Grievous Публикувано Юли 6, 2013 Публикувано Юли 6, 2013 И аз да се включа. Цяла Европа ли е включена в нея? Цитирай
Stanev Публикувано Юли 6, 2013 Публикувано Юли 6, 2013 Къде я видяхе тази цена на мен ми пише, че е 29.99? Цитирай
BulgarianSS Публикувано Юли 6, 2013 Публикувано Юли 6, 2013 И аз се зачудвам-парите не са много. Някой който я е ползвал да каже мнение как е в България в сравнение с любимият ми Navigon? Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
Alxx® Публикувано Юли 6, 2013 Публикувано Юли 6, 2013 Картите са добри, но навигирането е отчайващо. 2 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Юли 6, 2013 Публикувано Юли 6, 2013 Значи ще го пропусна. Вградената навигация не ползваше ли и тя карти на Tom Tom...мисля да я видя как ще се държи след излизането на офи 7-цата. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Юли 7, 2013 Публикувано Юли 7, 2013 Аз съм си доволен от Сиджик-а. Купих си я преди няколко месеца като имаха пак подобна промоция. За тия пари официална лицензионна навигация си заслужава много. Ъпдейти пускат често с обновени карти и други опции. Харесва ми, че лесно се минава на пешеходен режим, компаса си работи автоматично там, анимациите на програмата при приближаване/отдалечаване, интуитивността на менютата и UI-a. Да, картите не са най-пълните (най-вече в Сърбия ги няма никакви), но за моите нужди си е перфектна. В Гърция нямаше проблеми преди няколко дни. В БГ малко съм я ползвал (тук главно на Гуугъл разчитам - не точно за turn-by-turn навигация, а просто за начертаване на маршрут, а и като съм с колелото/пеша нанякъде). 1 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Юли 8, 2013 Публикувано Юли 8, 2013 Пробвай я вътре в града,ако имаш възможност и сподели. Цитирай
Alxx® Публикувано Юли 8, 2013 Публикувано Юли 8, 2013 Гога, точно в Пловдив ме въртя като пиле в калчища Пет пъти минах по една и съща улица и все не целеше пряката(две съседни кръстовища, с по пет кьошета). Тогава имах 4 кракнати навигации: Айгоу и Сиджик ме умотаха, ТомТом и Навигон - не. Цитирай
Grievous Публикувано Август 2, 2013 Публикувано Август 2, 2013 60% намаление - €19.99 Само до 04.08.13 г. 1 Цитирай
DaDurty Публикувано Август 2, 2013 Публикувано Август 2, 2013 как да го закупя...през Sygic All Regions или направо Sygic Europe, кой според вас е по удачния вариант Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Септември 28, 2013 Публикувано Септември 28, 2013 Moже би ще ни искат пак пари... Това е някаква мода. Откакто излезе iOS 7, доста разработчици си направиха нови версии на приложенията с обновен дизайн и чарджват отново за това, което вече си платил... Дано не стане така и със Сиджик.. Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 28, 2013 Публикувано Септември 28, 2013 "Чарджват" ако им дам. Много здраве от арменския поп... Цитирай
Grievous Публикувано Септември 28, 2013 Публикувано Септември 28, 2013 Едва ли за чарджване ще рекламират по този начин. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Септември 28, 2013 Публикувано Септември 28, 2013 Предполагам всички очакваме да видим нов плосък дизайн на приложението. Не мисля, че ще ни изненадат с нещо друго.. Някой ъпдейт на карти може би... Цитирай
DaDurty Публикувано Септември 28, 2013 Публикувано Септември 28, 2013 и кога ще е това "голямото" Цитирай
roll2puff Публикувано Септември 29, 2013 Публикувано Септември 29, 2013 С тоя тийзър си мисля, че ще добавят гласово упътване от Хоумър Симпсън 3 Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 9, 2013 Публикувано Декември 9, 2013 Явно това ще да е "голямото". Остава и да работи добре. Цитирай
DaDurty Публикувано Декември 10, 2013 Публикувано Декември 10, 2013 Аз съм си я закупил за Eutopa версията имам предвид и също нямах нотификация за този ъпдейт нито на телефона нито на таблета и се наложи да вляза в изтеглени приложея където забелязах, че е с обозначения "облак" т.е. изобщо не отчита, че е инсталирана и на двете устойства и се наложи уж да я инсталирам на ново. На телефона стана след втрория път дори, но преди малко го тествах в реални условия и е готино допълнение, което определено ще влезе в употреба ) Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Grievous Публикувано Декември 10, 2013 Публикувано Декември 10, 2013 Проверете на компютъра. Ако не, триете и слагате наново. Цитирай
Grievous Публикувано Декември 17, 2013 Публикувано Декември 17, 2013 Sygic Europe: GPS Navigation 13.4.1 Има голяма вероятност да не ви покаже ъпдейт на телефона. Направете го от компютъра. 1 Цитирай
georgibs81 Публикувано Декември 27, 2013 Публикувано Декември 27, 2013 (редактирано) Пичове, който разбира и се е занимавал, да помага Проблемът е следният, имам файл с POI точки на доста спийд камери и засади в България. Качването му в Sygic-a е ясно, но самият файл е в .gpi формат, който е на Garmin. Някой дали се е занимавал или знае как да си го конвертирам в .upi или .rupi формат, които са стандарт на Sygic за POI точки. Рових се в Google, но не успях да открия някакъв конкретен вариант за действие. Благодаря ви предварително. Честита Коледа и весело посрещане на Новата Година! Ето го и въпросният файл http://dox.bg/files/dw?a=75e60fbe65 Редактирано Декември 27, 2013 от georgibs81 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 27, 2013 Публикувано Декември 27, 2013 Качи го в poiplaza.com, те ще го конвертират за всички 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.