The Shaman Публикувано Февруари 8, 2011 Публикувано Февруари 8, 2011 Не грешиш, но и не винаги пита искаш ли или не Мен просто си ме логва. Цитирай
BANNN Публикувано Февруари 8, 2011 Публикувано Февруари 8, 2011 Една препоръка от мен.Когато ъпдейтнете играта и след като я пуснете ви иска парола за Apple ID ,НЕ я въвеждайте.Понеже има проблем с Gamecenter-a. Проблема се състои в това ,че той ще влезе в режим SANDBOX(1P42)и ще иска да си попълните наново информацията. С това ще ви се изтрият всичките игри и всичките приятели. За да оправите това просто си излезте от профила на GC ,затворете го и след това пак се логнете. Ако греша с нещо ме поправете Снимков материал: http://cl.ly/4SlX В режим SANDBOX http://cl.ly/4SPo А това е как трябва да бъде профила ми http://cl.ly/4RvU Жив и здрав да си. Чудех се какво става подяволите, че ми изчезна всичкото инфо. Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 8, 2011 Публикувано Февруари 8, 2011 Бях писал за това в темата на Гейм Центъра. Същото се случва и при Devil My Cry. Цитирай
Jakkal Публикувано Февруари 8, 2011 Публикувано Февруари 8, 2011 Този релиз има ли някакви графични бъгове по колите като предишните му релизи на играта? Цитирай
zerodollarz Публикувано Февруари 8, 2011 Публикувано Февруари 8, 2011 ето фикс за гейм центъра http://ipab0y.wordpress.com/2011/02/05/fix-for-game-center-going-into-sandbox-mode/ дано работи. .. Цитирай
BMW3series Публикувано Февруари 21, 2011 Публикувано Февруари 21, 2011 Искам да помоля някой да ми качи някъде файла events ,който се намира в RealRacing2.app/res. Искам го зщото слагах някакъв хак за пари и сега ми крашна на едно състезание ,пък не искам да си загубя прогреса Цитирай
iHustle Публикувано Февруари 22, 2011 Публикувано Февруари 22, 2011 http://dox.bg/files/dw?a=aa7738d6b6 1 Цитирай
BANNN Публикувано Февруари 22, 2011 Публикувано Февруари 22, 2011 Version 1.02.01 http://itunes.apple.com/linkmaker/ - Resolved a progression loss/blocking issue causing players to get stuck in the car market screen.- Resolved an issue with the multiplayer position indicator displaying an incorrect value. - Improved compatibility with iOS 4.3. Цитирай
Razer Публикувано Февруари 22, 2011 Публикувано Февруари 22, 2011 може ли да бъде качена някъде другаде освен zshare и megaupload, защото като почна да я свалям и ми се свалят да кажем 1-2 MB от играта и ми пише все едно, че е свалена ? Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 23, 2011 Публикувано Февруари 23, 2011 Линкът си е ок, доставчикът ти нещо те еб@в@. Цитирай
Razer Публикувано Февруари 23, 2011 Публикувано Февруари 23, 2011 Намерих и линк във fileape и от там всичко си беше наред... пък другите игри от мега-та се бъзикаха... найстина е било от доставчика, днеска всичко си е наред! Цитирай
BANNN Публикувано Април 7, 2011 Публикувано Април 7, 2011 Version 1.02.02 * Crucial performance improvements; eliminated frame rate stuttering and streamlined particle effects* Visual optimizations resulting in crisper textures on iOS 4.3 * Various multiplayer improvements, including measures to prevent pre-race car swapping * Fixed a multiplayer crash triggered upon exiting a race * Fixed a rare issue that would result in temporary save data erasure * Achievements now unlock correctly * Additional minor bug fixes and optimizations Може да свалите от Installous! 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 14, 2011 Публикувано Юли 14, 2011 Real Racing 2 Firemint Pty Ltd Version: 1.11 What's new in the latest version: ** Due to a preventative measure to counteract wall-riding in the v1.11 update, Time Trial times submitted from previous versions of Real Racing 2will no longer be posted to the leaderboards. Updating to v1.11 is highly recommended ** ✓ *NEW!* 7 Career events including: ➢ H2NRG Cup ➢ Nissan GT-R H2H ➢ IEJ Grand Elimination ➢ Telkodata Desert Enduro ➢ Zannoil V6 Sprint Series ➢ IEJ Volkswagen Scirocco R Time Trial ➢ IEJ Nissan Upstart Mola Z Time Trial ✓ Significant multiplayer improvements: ➢ Preventative measures to counteract wall-riding. ➢ Fairer track selection and new track voting system. ➢ Visual indicators for drivers with high latency. ➢ Reduced teleporting and other artifacts caused by high latency. ➢ New method to minimize the impact of malicious and extremely high latency drivers. ➢ Leaderboards now display a graph of personal best results. ➢ Result times will no longer appear as "0:00:00". ✓ Visual improvements to body roll and wheel simulation. ✓ Anti-aliasing support for 3rd generation devices. ✓ Players can now buy cars and upgrades via In-App Purchase. ✓ Clock precision has been enhanced and Time Trial results achieved offline are now uploaded the next time you are online. ✓ Purchased car upgrades can now be disabled. This will alter the vehicle's P-rating. ✓ Players may trade their only car for another, provided they have the cash to make up the difference. ✓ Skid sound effects now increase gradually. ✓ When starting a new game, only the Volkswagen GTI and Volvo C30 can be purchased. ✓ Additional in-game notification of new content, updates and features. ✓ The replay camera now moves more naturally when following vehicles. ✓ Various performance optimizations, including fixes to address intermittent crashes. Цитирай
BANNN Публикувано Август 8, 2011 Публикувано Август 8, 2011 What's new in Version 1.11.02 Bug fix update:- Addressed various rare visual anomalies, including those specific to 4th generation devices - Fixed erratic movement of multiplayer opponents before race start - Opponents now appear correctly on the minimap - Performance upgrades are now properly enabled after updating the game Цитирай
SpiceBoy Публикувано Септември 22, 2011 Публикувано Септември 22, 2011 What's New in Version 1.11.03 Race replay * Optimized performance and fixed a visual issue relating to camera changes. Online multiplayer * Entering/exiting the lobby no longer resets track votes. * Addressed a rare issue that resulted in erratic vehicle movement. * Game server stability enhancements. Miscellaneous * New button to indicate the availability of In-App Purchase. * Steering assist improvements. * Various crash fixes. Цитирай
apomarinov Публикувано Септември 23, 2011 Публикувано Септември 23, 2011 (редактирано) Имам един въпросец, купих си играта с българския акаунт, но в геймцентъра ми бил американския и понеже играта линква геймцентърския с техния от CloudCell прогреса ми е свързан с американския акаунт(или по точно с GC акаунта който е свързан с американското Apple ID). Потърсих информация дали е възможно да си линкна GC акаунта с игрите към българското AppleID, но не намерих. Другия вариант е врътка с този акаунт от CloudCell, понеже в играта има опция да линкна даден GC акаунт към друг CloudCell акаунт, добре обаче никъде я няма информацията какъв е що е този CloudCell acc който те са ми създали да ми пазят прогреса. Попитах и във форумите на firemint, но още няма отговори. Редактирано Септември 23, 2011 от apodjeki Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.