VIKING_WARRIOR Публикувано Май 24, 2015 Публикувано Май 24, 2015 Аз обнових приложението, ама нещо с картите имам проблем.edit: Логнах се с facebook акаунт и се оправи. Който няма ФБ акаунт?!?! ;( Sent from my iPhone 6 Plus 128GB using Tapatalk Цитирай
dessyteneva Публикувано Май 24, 2015 Публикувано Май 24, 2015 Винаги можеш да си направиш акаунт с имейл и парола, аз от години ползвам Gmail, защото първо я имах закупена за андроид, в последствие я купих и за iOS. На мен също ми беше занулило настройките при ъпдейта, странно защото до сега не го беше правило, влязох си с мейла и паролата и всичко е ок. 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Май 24, 2015 Публикувано Май 24, 2015 Заложено е да го прави, заради оная дупка с "плащането" на екстрите Цитирай
DaDurty Публикувано Май 24, 2015 Публикувано Май 24, 2015 (редактирано) Аз също я имам закупена от години...и аз ползвам gmail акаунт, но след влизането с него нищо не се промени на мен редовно след ъпдейт ми занулява настройките, но след това си ги връща сама, след закачамето към облака и майла естествено Редактирано Май 24, 2015 от DaDurty Цитирай
DaDurty Публикувано Май 28, 2015 Публикувано Май 28, 2015 значи да разбирам, че за сега няма да ми работи синхронизацията с "облака" ;( Цитирай
dessyteneva Публикувано Май 29, 2015 Публикувано Май 29, 2015 Пиши на съпорта, да го имат предвид за следващия ъпдей. Цитирай
DaDurty Публикувано Юли 12, 2015 Публикувано Юли 12, 2015 (редактирано) Здавейте отново забелязах, че в сайта sygic.com има обща цена от 19.99 евро за Live Services, а както знаете в store на телефона са разделени на "Traffic info"(19.99 евро) и "Speed Cameras"(14.99евро).. та се замислих ако ги платиш през сайта им и си изпозлваш акаунта на Sygic после дали ще разпознае инсталирана програма на телефона като ти е вкаран там акаунта, че ги имаш платени или трябва да са закупени задължително през AppStore за да ги разпознае програмта ??!?!?!? нали съм българче все да мина по-тънко )) Редактирано Юли 12, 2015 от DaDurty Цитирай
DaDurty Публикувано Юли 16, 2015 Публикувано Юли 16, 2015 Днес има ъпдейт 15.2.0 при който вече функцията за синхронозация с облака или dropbox най-накрая работи...също така има отговор на въпроса ми от горния пост, смисъл в стора през апликацията вече има "Услуги на живо" включващи traffic & speed cameras за една година на цена от 19.99€, както в сайта им..след седмица ще я пробвам прекосявайки централна европа..преди година не ме подведе ни веднъж, надявам се пак да се представи на ниво Цитирай
dessyteneva Публикувано Юли 16, 2015 Публикувано Юли 16, 2015 Някой пробвал ли е дали работи на публичната бета на деветката? Цитирай
Veselin Panov Публикувано Юли 16, 2015 Публикувано Юли 16, 2015 Тия правила бръснете ли ги за слива изобщо??? Не цитирай последен пост!!! не,крашва на логото още .....Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
dessyteneva Публикувано Август 15, 2015 Публикувано Август 15, 2015 Live Setvices е безплатна за 14 дни при активиране до края на август, по случай 100 милиона дънлоуда на приложението. За съжаление е неизползвама за България, но могат да се възползват пътуващите, може да намерите услугата в магазина, има и списък на държавите, в които се поддържа. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
dessyteneva Публикувано Август 15, 2015 Публикувано Август 15, 2015 Вчера я активирах на ноута на мъжа ми, изчакай, може би са им претоварени сървърите. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
DaDurty Публикувано Август 15, 2015 Публикувано Август 15, 2015 Да и аз така предположих...просто споделих за да не се чудят другите дали грешката не е в техния телевизор 1 Цитирай
dessyteneva Публикувано Август 31, 2015 Публикувано Август 31, 2015 Днес е последният ден за активиране на безплатна Live Services за 14 дни, току що го направих, пусна ме без грешка, само трябва след това да си излезеш от акаунта и отново да влезеш, за да отчете покупката. Между другото, според фейсбук акаунта им се очаква голям ъпдейт, който от миналата седмица вече се тества, значи тия дни трябва да излезе в магазина. 1 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Октомври 13, 2015 Публикувано Октомври 13, 2015 За 4 месеца са оправили 2 от нещата, за които им писах. Ама остават още 7... Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
dessyteneva Публикувано Октомври 13, 2015 Публикувано Октомври 13, 2015 То самия ъпдейт е от повече от месец, но им го спряха от Apple и го преработваха. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
DaDurty Публикувано Октомври 15, 2015 Публикувано Октомври 15, 2015 (редактирано) Все още не ми е активно в самата апликация, май е за през weekend-а тази промоция Редактирано Октомври 15, 2015 от DaDurty Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Октомври 15, 2015 Публикувано Октомври 15, 2015 Много недостатъци имат тия лайв услуги и ако не пътуваш нон-стоп из Епропа, не знам дали си заслужават - нетът е задължителен; не важат завинаги (за 1 г. е абонаментът). Интересно ми е и доколко са акуратни, особено в град като Истанбул например.. Някой ако има опит, може да сподели. Цитирай
DaDurty Публикувано Октомври 15, 2015 Публикувано Октомври 15, 2015 Значи бях я позабравил тази навигация точно заради нуждата от този тип "лайф" услуги...това лято я ползвах за едно евро прекосяване. Има недостатаци, като да те смъкне и качи на някое кръгово или да ре прекара през някой паркинг когато и зададеш маршерут по-голям от 1000км (мое наблюдение)...по въпроса за показване на трафика, активирах го когато беше безплатен преди няколко месеца и го тествах в препълнения от коли Лондон...по мои наблюдения показва почти реално къде има трафик(сравнявам го с Waze, което ползвам постоянно) но когато търсиш, задаваш маршерут само ти показва информативно, че има трафик и с колко ще те забави без да те препрати през място с по-малко такъв(пак сравнявам с Waze)...мисля да го платя и да видя сега как ще се държи след последния ъпдейт...надявам се да ме изненада приятно Цитирай
dessyteneva Публикувано Октомври 15, 2015 Публикувано Октомври 15, 2015 Получих два различни мейла във връзка с промоцията, в този от вчера се споменава код за отстъпката LIVE2015. Няма да се възползвам, защото услугата не е налична тук, но го споменавам за всеки случай, защото някой по-горе каза, че още не е активна промоцията. Кодът важи до 20.10. В днешния мейл няма такъв код, не е изключено да е и за андроид приложението, защото то ми е регистрирано на същия мейл, нямам представа, ако някой купува, да каже дали има поле за отстъпка, в което да се въведе или просто все още не се е обновила цената с промоционалната. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
kawabiker Публикувано Октомври 15, 2015 Публикувано Октомври 15, 2015 Много недостатъци имат тия лайв услуги и ако не пътуваш нон-стоп из Епропа, не знам дали си заслужават - нетът е задължителен; не важат завинаги (за 1 г. е абонаментът). Интересно ми е и доколко са акуратни, особено в град като Истанбул например.. Някой ако има опит, може да сподели. Истанбул мисля , че влиза по ново му в услугата, защото и там цените на роуминга имах няква корекция с цел приобщаване към EU, но Сърбия даже и томтом с платен 3 годишен сървиз за жив трафик, се гаси на още на 5 км. преди границата в Унгария Цитирай
dessyteneva Публикувано Ноември 18, 2015 Публикувано Ноември 18, 2015 Има промоция на някои услуги, не разбрах само до кога: P. S. До 02.12.2015 е промото! Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Декември 14, 2015 Публикувано Декември 14, 2015 Тия май могат само да копират Google, a? А не могат да поправят името на българския глас, което от години е "Данйел". И да, преди някой да изпищи, че такива неща трябва директно на разработчиците да се съобщавят, ще кажа, че вече неведнъж съм го правил. Тия твърдоглавци от Суджука не щат и не щат да добавят POI за училища в България (а едно време ги имаше), не щат и да поправят тази идиотска грешка, която споменах по-горе. Могат само да копират функции от други навигационни приложения и да премахват полезни неща. 3 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.