Jus7DoiT Публикувано Ноември 25, 2010 Публикувано Ноември 25, 2010 Здравейте! След ъпдейт до 4.2.1 изчезнаха всичките ми клипове и музика от iPod. В същото време в паметта на телефона количеството използвано място, както и броя на качените песни и клипове е същото, както преди ъпдейта (през Settings -> General - > About). Другото, което ми прави впечатление е едно странно шумене в слушалката по време на разговор, което не се е случвало до момента Устройството е iPhone 3GS, фабрично отключен, не е правен никога джейл или ънлок. Ъпдейта е през iTunes, стандартно направен, както всеки път до сега. http://www.tipb.com/2010/11/23/ios-42-bugs-iphone-music-update-fix/ 1 Цитирай
jumbo Публикувано Ноември 25, 2010 Публикувано Ноември 25, 2010 Здравейте! След ъпдейт до 4.2.1 изчезнаха всичките ми клипове и музика от iPod. В същото време в паметта на телефона количеството използвано място, както и броя на качените песни и клипове е същото, както преди ъпдейта (през Settings -> General - > About). Другото, което ми прави впечатление е едно странно шумене в слушалката по време на разговор, което не се е случвало до момента Устройството е iPhone 3GS, фабрично отключен, не е правен никога джейл или ънлок. Ъпдейта е през iTunes, стандартно направен, както всеки път до сега. Имах същият проблем, но странно оправи се в момента в който пак го включих към айтуна за да видя къде аджеба са нещата. При айпада бе сходно, но там просто се появи оптимизация на "галерията" и нещата тръгнаха без проблем. Предполагам и на ифонето е щяло да стане същото. Просто процесора е по-бавен и не съм го дочакал Цитирай
Mr.Enrich Публикувано Ноември 26, 2010 Публикувано Ноември 26, 2010 И при мен беше така. Пуснах го да се скнхронизира и се появиха нещата Цитирай
iphone 3g Публикувано Февруари 26, 2011 Публикувано Февруари 26, 2011 Единственият недостатък, който се проявява мен (FW 4.2.1) е, че гърми Spring Board, когато искам да пратя SMS от линка на конктретня телефонен контак, а не от приложението за пращане на SMS-и. И още някои хиперлинкове от приложения на App store пак го гръмват (restart-ират). Цитирай
iphone 3g Публикувано Февруари 26, 2011 Публикувано Февруари 26, 2011 Не нямам BiteSMS. Имам SwirlyMMS2 това е приложение на Cydia за изпращане на MMS-и, но може и на SMS-и. При FU 3.1.2 не даваше тези проблеми с SpringBoard-a или там каквото беше. Допълнителният софтуер, които е инсталиран извън Sn0wbreeze (за Windows) е AppSync 4.X за да си инсталирам IGO my way, но проблема го даваше и преди това, и още съм си качил SBSettings. Цитирай
iphone 3g Публикувано Февруари 26, 2011 Публикувано Февруари 26, 2011 Здравей отново! Не е от това проблема. Изтрих програмата и нищо. Но все пак нали мога да пращам SMS-през иконата за sms-и. Мерси все пак. Цитирай
iphone 3g Публикувано Март 6, 2011 Публикувано Март 6, 2011 Здваейте! Пуснах iREB. Преинсталирах FW 4.2.1 ей са, но отново същия проблем. Не инсталирах нищо от Cydia освен Snowbreez унлока, че да мога да се логна към оператора и нищо. Пак дава тъпата грешка. Този път даже и спинг борда не инсталирах. Явно си е така. Сега като синхронизирам, ще видя дали хиперлинковете от AppStore забиват отново. Цитирай
asko44 Публикувано Март 9, 2011 Публикувано Март 9, 2011 Здравейте,имам следният проблем искам да ресторна ими изписва грешка пробвах сигурно 20 пъти,и неще а пробвах също и това,Ех, защо да е лесно, като може да е сложно? Просто пуснете отново ъмбрела-та и махнете отметката на "set hosts to cydia", после натиснете отдолу "apply". Толкоз. П.П. 1013 е в резултат на липса на "подпис" за ъпдейт на ББ при четворката - това ви предоставя избор, дали да се озовете с нов ББ или да остане старият. Вярвам че функцията в ъмбрела "kick device out of recovery", и пак несе получи някой ако може да помогне,и немо даго изкарам от recovery mod Цитирай
asko44 Публикувано Март 9, 2011 Публикувано Март 9, 2011 Пробвах и така но не стана,от снощи се мъча но не става утре щего нося на сервиз Цитирай
Sladichuk® Публикувано Март 10, 2011 Публикувано Март 10, 2011 Не ме карайте да заключвам темата! На въпроси и отговори по "проблеми"(и то разисквани, пък и не) си играйте в съответните теми и в съответните раздели! 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.