RAMMSTEIN Публикувано Март 16, 2011 Публикувано Март 16, 2011 Реално, можем да очакваме бялата версия на iPhone 4 да се появи през идващите седмици, но бихте ли си го купили, или ще изкачакате iPhone 5 – независимо дали е бял или черен? Сайта от който видях информацията Не знам пич какво ще очакваме,ама тоя бял звяр ще струва майка си и баща си... Със сигурност по-добре ще е директно да си купиш 5-цата дотогава. Цитирай
WolfDale Публикувано Април 19, 2011 Публикувано Април 19, 2011 П.П. Вижте иконата на Calc & Voicerecorder-a, на мен ми изглежда като достоверна iOS 5, а и май са момчетата от Engadget. Цитирай
apomarinov Публикувано Април 19, 2011 Публикувано Април 19, 2011 Това което се намира между работещите пиксели и горния панел го прави доста грозен. Цитирай
SpiceBoy Публикувано Април 19, 2011 Публикувано Април 19, 2011 Нищо подобно. Иконата на калкулатора е още от iPhone OS 3, а на Voice Memos е старата икона. Това си е чист фейк. Някой си е поиграл малко да го модифицира и айде iOS 5, това са пълни измишльотини. Цитирай
iPhoneman Публикувано Април 23, 2011 Публикувано Април 23, 2011 Apple тества iPhone за T-Mobile USA http://www.bgr.com/2011/04/23/exclusive-apple-testing-iphone-4-for-t-mobile-usa/ Цитирай
d3s7r0y3r Публикувано Април 24, 2011 Публикувано Април 24, 2011 Exclusive: White iPhone 4 lands at Vodafone UK 1 Цитирай
roll2puff Публикувано Април 27, 2011 Публикувано Април 27, 2011 Според статия в Macrumors, вече се продава в Белгия. п.п. много ме дразни отрязъка за сензорите горе. Цитирай
LUBECA Публикувано Април 27, 2011 Публикувано Април 27, 2011 Изобщо не ми допада с тези контрастиращи сензори. Нарушава се изчистеният вид 1 Цитирай
kawabiker Публикувано Април 27, 2011 Публикувано Април 27, 2011 Гледа като измита чиния , защото досега белите и черните се различаваха само по задния панел , а тук вече е целия бял и това го прави ( поне на снимката ) като китайски порцелан за пред родата от село ! 2 Цитирай
bboyg Публикувано Април 28, 2011 Публикувано Април 28, 2011 (редактирано) Абе като го видите на живо, да ви взезне в ръчичките, друга песен ще запеете ми се струва. До колкото си спомням и за двойката на iPad-а така се коментираше, ама като пристигна имаше само "уаааа... ооооо... йеееее" Редактирано Април 28, 2011 от bboyg Цитирай
LUBECA Публикувано Април 28, 2011 Публикувано Април 28, 2011 Виж сега, при iPad2 нещата стоят различно. Всичко е въпрос на вкус. На мен лично, не ми харесва белия телефон, за това съм с черна четворка. iPad2 съм си поръчал бял обаче, защото при него бялото седи по-добре отколкото на телефона. Цитирай
emco83 Публикувано Април 28, 2011 Публикувано Април 28, 2011 Продажбите на iPhone 4 в бяло започват от днес, в България през месец май Макар че за мнозина потребители iPhone 4 в бяло минава направо за митично творение, устройството все пак достигна до търговската мрежа. След като редица производствени проблеми забавиха пускането на телефона на пазара, Apple обяви, че продажбите му започват днес в 28 страни. Сред тях не попада България, но на родните потребители няма да се наложи да чакат дълго, за да се сдобият с телефона в цвета, който обикновено свързваме с Apple. Според информация на "Дневник" телефонът ще се появи в офертите на GLOBUL и "М-Тел" през следващите две седмици, а цената му няма да се различава от тази на черния вариант. - mobilebulgaria - Цитирай
Alxx® Публикувано Април 28, 2011 Публикувано Април 28, 2011 Aveliky ви го каза: "Тоя човек(Стив Джобс) не иска да има празно". И така ще бъде, явно... Цитирай
bgdn Публикувано Април 28, 2011 Публикувано Април 28, 2011 Приятел вече си взе бял. Идва с 4.3.2, но може да бъде брейкнат. Преди някой да ме попита може ли да се отключи- той е на AT&T. Какво да му отключва? В Бостън са дошли 10 броя... Цитирай
Severus Публикувано Април 28, 2011 Публикувано Април 28, 2011 Но защо му се е досвидяло да си сложи новото USB кабелче Цитирай
Ангел Петков Публикувано Април 28, 2011 Публикувано Април 28, 2011 Ох, белият модел е невероятен! Много повече ми харесва от черния на външен вид. Да имаше как да си разменя черния за бял. Цитирай
roll2puff Публикувано Април 29, 2011 Публикувано Април 29, 2011 Оказва се, че белият е малко по-дебел от черния модел. @tipb.com Цитирай
tonygti Публикувано Април 29, 2011 Публикувано Април 29, 2011 Сега някой само от гъзария ще си сменят телефоните от черни на бели, а Джобс ще забави пускането на iPhone 5 до септември и ще изсмуче на макс своите зомбита... 1 Цитирай
bgdn Публикувано Май 1, 2011 Публикувано Май 1, 2011 Оказва се че и белия има "Антенагейт" човека който си го закупи е разочарован и обмисля завръщане към 3Gs. Става въпрос за САЩ и злополучната AT&T. Цитирай
iPhoneman Публикувано Май 1, 2011 Публикувано Май 1, 2011 Сменили били само някакви лещи или нещо такова на камерата и сензора, този който се използва при провеждане на разговори. Цитирай
martin21 Публикувано Май 12, 2011 Публикувано Май 12, 2011 Някой случайно има ли някаква информация или идея, дали българските оператори ще го пуснат и евентуално кога? Цитирай
dachevradoslav Публикувано Май 12, 2011 Публикувано Май 12, 2011 От днес във ментел. http://www.mtel.bg/mobile/devices/smartphones/iphone/iphone4/16-gb-white/index.php?sid=& Цитирай
martin21 Публикувано Май 12, 2011 Публикувано Май 12, 2011 Някой ако има информация с кой iOS ще дойдат ще съм благодарен да сподели Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.