addicted Публикувано Август 21, 2009 Публикувано Август 21, 2009 Супер, според мен най-добрата игра излизала до момента Цитирай
The Salton Sea Публикувано Август 21, 2009 Публикувано Август 21, 2009 Meрси , сега ще я тествам и аз Цитирай
Macaro_a Публикувано Август 21, 2009 Публикувано Август 21, 2009 Някаква идея защо може да ми насича, много зле работата. Ако мина на 2.1 дали ще се оправи, сега съм с 3.0??? Цитирай
Grievous Публикувано Август 21, 2009 Публикувано Август 21, 2009 Мини на 3GS и ще е гладко. :mrgreen: Перфектен контрол и никакво засичане. Цитирай
PL87 Публикувано Август 21, 2009 Публикувано Август 21, 2009 Много яко върви на 3GS, тоя телефон е.. нямам думи. А днес се оказва, че някакъв китаец е успял да пусне гладко видео 1080p 30mbps. Мания! Цитирай
Synlink Публикувано Август 21, 2009 Публикувано Август 21, 2009 При мен върви гладко без да сече Цитирай
WithOutBody Публикувано Август 21, 2009 Публикувано Август 21, 2009 Аз съм с 3Г 16 ГБ, и играта ми върви гладко, не се оплаквам, засичами само на видеотата, като им дам Skip, и то за 3-4 сек Иначе играта е просто велика! Цитирай
OXYGEN Публикувано Август 21, 2009 Публикувано Август 21, 2009 На който му насича, да играе в Safe Mode. При мен на 2g лети! Цитирай
The Shaman Публикувано Август 21, 2009 Автор Публикувано Август 21, 2009 Доста памет лапа... Оставя ме с 2,3 мб... Цитирай
maNcHeSteRUTD Публикувано Август 21, 2009 Публикувано Август 21, 2009 какво да направя за да не ми сече ?????? освен саве мода Цитирай
The Shaman Публикувано Август 21, 2009 Автор Публикувано Август 21, 2009 Най-малкото, нагласи в колите да не се слуша твоя музика. Така няма да се активира iPod-а и ще ти спести някой мегабайт. Цитирай
Grozdan_Karapetrunov Публикувано Август 21, 2009 Публикувано Август 21, 2009 Ъъъ, върви без грам да насича, ма играта е тъпа. Морето е до кръста. На компютър е сто пъти по-добре да се играят тия игри. Как се настройва да върви моя си музика? Цитирай
The Shaman Публикувано Август 21, 2009 Автор Публикувано Август 21, 2009 От Опциите. Има All list, None и Твоята музика. Така май бяха. А за тъпото решението е едно. Не те кефи, не играеш. Цитирай
Grozdan_Karapetrunov Публикувано Август 21, 2009 Публикувано Август 21, 2009 За да стигнеш до това заключение трябва да поиграеш де. Трите страници с игри обаче говорят друго, аз съм тъп Цитирай
The Shaman Публикувано Август 21, 2009 Автор Публикувано Август 21, 2009 Очевидно! :mrgreen: Доста изговори за една тъпа игра. Цитирай
daniel Публикувано Август 21, 2009 Публикувано Август 21, 2009 Играта върви идеално на 3GS. Харесва ми като реализация. 84mb available memory при пусната музика на all Цитирай
liomojo Публикувано Август 21, 2009 Публикувано Август 21, 2009 Aз съм с 3g 8г и върви без проблем просто преди да се стартира играта правя респринг и готово , всичко върви на макс и нито лагва нито засича видео или каквото и да е. Цитирай
BardoSore Публикувано Август 21, 2009 Публикувано Август 21, 2009 Играта принципно е посредствена.Графиката е прилична,но заблуждава с 3D-то си и е..хмм...липсва й "плътност".Геймплея е раздвояващ...от една страна пешеходната част е задоволяваща и не изглежда зле,но качи ли се героя в автомобил работата пропада лошо.Физиката също е "тояга".Историята е там,колкото да я има.Някак си го няма усещането,което продукта трябва да постигне. Gameloft едновременно получават адмирации,че правят подобна игра (те всъщност са хиени и пренасят/копират хитови заглавия от конзоли и компютър на iPhone/iPod Touch) и правят сефтето на жанра в този му вид.От друга пък,заслужават порицание,че ни поднасят не особено сполучливо скалъпена "GTA 3 за бедни"! Да не забравяме,че играта е sandbox,което изисква от разработичците по-различен подход към нея и съобразяване с различните особености. Не желая да обвързвам никого с мнението си! Цитирай
Kaloyan Публикувано Август 21, 2009 Публикувано Август 21, 2009 Хора, какво по дяволите правите вие с телефоните си?! Аз съм с 2G 8GB, 3.0.1, джейлнат с около 40тина приложения (Cydia + AppStore), но например нямам SBSettings, а вместо него BossPrefs, който ползвам само да изключа интернета през оператора. Дали заради това, или сте си наблъскали машинките с всякакви WinterShit-ове и други подобни, но на мен ми върви идеално гладко, с и без музиката, с който и да е плейлист, пеша или с колата, с пистолет или без... Без рестарт и без респринг от 3 дни и играта си върви идеално... Това малко офтопик стана, но вземете се замислете за купищата безмислици, които си инсталирате по телефоните и после се чудите защо "това" и "онова" ви лаги, телефона ви загрява, топи батерията за часове и т.н. Повечето от тези приложения ги ползвате, не защото ви е нужно, а просто защото... ги има и можете да ги позлвате... Поздрави и си пазете машинките Цитирай
Grozdan_Karapetrunov Публикувано Август 21, 2009 Публикувано Август 21, 2009 И пистолет ли имало бре, не съм стигнал до там още ;р Цитирай
sandeto_00 Публикувано Август 23, 2009 Публикувано Август 23, 2009 играта е отлична нямам проблеми с нея...върви на 6 гладко... има и базука и снайпер мн са добр : )) Цитирай
deezel Публикувано Август 23, 2009 Публикувано Август 23, 2009 Малък съвет, който може би е доста относителен - колите се управляват най-лесно с педалите и посоките настроени на Stick. Така можете да контролирате скоростта и завоите са в пъти по-прецизни. Цитирай
Advanced Публикувано Август 24, 2009 Публикувано Август 24, 2009 имам въпрос как я оправя играта забива на сяка крачка аз съм с Iphone 3g 16 gb :S кажете моля Цитирай
The Shaman Публикувано Август 24, 2009 Автор Публикувано Август 24, 2009 Ти прочете ли темата?????? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.