mupo Публикувано Август 3, 2009 Публикувано Август 3, 2009 Може да хвърлиш един поглед на http://www.rebelscholar.com ако не държиш на марката. Аз и The Shaman поръчахме от там и до няколко дни ще пристигнат и ще може да ти кажем какви са впечатленията ни. Цитирай
LUBECA Публикувано Август 4, 2009 Публикувано Август 4, 2009 Мдааа... Много добре изглеждат Само не разбрах, откъде се поръчва в този сайт. Избрах си модел, добавих го в shopping cart, но не видях как да продължа с покупката. Цитирай
mupo Публикувано Август 4, 2009 Публикувано Август 4, 2009 1.jpg[/attachment:1r41rf31] 2.jpg[/attachment:1r41rf31] Ако не виждаш бутона Checkout, дръпни страницата малко надолу. 3.jpg[/attachment:1r41rf31] Цитирай
LUBECA Публикувано Август 4, 2009 Публикувано Август 4, 2009 Както и да го търся, не намирам checkout.... Само Continue shopping. Да не би да трябва някаква регистрация, предварително да се направи за да ми излезе? Цитирай
LUBECA Публикувано Август 4, 2009 Публикувано Август 4, 2009 Проблема е решен. С Mozila стана. Преди бях с IExplorer Много благодаря Вече поръчах. Имате ли представа как трябва да дойде до мен? Чрез пощите или с куриер? Цитирай
mupo Публикувано Август 4, 2009 Публикувано Август 4, 2009 Идват с това, като ти предоставят и номер за следене на пратката. Според моя номер пратката е все още в София, а всъщност от около половин час е при мен. Доставката е доста бърза, чак да ти е кеф да си поръчаш от тях. Поръчката я направих към 20 часа на 31 Юли (Петък), вчера (3 Юли, Понеделник) по обяд беше в София и минаваше митница, а днес е при мен. За 3,5 дни дойде от LA до Сливен Снимка 1 Снимка 2 Снимка 3 Снимка 4 Снимка 5 Снимка 6 Снимка 7 Снимка 8 Снимка 9 Снимка 10 Снимка 11 Видео Снимките са на Vivid Black, другия case е на The Shaman и е Black Stealth. Може би той ще направи снимки на него, аз не искам да отварям кутията. Цитирай
LUBECA Публикувано Август 4, 2009 Публикувано Август 4, 2009 Браво! Ха честито! Изглежда чудесно и доста качествен Обадиха ли ти се по телефона, преди да ти го доставят? Питам, защото ме няма по цял ден в къщи, и не знам как ще се засечем с куриера, ако не звъннат преди това... :confused: Цитирай
mupo Публикувано Август 4, 2009 Публикувано Август 4, 2009 Звъннаха ми 3 мин преди да дойдат, за да сляза пред входа да си взема пратката. Звънят на телефона който си посочил в PayPal! При мен това беше домашния, така че го имай предвид. Цитирай
LUBECA Публикувано Август 4, 2009 Публикувано Август 4, 2009 Ммм.... Кофти. Аз посочих мобилния телефон, но за 3 мин. няма как да скоча от офиса до нас... :confused: Цитирай
mupo Публикувано Август 4, 2009 Публикувано Август 4, 2009 Е ще се разберете по телефона, че нямаш възможност и ще минеш да го вземеш от офиса им. Цитирай
ThUnDeR Публикувано Август 4, 2009 Публикувано Август 4, 2009 Не е ли много дебела пласмасата ? Цитирай
mupo Публикувано Август 4, 2009 Публикувано Август 4, 2009 Чак много дебела не е. Естественно добавя дебелина на телефона, но аз лично не я усещам. Самата пластмаса е солидна и не се поддава много да огъване. За мен това е перфектния вид "калъф". Бях се насочил към Incase Slider, но RS предлагат същото нещо на по-ниска цена, а за цената на Incase Slider може да се вземе case от RS с някакъв дизайн на него. Снимка 1 Снимка 2 Снимка 3 Снимка 4 Цитирай
The Shaman Публикувано Август 5, 2009 Публикувано Август 5, 2009 Вече съм с него, Black Stealth, и е повече от това което очаквах. Уникален, стилен, пасва идеално. Снимки довечера Цитирай
LUBECA Публикувано Август 5, 2009 Публикувано Август 5, 2009 И аз си поръчах Black Stealth. С нетърпение очаквам доставка Сложи снимчици, за да го видим. Цитирай
The Shaman Публикувано Август 5, 2009 Публикувано Август 5, 2009 Не са кой знае какво снимките, но ... Цитирай
LUBECA Публикувано Август 5, 2009 Публикувано Август 5, 2009 Бравос! Много ми хареса. Стилно и изчистено стои Цитирай
ReCcA Публикувано Август 5, 2009 Публикувано Август 5, 2009 Каква е разликата между на Шамана и на mupo Цитирай
The Shaman Публикувано Август 5, 2009 Публикувано Август 5, 2009 Неговия е черен и матов, моя тъмно сив, металик и гланц. п.п.Един минус може би. Много е стегнат и леко ми навдига протектора в краищата. Цитирай
mupo Публикувано Август 5, 2009 Публикувано Август 5, 2009 The Shaman и аз се безпокоях, че ще ми излязат "балончета" и ще ми се наложи да си вземам нови screen protector-и, но както каза е стегнат т.е. не хлопа и няма как да влязат боклуци между case-a и телефона и за мое учудване не ми образува "балончета" на screen protector-a. Та проблема е или в screen protector-a ти (прекалено е широк) или не е центриран. Моя е на SwitchEasy. Цитирай
The Shaman Публикувано Август 5, 2009 Публикувано Август 5, 2009 Прав си, не е центриран. Реших да го смена и се осрах леко. Това е проблема май. Цитирай
Grievous Публикувано Август 5, 2009 Публикувано Август 5, 2009 Елате аз да ви ги центрирам :mrgreen: . Цитирай
LUBECA Публикувано Август 7, 2009 Публикувано Август 7, 2009 Да се похваля. Току-що пристигна и моя Black Stealth на Rebel Scholar. Прекрасен е. Изчистен и блестящ Дойде за 3,5 дена с Fedex. Цитирай
MartoBG Публикувано Август 13, 2009 Публикувано Август 13, 2009 От каде в София мога да си закупя такъв калъв Rebel Schlolar Velvet Black.Благодаря предварително. Цитирай
LUBECA Публикувано Август 14, 2009 Публикувано Август 14, 2009 Ами няма откъде. Не се продават тук, доколкото знам. Аз с поръчка от сайта го купих, и ми го доставиха с Fedex, за три дни и половина. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.