е зададено според американското и ще влезе в час, чак другата седмица.
76 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.