Anislav Публикувано Ноември 9, 2010 Публикувано Ноември 9, 2010 (редактирано) Здравейте, Бих искал да представя на вашето внимание Буквите - детска образователна игра написана от българи за (по-малки) българи Играта е безплатна и е разработена от утвърдена фирма - Мусала Софт. Целта на играта е децата да се запознаят с българските букви, тяхното произношение и правописа на някои (краен брой) думи: Повече картинки може да намерите във фен страницата ни във Facebook. Играта може да си свалите от AppStore. И това не е всичко! Очаквайте в близките седмици нова версия на играта пълна с много подобрения и изненади. Очакваме вашите мнения, коментари и препоръки. Не забравяйте да ни оцените и в AppStore. Редактирано Ноември 9, 2010 от Anislav 11 Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 9, 2010 Публикувано Ноември 9, 2010 Има нужда от подобни родни приложения! Браво. Цитирай
Anislav Публикувано Ноември 9, 2010 Автор Публикувано Ноември 9, 2010 (редактирано) Сигурно е подходящо и за чужденци, но все още не сме я тествали върху такива Редактирано Ноември 9, 2010 от alxx Цитирай
LUBECA Публикувано Ноември 9, 2010 Публикувано Ноември 9, 2010 Както и за по-поотраснали българи, които не са внимавали в час... Браво!!! Поздравления Цитирай
Pe6o666 Публикувано Ноември 9, 2010 Публикувано Ноември 9, 2010 Страшно е! Благодарско! Довечера връчвам телефона на малкия Цитирай
Anislav Публикувано Ноември 9, 2010 Автор Публикувано Ноември 9, 2010 И да дадеш обратна връзка! Например аз забелязах, че някои деца не разпознават част от малките букви като например - "е". Затова в новата версия ще имам възможност за избор между главни и малки букви Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 9, 2010 Публикувано Ноември 9, 2010 Имаш обратната връзка От половин час не мога да си взема телефона На 4 сме Цитирай
DonaldIPhone Публикувано Ноември 9, 2010 Публикувано Ноември 9, 2010 Аз не съм на 4, а на 24, ама пак ми е забавна Продължавайте в същия дух, искаме още думи! Цитирай
Anislav Публикувано Ноември 23, 2010 Автор Публикувано Ноември 23, 2010 Здравейте, Излезе нова версия на играта Буквите! В новата версия ще откриете куп подобрения, включително и меню с настройки. От него може да изберете Ниво на трудност: Повече информация за подобренията може да научите от AppStore. 4 Цитирай
Anislav Публикувано Февруари 18, 2011 Автор Публикувано Февруари 18, 2011 (редактирано) В отговор на желанието на потребителите за нови думи, ви представям последната версия на Буквите: Най-важните промени в нея са: добавени са 14 нови думи, с които цялата азбука е покрита (без 'ь' - приемаме предложения за животни до 5-6 букви, които съдържат 'ь') добавена е статистика за грешки и време в настройките улеснено е придвижването на буквите Информация за всички промени може да намерите на фен страницата на играта. Продължавайте да бъдете активни и да ни оставяте конструктивни коментари и идеи! Редактирано Февруари 18, 2011 от Anislav 1 Цитирай
johnnybravo Публикувано Февруари 18, 2011 Публикувано Февруари 18, 2011 Браво, колкото до животно с "Ъ", моето предложение е гълъб Цитирай
Anislav Публикувано Февруари 18, 2011 Автор Публикувано Февруари 18, 2011 Браво, колкото до животно с "Ъ", моето предложение е гълъб Гълъб си имаме. Търсим животно с 'Ь' Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 18, 2011 Публикувано Февруари 18, 2011 Може да е само в комбинация с о, но такова животно май нЕма Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 18, 2011 Публикувано Февруари 18, 2011 Е тя е вид риба, но става, какво пък Цитирай
marian Публикувано Март 21, 2011 Публикувано Март 21, 2011 Здравейте! Аз съм нов потребител и играта за буквите много ми хареса. Но не мога да я изтегля. Може ли помощ? Цитирай
marian Публикувано Март 22, 2011 Публикувано Март 22, 2011 Акаунт в iTunes имаш ли? Да,имам,но като отворя папката с играта не излиза това,което виждам по-горе Цитирай
Anislav Публикувано Март 22, 2011 Автор Публикувано Март 22, 2011 Да,имам,но като отворя папката с играта не излиза това,което виждам по-горе Привет, Каква е версията на операционната система на телефона? iOS4 ли е или е по-стара? Можеш ли да направиш снимка (screenshot) на това което виждаш, когато стартираш играта? Такава снимка се прави като натиснеш едновременно и двата бутона на iPhone: След което можеш да намериш снимката в галерията на телефона. Цитирай
marian Публикувано Март 22, 2011 Публикувано Март 22, 2011 (редактирано) Благодаря за съдействието,но аз искам да изтегля играта на компютър.Ще стане ли или е само за телефон? Редактирано Март 24, 2011 от Alxx® Цитати, цитати... Цитирай
bgdn Публикувано Март 22, 2011 Публикувано Март 22, 2011 Играта е САМО за iPhone и iPad. На компютър НЕ МОЖЕ да се играе. Цитирай
marian Публикувано Март 24, 2011 Публикувано Март 24, 2011 А, най - добре ще е да не цитираш предходното мнение - хем излишно, хем забранено! Жалко,защото играта е хубава Цитирай
dreamlover Публикувано Март 31, 2011 Публикувано Март 31, 2011 Може да е само в комбинация с о, но такова животно май нЕма Има бре! Катър Цитирай
Anislav Публикувано Март 31, 2011 Автор Публикувано Март 31, 2011 Има бре! Катър Здравейте, Всъщност се търси животно с буквата Ь(Ер малък). Очакваме мнения и предложения относно самата игра или идеи за други образователни приложения Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.