Alxx® Публикувано Ноември 22, 2010 Публикувано Ноември 22, 2010 Цък, експлойтът с лимона, направен под 4.1, отваря вратичка за бъдещи джейлвания. Цитирай
iPhoneman Публикувано Ноември 22, 2010 Публикувано Ноември 22, 2010 (редактирано) Thanksgiving with Apple - DEV-TEAM Blog Редактирано Ноември 22, 2010 от iPhoneman Цитирай
emco83 Публикувано Ноември 22, 2010 Публикувано Ноември 22, 2010 Браво бе! Сложи едно линкче и всеки тук знае за какво става въпрос, така ли? Аз ще преведя в кратки черти. Има добри и лоши новини. Добрите са за iPhone3G, iPhone 3GS(със стария iBoot) и iPod touch 2G. Винаги ще може да се джейлбрейкват без никакви проблеми. Лошите са за всички по-нови устройства, включително и iPhone 3GSс новия iBoot. За тях засега ще има tether джейлбрейк т.е. на всеки рестарт или изключване на телефона, ще трябва отново да се включва на компютъра и да се джейлбрейква отново. Dew team работят по този проблем,но не могат нищо да обещават дали ще успеят. Официален джейлбрейк за 4.2.1 ще излезе днес или утре. Ultrasn0w който е за отключване на телефоните ще излезе до края на тази седмица, според dev team. За iPhone 4 все още не се знае дали ще излезе ultrasn0w който ще може да го отключи. Още едно предупреждение. Ако не сте си запазили SHSH за 4.1, сега е момента! 4 Цитирай
turbocharged Публикувано Ноември 23, 2010 Публикувано Ноември 23, 2010 Ако ви се получава грешка "error 1013" при ъпдейт до 4.2.1: Проблема най-вероятно че сте ползвали TinyUmbrella за да запазите SHSH и тя ви е променила host файла. Редактирайте си хост файла като изтриете реда gs.apple.com и готово. За Мак командата е от Терминал "sudo nano /etc/hosts" Цитирай
ThUnDeR Публикувано Ноември 23, 2010 Публикувано Ноември 23, 2010 След малко ще кача за по-нетърпеливите custom iPhone 3GS iOS 4.2.1 с патчната Cydia и installd 1 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 23, 2010 Публикувано Ноември 23, 2010 (редактирано) Ако ви се получава грешка "error 1013" при ъпдейт до 4.2.1: Проблема най-вероятно че сте ползвали TinyUmbrella за да запазите SHSH и тя ви е променила host файла. Редактирайте си хост файла като изтриете реда gs.apple.com и готово. За Мак командата е от Терминал "sudo nano /etc/hosts" Ех, защо да е лесно, като може да е сложно? Просто пуснете отново ъмбрела-та и махнете отметката на "set hosts to cydia", после натиснете отдолу "apply". Толкоз. П.П. 1013 е в резултат на липса на "подпис" за ъпдейт на ББ при четворката - това ви предоставя избор, дали да се озовете с нов ББ или да остане старият. Вярвам че функцията в ъмбрела "kick device out of recovery", ще свърши работа след 1013. Редактирано Ноември 23, 2010 от alxx 1 Цитирай
huri Публикувано Ноември 23, 2010 Публикувано Ноември 23, 2010 при 4.2.1 Cydia-та работи доста бъгаво с този пач който са пуснали(поне при мен) когато добавям сорсове, не ми показва полето за писане, а само 2-та бутона за добавяне и отказ. А това, че трябва да бутваме *thethered* е малко дразнещо, ама ще се оправи скоро :) (надявам се) Хубавото на 4.2.1 е че има carrier ъпдейт на Мтел. Цитирай
uomoto Публикувано Ноември 23, 2010 Публикувано Ноември 23, 2010 Ех, защо да е лесно, като може да е сложно? Просто пуснете отново ъмбрела-та и махнете отметката на "set hosts to cydia", после натиснете отдолу "apply". Толкоз. П.П. 1013 е в резултат на липса на "подпис" за ъпдейт на ББ при четворката - това ви предоставя избор, дали да се озовете с нов ББ или да остане старият. Вярвам че функцията в ъмбрела "kick device out of recovery", ще свърши работа след 1013. Не помага с kick device out of recovery ,зацикля на ябълката при мен и остава в рекъвъри мод. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Ноември 23, 2010 Публикувано Ноември 23, 2010 Имам един въпрос. Нали досега пазеха ънлока за новите ромове, за да не запушат дупката от Епъл? Е, след като излезе 4.2 предполагам ще го пуснат и за 4.1, т.е. може да не се ъпдейтва към новата версия, докато не излезе читав джейл (untethered) и ънлок.. Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 23, 2010 Публикувано Ноември 23, 2010 Това никой не го знае... uomoto, мерси за отзива - добре е да се знае. Пробвай и с някой от другите инструменти, да видиш има ли резултат. Цитирай
johnnybravo Публикувано Ноември 23, 2010 Публикувано Ноември 23, 2010 Появи се redsn0w version 0.9.6b4 OS X Windows Цитирай
Sisq0 Публикувано Ноември 23, 2010 Публикувано Ноември 23, 2010 (редактирано) ultrasn0w unlock: After redsn0w is officially released with the new Cydia and kernel patches, we’ll be able to assess the unlock situation. It’s already looking very promising though, so expect the unlock for the 3G and 3GS to be coming this week. The i4 unlock is taking more effort though, and no further concrete info is available about that yet. Чудесна новина за всички с фабрично заключени 3G/3GS джаджи. Лошата е, че от Купертино ни орязват откъм екстри с всеки изминал ъпдейт - пазарна икономика де'а. Редактирано Ноември 23, 2010 от Sisq0 Цитирай
uomoto Публикувано Ноември 23, 2010 Публикувано Ноември 23, 2010 Колеги направих джейла с redns0w.Работи добре, инсталирах OpenSSH,СБСеттингс от cydia. Писал съм за това тук. Цитирай
Rally Публикувано Ноември 23, 2010 Публикувано Ноември 23, 2010 Аз не разбрах по коя точка от правилника беше изтрит поста ми? ПАК? Баси форума! 3 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 23, 2010 Публикувано Ноември 23, 2010 До колкото си спомням въпроса ти се отнасяше към Find My iPhone или греша??? Тая Тема да има нещо общо с това??? Успокой малко тона, че се набиваш на очи!!! Бърз въпрос?Прочетох относно MobileMe и по-точно за find my iPhone? Навсякъде пише, че това вече е безплатно с всеки iPhone 4, iPod Touch 4G и iPad? Т.е. след ъпдейт към 4.2 ще мога да си напрявя акаунт, след което ще мога постоянно да знам къде ми е iPhone-a, стига разбира се да има 3G или EDGE покритие, благодарение на което ще мога да го заключвам, пращам съобщение или ако е необходимо да затривам информацията от него.Правилно ли съм разбрала? 2 3 Цитирай
Rally Публикувано Ноември 23, 2010 Публикувано Ноември 23, 2010 Да това ми бе въпроса! Темата е за 4.2.1, нали така? Find my iPhone е нещо ново (поне безплатната му версия), което идва с 4.2.1 или греша? В този ред на мисли, кое бе излишното или пфтопика на моя пост? Попринцип не виждам да пише и нищо за Джейълбрейк в шапката на темата, но това бурно се коментира, нищо, че има цял раздел за целта. Ако оставам неразбрана, пак, изтриите коментарите ми. P.S. Много благодаря за предупреждението! Предполагам, че и за него има супер довод! 6 Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 23, 2010 Публикувано Ноември 23, 2010 Ралинка, не знам кой и за какво те е предупреждавал, но аз ще го направя само веднъж: Още един подобен коментар за форума, като този по - горе и ще се разделим. Да не ме разбереш погрешно нещо... 2 Цитирай
jumbo Публикувано Ноември 23, 2010 Публикувано Ноември 23, 2010 Ъпдейтнах се Единствено чакам джейл за иПада за да мога да си сложа ифонетик Просто ми харесва устройството ми да е преведено, не че не се оправям както си е сега, а софта така или иначе съм си го купил Кефи ме, че най-сетне иПда има фолдери и трябва да открия дали има мултитаскинг (ако няма значи джейлването е и за това). Цитирай
bokoto Публикувано Ноември 23, 2010 Публикувано Ноември 23, 2010 По-бързо ще разбереш ако пробваш,пусни си umbrela-та Цитирай
gsmnext Публикувано Ноември 23, 2010 Публикувано Ноември 23, 2010 Как да пусна като телефона ми дойде на зависнала ябълка и нито знаех каква версия е нито какво му се е случило а тунеса не го вкарваше в никакъв режим след като исках да ресторна ... Цитирай
midnight Публикувано Ноември 23, 2010 Публикувано Ноември 23, 2010 А дали се знае до кога ще се подписват на 4.1 щото мойта 4-ка пристига идния понеделник и ми се ще да мога да си запазя SHSH за да може да се ползва ънтетърд джейл за вбъдеще Цитирай
iPhoneman Публикувано Ноември 23, 2010 Публикувано Ноември 23, 2010 Малко офф, съжалявам iOS 4.3 To Launch In Mid-December With App Subscriptions, The Daily и т.н. http://www.macstories.net/news/ios-4-3-to-launch-in-mid-december-with-app-subscriptions/ Цитирай
mupo Публикувано Ноември 24, 2010 Публикувано Ноември 24, 2010 Apple са допуснали грешка в изобразяването на iPod Touch най-долу на страницата с новостите в iOS 4.2, а именно iPod Touch 2Gen/3Gen нямат FaceTime, но иконата я има на SpringBoard-а Интересното е друго, iPod Touch 2G има Homescreen Wallpaper. Надявам се това да е наистина!!! Коригирали са се Цитирай
djeri_g Публикувано Ноември 25, 2010 Публикувано Ноември 25, 2010 Здравейте! След ъпдейт до 4.2.1 изчезнаха всичките ми клипове и музика от iPod. В същото време в паметта на телефона количеството използвано място, както и броя на качените песни и клипове е същото, както преди ъпдейта (през Settings -> General - > About). Другото, което ми прави впечатление е едно странно шумене в слушалката по време на разговор, което не се е случвало до момента Устройството е iPhone 3GS, фабрично отключен, не е правен никога джейл или ънлок. Ъпдейта е през iTunes, стандартно направен, както всеки път до сега. 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.