Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

И какво? Вярваш ли на това? Мога да ти пусна как еконт са ми доставили розов iPhone. :tooth:

Публикувано

Е да така е. :biggrin:

Публикувано

Аз съм забелязал, че голяма част от новите неща за годината се пускат по време на годишните или тримесечните финансови отчети на Apple. Целта - добрите финансови резултати + нов мега продукт = рязко завишение на цената на акции = бързо превъртане на пари :).. Така че предполагам, че ще го пуснат (или поне ще го обявят за наличен в магазините след 1-2 седмици) няколко дена преди края на март.

Публикувано

Аз пък вярвам ... по това което съм виждал всичко си иглежда достоверно и както се знае в началото бяха продадени(раздадени) няколко(според мен стотин бройки бели по целия свят)преди да се обяви че има проблем с проксимити сензора и че ще го отлагат 10000 пъти.

Публикувано

Хехе, вярваш...на какво? Пускането на няколкостотин бройки е "захранка" за рибите - също като на язовира:), после се почва с безкрайното чакане и слухове(които влизат в ролята на безплатна реклама, защото клюкаренето е слаба страна на всички). По този начин, когато дойде време наистина да излезе на пазара - потребителите са на прага на истерията, а устройството отдавна е в устите и мечтите на всички. Хитър е чичко, не мога да му го отрека - прочети пак поста на Aveliky :D

Публикувано

Не мога разбера каква е тази истерия по същия телефон, но бял цвят :blink:

Който толкова иска да му е бял телефона, намира начин да го "боядиса"

П.П. Гледайте от 3:23 нататък

Публикувано

Btw, забавянето на белият iPhone може да е по няколко причини... Първо преди няколко месеца излезе слух, че Apple са изкупили запасите на SuperAmoled дисплеи на Самгунг до средата на 2011г. Тогава, спекулациите бяха, че евентуално iPhone-a, който ще пускат за VeriZon ще е със SuperAmoled дисплей. Второ заради този проблем с обхвата уж се чакаше нещо след 30ти септември до когато се раздаваха бъмпери, но нищо не се случи... Проблема с проксимити сензора си е актуален... Да не говорим за експлойта на Geo Hot-a, който изисква редизайн на bootrom-a за да се припуши. Така че напълно е възможно белият iPhone да е нещо като ревижън като цяло на 4ката (макар, че едва ли ще го обявят така, защото ще има много недоволни), отделно попълване слабия пазар както Aveliky каза и съчетаване с финансовите резултати ала представяне на нов продукт, а и белия нали уж е по-скъп (ще знаеш за какво плащаш повече). Можем само да си гадаем и да анализираме. Да се радваме на машинките сега, а като дойдат новите пак ще инвестираме в Apple, стига да си заслужава :)

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Снощи го видях на живо и немога да кажа,че бях толкова очарован.Истината е ,че е доста по ексклузивен,но това е защото още го ниама навсякъде.Проблема с сигнала си остава и сензорите му се виждат доста по ясно от черният модел.

Публикувано

Черен бял все тая нали е 4 ка пак. създават излишна еуфория на пазара вероятно с финансова цел.

Публикувано

Не знам просто защо така се лигавят от Епъл. Какво им пречеше да го пуснат още един-два месеца след премиерата на самата 4ка... Ако някой може да отговори, нека го направи, следя темата с интерес.

Публикувано
http://www.iphoneheat.com/2010/12/verizon-iphone-to-be-announced-by-valentine%e2%80%99s-day/ .Тук има малко информация по въпроса за тези,които разбират маалко чужди езици :rolleyes: .С две думи новия партниор на apple от 14 февруари,ще е Verizon вместо AT&T.И тогава се очаква бялото чудо да се появи на бял свят :biggrin: .
  • 3 седмици по-късно...
Публикувано

Айде да плесна и аз една клюка - в магазините на Best Buy по инвентаризационни списъци бял iPhone ще има след 27.02 (има много съмнения за достоверност, като дойде времето, ще разберем)

Публикувано

Обаче на дигитален не им пречи да си продават бял за към 2К , макар и с поръчка .

Публикувано

Малеее, па гледа грозно на картинката :biggrin:

Публикувано

Ужасни са :yikes:

Публикувано

"Въпрос на вкус", казала мачката...

Публикувано

...и си облизала под опашката.

Вярно са грозни. Но съм убеден, че специално прозрачния биха си го поръчали МНОГО хора... най-вече футболисти! :p

Публикувано

И гинеколози, те винаги искат да знаят какво има вътре... :wink2:

Публикувано

Забавянето се дължи в проблемът при изработването на белия iPhone 4 , че при създаването на снимки със светкавица, белият панел пропуска светлина, която осветява изображението и в резултат на това се получава, че снимката е направена през целофан. Допълнително, производителят има проблеми с датчика за близост. З

асега всички проблеми в белия iPhone 4 са решени и смартфонът с този цвят ще се появи в най-скоро време по магазините.

• 3 седмици по-късно...
Публикувано (редактирано)

Белият iPhone 4 е почти толкова мистичен (и загадъчен), колкото белия еднорог, но изглежда, че този звяр (имам предвид iPhone-а, все пак се смята, че еднорозите са кротки създания) ще се появи много скоро.

Според Apple, телефонът трябва да се появи в Америка през „пролетта на 2011” (а за Европа има по-конкретен период – февруари 2011), като вътрешната система на магазина Best Buy показва, че бялата версия на iPhone 4 ще е налична онлайн още на 27 февруари.

За да е още по-ясно, ще добавя, че Steve Wozniak (един от основателите на Apple) каза, че белият iPhone 4 е вече готов и, че очаква телефонът „много скоро” да е достъпен за потребителите.

Реално, можем да очакваме бялата версия на iPhone 4 да се появи през идващите седмици, но бихте ли си го купили, или ще изкачакате iPhone 5 – независимо дали е бял или черен?

Сайта от който видях информацията

Редактирано от DiDo0
Публикувано

Щеше да е честно от твоя страна, ако беше цитирал източника от който си копирал статията. Статиите в мрежата също имат авторски права.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...