Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

iOS 4.2.1 е наличен

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте!

След ъпдейт до 4.2.1 изчезнаха всичките ми клипове и музика от iPod. В същото време в паметта на телефона количеството използвано място, както и броя на качените песни и клипове е същото, както преди ъпдейта (през Settings -> General - > About).

Другото, което ми прави впечатление е едно странно шумене в слушалката по време на разговор, което не се е случвало до момента

Устройството е iPhone 3GS, фабрично отключен, не е правен никога джейл или ънлок. Ъпдейта е през iTunes, стандартно направен, както всеки път до сега.

http://www.tipb.com/2010/11/23/ios-42-bugs-iphone-music-update-fix/

Публикувано

Здравейте!

След ъпдейт до 4.2.1 изчезнаха всичките ми клипове и музика от iPod. В същото време в паметта на телефона количеството използвано място, както и броя на качените песни и клипове е същото, както преди ъпдейта (през Settings -> General - > About).

Другото, което ми прави впечатление е едно странно шумене в слушалката по време на разговор, което не се е случвало до момента

Устройството е iPhone 3GS, фабрично отключен, не е правен никога джейл или ънлок. Ъпдейта е през iTunes, стандартно направен, както всеки път до сега.

Имах същият проблем, но странно оправи се в момента в който пак го включих към айтуна за да видя къде аджеба са нещата. При айпада бе сходно, но там просто се появи оптимизация на "галерията" и нещата тръгнаха без проблем.

Предполагам и на ифонето е щяло да стане същото. Просто процесора е по-бавен и не съм го дочакал

Публикувано

И при мен беше така. Пуснах го да се скнхронизира и се появиха нещата ;)

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

Единственият недостатък, който се проявява мен (FW 4.2.1) е, че гърми Spring Board, когато искам да пратя SMS от линка на конктретня телефонен контак, а не от приложението за пращане на SMS-и. И още някои хиперлинкове от приложения на App store пак го гръмват (restart-ират).

Публикувано

Не нямам BiteSMS. Имам SwirlyMMS2 това е приложение на Cydia за изпращане на MMS-и, но може и на SMS-и. При FU 3.1.2 не даваше тези проблеми с SpringBoard-a или там каквото беше. Допълнителният софтуер, които е инсталиран извън Sn0wbreeze (за Windows) е AppSync 4.X за да си инсталирам IGO my way, но проблема го даваше и преди това, и още съм си качил SBSettings.

Публикувано

Здравей отново!

Не е от това проблема. Изтрих програмата и нищо. Но все пак нали мога да пращам SMS-през иконата за sms-и.

Мерси все пак.

Публикувано

Здваейте!

Пуснах iREB.

Преинсталирах FW 4.2.1 ей са, но отново същия проблем. Не инсталирах нищо от Cydia освен Snowbreez унлока, че да мога да се логна към оператора и нищо.

Пак дава тъпата грешка. Този път даже и спинг борда не инсталирах. Явно си е така. Сега като синхронизирам, ще видя дали хиперлинковете от AppStore забиват отново.

Публикувано

Здравейте,имам следният проблем искам да ресторна ими изписва грешка пробвах сигурно 20 пъти,и неще а пробвах също и това,Ех, защо да е лесно, като може да е сложно? Просто пуснете отново ъмбрела-та и махнете отметката на "set hosts to cydia", после натиснете отдолу "apply". Толкоз.

П.П. 1013 е в резултат на липса на "подпис" за ъпдейт на ББ при четворката - това ви предоставя избор, дали да се озовете с нов ББ или да остане старият. Вярвам че функцията в ъмбрела "kick device out of recovery", и пак несе получи някой ако може да помогне,и немо даго изкарам от recovery mod

Публикувано

Пусни директно грийнпойзън.

Публикувано

Пробвах и така но не стана,от снощи се мъча но не става утре щего нося на сервиз

Публикувано

Не ме карайте да заключвам темата!

На въпроси и отговори по "проблеми"(и то разисквани, пък и не) си играйте в съответните теми и в съответните раздели!

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...