Monro Публикувано Август 14, 2014 Публикувано Август 14, 2014 2.4.0 - програмата е с тази икона http://uapps.ir/wp-content/uploads/2014/05/11.png Ако е друга пратете ми линк на лс да тегля.. Цитирай
Monro Публикувано Август 14, 2014 Публикувано Август 14, 2014 Това го имам, но после къде отивам, рових във всяка папка на сиджик и не намирам нищо подобно от поста на mirror Цитирай
Alxx® Публикувано Август 14, 2014 Публикувано Август 14, 2014 /Library/sygic/aurares/itinerary/ - не го намираш?! Нали ти мина през ума, да "спестиш" var/mobile/applications/sygic/? Цитирай
The Shaman Публикувано Август 15, 2014 Публикувано Август 15, 2014 Така де, /var имах предвид по-горе. Цитирай
Monro Публикувано Август 15, 2014 Публикувано Август 15, 2014 Изтрих и инсталирах отново и сега го имам. Маршрута е .itf, като го сложа там после от програмата как до го избера? С последна версия сиджик съм Цитирай
mirror Публикувано Август 15, 2014 Публикувано Август 15, 2014 (редактирано) ITN Convertor-a към момента поддържа само 11 и 13 версия. Редактирано Август 15, 2014 от mirror Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Ноември 3, 2014 Публикувано Ноември 3, 2014 Епа крайно време си беше да flat-нат дизайна! Още не съм го изтеглил, но ако съдя по скрийновете, нещо не ме радва особено... Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Ноември 3, 2014 Публикувано Ноември 3, 2014 Вече ъпдейтнах, но пак мога да ти (по)кажа на коя бях. Много е зле ъпдейта. Повече минуси от плюсове. Накратко - не са нагласили резолюцията за 6 и 6+; опцията за търсене на инт. точки по маршрута е заминала в небитието (има само 'около мен'), UI-a като цяло e грозeн - особено бутоните на основния екран. Цитирай
SpAwN Публикувано Ноември 3, 2014 Публикувано Ноември 3, 2014 Споделям! Ужасна грозотия! Съсипаха хубавата навигацийка... Цитирай
Grievous Публикувано Ноември 4, 2014 Публикувано Ноември 4, 2014 А бе и за iOS 7 така казвахте. После помня как се буча и задаваше един и същи въпрос: Кога ще оптимизират "еди к'во си" за iOS 7. То угодия няма. Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 4, 2014 Публикувано Ноември 4, 2014 Няма. Ще свикнат и и пак ще бучат за някой сериозен ъпдейт и така 1 Цитирай
dessyteneva Публикувано Ноември 4, 2014 Публикувано Ноември 4, 2014 На мен ми харесва новия изглед, но нещо не мога да си намеря приятелите, имаше опции за съобщения и прочие, рових уж, ама никъде не ги виждам...Има опция за отзиви, на който нещо му пречи, да пише, хората няма как да знаят какво искаме, ако не си казваме :-) 3 Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 4, 2014 Публикувано Ноември 4, 2014 На мен забележките ми, са каквито са били винаги: има странен(меко казано) алгоритъм за изчисляване, обича да върти в кръг когато си между сгради и има шантави указания за водене по отбивки. Това е непроменено откакто съм чул името Сиджик сефте. 1 Цитирай
Grievous Публикувано Ноември 4, 2014 Публикувано Ноември 4, 2014 @dessyteneva, има за контакти, но и при мен не излизат. Натисни горе в дясно до полето за търсене. 2 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Ноември 4, 2014 Публикувано Ноември 4, 2014 За контактите - трябва да се оторизира да има достъп до тях. При мен излезе запитване, предполагам, че при вас не е. Пробвайте ръчно през settings на iOS. Относно дизайна - Grievous, никога не съм казвал, че iOS7 е грозен. По-скоро, че е шареничък и изисква свикване. На второ четене, не е чак толкова лош новия суджук. Има доста заимствани неща от Apple Maps - най-вече с жестовете и разпределението на бутоните, което за нас като потребители, е добре. Винаги ме дразнеше онази компасна лента в долната част на дисплея, която се появяваше като разглеждаш картата. Пешеходният режим е подобрен визуално. Това, което не ми харесва е, че е много бавно и насечено скролирането на картите. На предишната версия като че ли беше доста по-добре. Лагва доста брутално (направо забива) за няколко секунди, когато се пусне приложението и "се сети" да премине автоматично в тъмната тема вечер. Аз лично не виждам нищо ново по типографията или картите като рисунък, а уж били обновени според change log-a на sygic. Бутоните +, - и този за ротацията са абсолютно излишни и само се пречкат, но си седят от версия 1 и може би не искат да ги махат.. Не ми проработи облачния бекъп, незнайно защо. А имах добавени разни любими точки. Добре, че си пазя бекъп, който надявам се ще проработи с тази версия. Alxx, имаш право за дебилните напътствия на Сиджик-а, особено в извънградско. За маршрутизирането не съм имал особени проблеми, за разлика от настолната система в колата (Garmin). 2 Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 4, 2014 Публикувано Ноември 4, 2014 Извънградските са как да е добри, аз критикувам тези в градовете с високи сгради и тесни улици. Софтуерната компенсация при слаб сигнал е брутално лоша и резултатът е подскачане по картата и често грешно водене по отбивки/пресечки. Сещам се за оня виц: "Гицке, ей гу йоще един с жипиес" 1 Цитирай
dessyteneva Публикувано Декември 15, 2014 Публикувано Декември 15, 2014 Navigate to Photo е много интересна опция, трябва само снимката да има координати и програмата ти показва маршрута до мястото, където е направена. Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Цитирай
momchil_g Публикувано Февруари 27, 2015 Публикувано Февруари 27, 2015 (редактирано) Само аз ли имам проблем с обновяването на картите? Върти се кръгчето и отвреме на време изписва това съобщение. Пробвах с две wifi мрежи, както и с мобилен нет. Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Февруари 27, 2015 от momchil_g Цитирай
momchil_g Публикувано Февруари 27, 2015 Публикувано Февруари 27, 2015 (редактирано) Аз обнових приложението, ама нещо с картите имам проблем. edit: Логнах се с facebook акаунт и се оправи. Редактирано Февруари 27, 2015 от momchil_g Цитирай
DaDurty Публикувано Май 24, 2015 Публикувано Май 24, 2015 не знам при вас как е но след като обнових Cygic Europe до 15.1.0...първо че ми се занулиха всички настройки на приложението и второ не иска да се закачи към iCloud( и опцията към Dropbox не работи) и съответно да ми синхронизира всички "любими" места.... Рестартирах телефона(6 plus s 8.3) преинсталирах няколко пъти Cygic... закачам си акаунта на Cygic през email-а ако това има значение... Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.