Публикувано Ноември 9, 201015 гд Здравейте, Бих искал да представя на вашето внимание Буквите - детска образователна игра написана от българи за (по-малки) българи Играта е безплатна и е разработена от утвърдена фирма - Мусала Софт. Целта на играта е децата да се запознаят с българските букви, тяхното произношение и правописа на някои (краен брой) думи: Повече картинки може да намерите във фен страницата ни във Facebook. Играта може да си свалите от AppStore. И това не е всичко! Очаквайте в близките седмици нова версия на играта пълна с много подобрения и изненади. Очакваме вашите мнения, коментари и препоръки. Не забравяйте да ни оцените и в AppStore. Редактирано Ноември 9, 201015 гд от Anislav
Публикувано Ноември 9, 201015 гд Автор Сигурно е подходящо и за чужденци, но все още не сме я тествали върху такива Редактирано Ноември 9, 201015 гд от alxx
Публикувано Ноември 9, 201015 гд Както и за по-поотраснали българи, които не са внимавали в час... Браво!!! Поздравления
Публикувано Ноември 9, 201015 гд Автор И да дадеш обратна връзка! Например аз забелязах, че някои деца не разпознават част от малките букви като например - "е". Затова в новата версия ще имам възможност за избор между главни и малки букви
Публикувано Ноември 9, 201015 гд Имаш обратната връзка От половин час не мога да си взема телефона На 4 сме
Публикувано Ноември 9, 201015 гд Аз не съм на 4, а на 24, ама пак ми е забавна Продължавайте в същия дух, искаме още думи!
Публикувано Ноември 23, 201015 гд Автор Здравейте, Излезе нова версия на играта Буквите! В новата версия ще откриете куп подобрения, включително и меню с настройки. От него може да изберете Ниво на трудност: Повече информация за подобренията може да научите от AppStore.
Публикувано Февруари 18, 201115 гд Автор В отговор на желанието на потребителите за нови думи, ви представям последната версия на Буквите: Най-важните промени в нея са: добавени са 14 нови думи, с които цялата азбука е покрита (без 'ь' - приемаме предложения за животни до 5-6 букви, които съдържат 'ь') добавена е статистика за грешки и време в настройките улеснено е придвижването на буквите Информация за всички промени може да намерите на фен страницата на играта. Продължавайте да бъдете активни и да ни оставяте конструктивни коментари и идеи! Редактирано Февруари 18, 201115 гд от Anislav
Публикувано Февруари 18, 201115 гд Автор Браво, колкото до животно с "Ъ", моето предложение е гълъб Гълъб си имаме. Търсим животно с 'Ь'
Публикувано Март 21, 201115 гд Здравейте! Аз съм нов потребител и играта за буквите много ми хареса. Но не мога да я изтегля. Може ли помощ?
Публикувано Март 22, 201115 гд Акаунт в iTunes имаш ли? Да,имам,но като отворя папката с играта не излиза това,което виждам по-горе
Публикувано Март 22, 201115 гд Автор Да,имам,но като отворя папката с играта не излиза това,което виждам по-горе Привет, Каква е версията на операционната система на телефона? iOS4 ли е или е по-стара? Можеш ли да направиш снимка (screenshot) на това което виждаш, когато стартираш играта? Такава снимка се прави като натиснеш едновременно и двата бутона на iPhone: След което можеш да намериш снимката в галерията на телефона.
Публикувано Март 22, 201115 гд Благодаря за съдействието,но аз искам да изтегля играта на компютър.Ще стане ли или е само за телефон? Редактирано Март 24, 201115 гд от Alxx® Цитати, цитати...
Публикувано Март 24, 201115 гд А, най - добре ще е да не цитираш предходното мнение - хем излишно, хем забранено! Жалко,защото играта е хубава
Публикувано Март 31, 201115 гд Може да е само в комбинация с о, но такова животно май нЕма Има бре! Катър
Публикувано Март 31, 201115 гд Автор Има бре! Катър Здравейте, Всъщност се търси животно с буквата Ь(Ер малък). Очакваме мнения и предложения относно самата игра или идеи за други образователни приложения
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате