Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Sygic Europe - Turn-by-Turn GPS Navigation

Recommended Posts

Публикувано

И аз да се включа.

Цяла Европа ли е включена в нея?

Публикувано

Къде я видяхе тази цена на мен ми пише, че е 29.99?

Публикувано

И аз се зачудвам-парите не са много.

Някой който я е ползвал да каже мнение как е в България в сравнение с любимият ми Navigon?

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Публикувано

Картите са добри, но навигирането е отчайващо.

Публикувано

Значи ще го пропусна.

Вградената навигация не ползваше ли и тя карти на Tom Tom...мисля да я видя как ще се държи след излизането на офи 7-цата.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Публикувано

Аз съм си доволен от Сиджик-а. Купих си я преди няколко месеца като имаха пак подобна промоция. За тия пари официална лицензионна навигация си заслужава много. Ъпдейти пускат често с обновени карти и други опции. Харесва ми, че лесно се минава на пешеходен режим, компаса си работи автоматично там, анимациите на програмата при приближаване/отдалечаване, интуитивността на менютата и UI-a. Да, картите не са най-пълните (най-вече в Сърбия ги няма никакви), но за моите нужди си е перфектна. В Гърция нямаше проблеми преди няколко дни. В БГ малко съм я ползвал (тук главно на Гуугъл разчитам - не точно за turn-by-turn навигация, а просто за начертаване на маршрут, а и като съм с колелото/пеша нанякъде).

Публикувано

Пробвай я вътре в града,ако имаш възможност и сподели.

Публикувано

Гога, точно в Пловдив ме въртя като пиле в калчища :tooth: Пет пъти минах по една и съща улица и все не целеше пряката(две съседни кръстовища, с по пет кьошета). Тогава имах 4 кракнати навигации: Айгоу и Сиджик ме умотаха, ТомТом и Навигон - не.

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

60% намаление - €19.99

Само до 04.08.13 г.

Публикувано

как да го закупя...през Sygic All Regions или направо Sygic Europe, кой според вас е по удачния вариант

Публикувано

Втория.

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Moже би ще ни искат пак пари...

Това е някаква мода. Откакто излезе iOS 7, доста разработчици си направиха нови версии на приложенията с обновен дизайн и чарджват отново за това, което вече си платил... Дано не стане така и със Сиджик..

Публикувано

"Чарджват" ако им дам. Много здраве от арменския поп...

Публикувано

Едва ли за чарджване ще рекламират по този начин.

Публикувано

Предполагам всички очакваме да видим нов плосък дизайн на приложението. Не мисля, че ще ни изненадат с нещо друго.. Някой ъпдейт на карти може би...

Публикувано

и кога ще е това "голямото"

Публикувано

С тоя тийзър си мисля, че ще добавят гласово упътване от Хоумър Симпсън :)

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

Явно това ще да е "голямото". Остава и да работи добре.

Публикувано

Аз съм си я закупил за Eutopa версията имам предвид и също нямах нотификация за този ъпдейт нито на телефона нито на таблета и се наложи да вляза в изтеглени приложея където забелязах, че е с обозначения "облак" т.е. изобщо не отчита, че е инсталирана и на двете устойства и се наложи уж да я инсталирам на ново. На телефона стана след втрория път дори, но преди малко го тествах в реални условия и е готино допълнение, което определено ще влезе в употреба :))

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Проверете на компютъра. Ако не, триете и слагате наново.

Публикувано

Sygic Europe: GPS Navigation 13.4.1

Има голяма вероятност да не ви покаже ъпдейт на телефона. Направете го от компютъра.

mequde6u.jpg

• 2 седмици по-късно...
Публикувано (редактирано)

Пичове, който разбира и се е занимавал, да помага :blush:

Проблемът е следният, имам файл с POI точки на доста спийд камери и засади в България. Качването му в Sygic-a е ясно, но самият файл е в .gpi формат, който е на Garmin. Някой дали се е занимавал или знае как да си го конвертирам в .upi или .rupi формат, които са стандарт на Sygic за POI точки. Рових се в Google, но не успях да открия някакъв конкретен вариант за действие. Благодаря ви предварително. Честита Коледа и весело посрещане на Новата Година!

Ето го и въпросният файл http://dox.bg/files/dw?a=75e60fbe65

Редактирано от georgibs81
Публикувано

Качи го в poiplaza.com, те ще го конвертират за всички ;)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...