taf Публикувано Октомври 17, 2010 Публикувано Октомври 17, 2010 Ако може да споделите някой шрифт от сорта на "Teenbyfive iOS4" , но да има и кирилица за бележките (MarkerFeltThin.ttf -MarkerFeltWide.ttf). Предварително благодаря. Цитирай
Musashi Публикувано Октомври 23, 2010 Публикувано Октомври 23, 2010 само да вмъкна FontSwap не работи на 100% на фу 4.1 Цитирай
Grievous Публикувано Ноември 2, 2010 Публикувано Ноември 2, 2010 Може ли да помоля някой, който ползва Winterboard да ми изтегли фонт-а Papyrus от Cydia. Намерил съм го в пространството, но държа да е точно този защото забелязвам разминаване. Мерси. Цитирай
danco1 Публикувано Ноември 11, 2010 Публикувано Ноември 11, 2010 Здравейте,може ли този шрифт че линка не работи .Благодаря Digital 7 Italic Font Цитирай
BANNN Публикувано Ноември 12, 2010 Публикувано Ноември 12, 2010 Мога ли да помоля някой с iPhone4 да предостави линк към оригиналната папка /System/Library/Fonts/Cache.? Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 12, 2010 Публикувано Ноември 12, 2010 Линковете за достъп до файла ще бъдат активни до : Петък 26.11.10. Линк за сваляне : http://dox.bg/files/dw?a=1e9a3a28b0 1 Цитирай
BANNN Публикувано Ноември 12, 2010 Публикувано Ноември 12, 2010 Мога да го предоставя на друго място където няма да се изгуби, но молбата ми е да се добави в първия пост? Цитирай
sekta Публикувано Декември 1, 2010 Публикувано Декември 1, 2010 http://www.dafont.com/defused.font?text=defused Ще може ли да направите този шрифт за часовника ми,защото нещо не ми се получава и FlS крашва нон стоп.И 1 въпрос: -Как се save-а във формат *.ttc от FLS Цитирай
mupo Публикувано Декември 1, 2010 Автор Публикувано Декември 1, 2010 Този шрифт го има направен за часовника още на първа страница -> Накрая на първия пост в темата е написано как да се справиш с крашването на програмата. Програмата не може да записва и отваря .ttc формат шрифтове. В .ttc се съдържат няколко шрифта, трябва да се изкарат от там (излизат .ttf) да се редактират и пак да се архивират в .ttc формат. Цитирай
chelsea2122 Публикувано Декември 1, 2010 Публикувано Декември 1, 2010 Здравейте, имам малък проблем, ако може да се каже проблем изобщо, но ми се иска да го разреша! С 4.2.1 съм и джейлнах с редсноу, всичко мина перфектно и телефона работи много добре! Днес реших да сменя шрифтовете, но като му задам някой шрифт ми го сменя само на часовника никаде другаде, и като пиша на клавиатурата изкачащата буква ми я показва като зададения шрифт но я изписва с оригиналния! Къде бъркам, моля за съвет! Благодаря предварително! Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 2, 2010 Публикувано Декември 2, 2010 Прочети последните няколко страници в темата наново. В 4.х.х има отделни файлове за лейаута,часовника и системния шрифт. Нещичко ти липсва. П.П.Как точно ги слагаш- ръчно или с BytaFont? Цитирай
chelsea2122 Публикувано Декември 2, 2010 Публикувано Декември 2, 2010 Ок благодаря ти пак ще прочета, а относно това как ги слагам, опитах и двата начина. И извинявам се нещо което пропуснах да спомена преди това, на предишния ми джейлбрейк когато бях с 4.1 шрифтовете си вървяха идеално. Наистина нещо ми убягва утре на по свежа глава ще прочета още няколко пъти ако трябва, и благодаря за бързия отговор по това време на денонощието! Цитирай
chelsea2122 Публикувано Декември 2, 2010 Публикувано Декември 2, 2010 Благодаря отново, но явно причината си е в мен самия защото не мога да се справя, изчетох всичко в тази тема и все още не ми е ясно защо се получава така Бъдете здрави!!! Цитирай
mupo Публикувано Декември 2, 2010 Автор Публикувано Декември 2, 2010 От архива на GPower виждам, че в 4.2.1 шрифтовете са различни...липсват шрифтовете които досега бяха системен, за часовника и в Notes.app (Helvetica, LockClock, MarkerFeltThin). Вероятно вече са с други имена или на друго място, затова и старите шрифтове не работят в 4.2.1 Цитирай
akoae Публикувано Декември 14, 2010 Публикувано Декември 14, 2010 От 9 декември е налична 1.2 версия на BytaFont. Когато за първи път разбрах за нея, тя сменяше шрифта генерално. Сега има опция Advanced, където си избирате на кои места кои шрифтове да ползва ( Starcraft LS clock радва много ). 1 Цитирай
Grievous Публикувано Декември 14, 2010 Публикувано Декември 14, 2010 BytaFont 1.2 За да си изберете фонт, влизате в Cydia/Sections/Fonts и ровите. Всеки фонт има скрийншот. Цитирай
BANNN Публикувано Декември 14, 2010 Публикувано Декември 14, 2010 И кво ся от 4.2.1 на горе ще слагаме още една ненужна програма за да можем да сменим шрифта така ли? Да го лапат! Дядо Стив гледа ама от всякъде да ни клати, на едно место не му стига дееб@ и дъртия евреин. Цитирай
Grievous Публикувано Декември 14, 2010 Публикувано Декември 14, 2010 Слагай я, много е добра. Достоен заместник на FontSwap. Аз вече намятках няколко фонта, но ще се радвам ако успеете да разгадаете този, който е на клипа в по-голямата част от превю-то. п.п. Слагам Zekton да видя. п.п.п. Мда, той е. Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 15, 2010 Публикувано Декември 15, 2010 Коле, има още три-четири подобни на Zekton. Аз съм с Neuropol(единият подобен), а в същата графа още са Starcraft и Neuropolitics. Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 15, 2010 Публикувано Декември 15, 2010 UbuntuTitling е много приятен Цитирай
Grievous Публикувано Декември 15, 2010 Публикувано Декември 15, 2010 Засега се спрях на два. Teen Font и TypoSlabserif Font. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.