master_23 Публикувано Юли 27, 2009 Публикувано Юли 27, 2009 Е Миро мерси много ами защо тука ли ами защото тука видях темата за ММS и не обърнах внимание Sorry Цитирай
caspar Публикувано Октомври 17, 2009 Публикувано Октомври 17, 2009 Как да го подкарам на 3.1.2, защото никъде в сидиа не го намирам? Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 19, 2009 Публикувано Октомври 19, 2009 Ако все още не сте го направили, добавете си репото http://repo.sinfuliphone.com/. От днес там се подвизава пач който позволява да изпратите MMS от 2G (3.1.2). Инсталирате си Enable MMS for 2G & 3.1.2 Firmware и тествате. Нямам под ръка 2G, но не мисля SiNfuL да ни подведе. Опитвам да разбера какви ръчни настройки се добавят, но не ми отваря More Info. Предполагам според оператора. Впечатления тук за инфото. Цитирай
roland Публикувано Декември 6, 2009 Публикувано Декември 6, 2009 Само да кажа на колегата над мен. Че репото е sinfuLL с две L-та. Аз се бърках и накрая зацепих. Само да си редактира - че някои хора ще се бъркат и ще кажат че не става. Благодаря Grievous: Ама верно ли е с две L-та колега? Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 6, 2009 Публикувано Декември 6, 2009 Е, аман! Офтопик: Roland - пишеш наизуст! Метни едно оченце на снимката, линка е изваден от сорс кода на техния сайт: П.П. Сорса вече е: sinfuliphonerepo.com Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.