gogzy Публикувано Юли 30, 2009 Публикувано Юли 30, 2009 А на някой не му ли минава през ум, че стария куплунг на iPhone освен за връска с компа може и да случи за много други неща ... едното е например диагностика или някоя шина да излиза там. Още по хубаво, тъкмо ще го направят с лесно отварящ се заден капак -> махаща се (сменяема) батерия (тъй като на повечето телефони сервизните им пинове са под батерията). Цитирай
Мъро Публикувано Август 24, 2009 Публикувано Август 24, 2009 Според мен решението е slim-style преходник. Тия тъпотии при съвременните устройства са наистина безсмислени. Обикновения USB стандарт на моменти е леко ограничаващ. Цитирай
kdelov Публикувано Август 25, 2009 Публикувано Август 25, 2009 Ако ще е преходник значи те нищо не са променили.То е ясно,че от единия край ще са слушалките,а от другия - Микро усб.Аз също подкрепям единното зарядно да е такова,защото е по удобно от повечето измислени.Естествено ще има загуби за операторите,защото няма кой да купува скъпите усбта за сони ериксон - мони ериксон,но реши ли се нещо в полза на потребителя - трябва да се преглътнат и загубите. :razz: Цитирай
sand0 Публикувано Август 26, 2009 Публикувано Август 26, 2009 http://gizmodo.com/5345616/sendstation-pocketdock-lets-ipods-embrace-miniusb Цитирай
xotspot.com Публикувано Август 26, 2009 Публикувано Август 26, 2009 Това ще рече, че може в най-близко бъдеще да очакваме новия iPhone 4G с микро-USB на борда :-) Следващият модел няма да е 4G, както и първият не беше 1G Цитирай
mupo Публикувано Август 26, 2009 Публикувано Август 26, 2009 xotspot.com, много добре знаеш, че е имал предвид 4 Generation. Както казах още в първия си пост дано намерят удачно място за допълнителната "дупка", тъй като не ми се вярва да се откажат от iPod конектора и множеството аксесоари налични за него. Идеята с преходник също ми се вижда налудничава, но ще поживеем и ще видим. Цитирай
uponone Публикувано Септември 22, 2009 Публикувано Септември 22, 2009 Това което е показано на картинката в първият пост НЕ Е стандартното микро USB, което го имат фотоапарати, камери и т.н. Имам 8800 Arte и е със същото зарядно. Имам и отделен кабел от другия край е USB и може да се зарежда от PC-то или да се ползва за пренос на данни. П.С. По-добре щеше да си е нормално микро USB, но не е Цитирай
cvalio Публикувано Септември 22, 2009 Публикувано Септември 22, 2009 да - обърни внимание, че има микро и мини USB Цитирай
kartichko Публикувано Февруари 9, 2011 Публикувано Февруари 9, 2011 Добре че рекламата не е правена от Камен Воденичаров иначе можеше да има нещо от сорта, че една дупка задоволява всички :X Цитирай
zlaf4oo Публикувано Февруари 19, 2011 Публикувано Февруари 19, 2011 Тая реклама повече ми прилича на нещо от сорта "На Баба"... отколкото за целта за която е направено... Цитирай
Apple_Forever Публикувано Февруари 19, 2011 Публикувано Февруари 19, 2011 Най-гнусната реклама която съм гледал Цитирай
bboyg Публикувано Февруари 20, 2011 Публикувано Февруари 20, 2011 Официално съм на диета за неопределен период от време Няма ли начин да ги осъдя за нанесени морални щети бе?!?!? Е**хти противнята!!! Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.