Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Може да хвърлиш един поглед на http://www.rebelscholar.com ако не държиш на марката.

Аз и The Shaman поръчахме от там и до няколко дни ще пристигнат и ще може да ти кажем какви са впечатленията ни.

• Отговори 74
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• mupo

13

• LUBECA

13

• The Shaman

11

• Anthony

5

Топ автори в тази тема

Добавени снимки

Публикувано

Мдааа... Много добре изглеждат :)

Само не разбрах, откъде се поръчва в този сайт. Избрах си модел, добавих го в shopping cart, но не видях как да продължа с покупката.

Публикувано

post-38295-1282134456,2907_thumb.jpg1.jpg[/attachment:1r41rf31]

post-38295-1282134456,1496_thumb.jpg2.jpg[/attachment:1r41rf31]

Ако не виждаш бутона Checkout, дръпни страницата малко надолу.

3.jpg[/attachment:1r41rf31]

Публикувано

Както и да го търся, не намирам checkout....

Само Continue shopping.

Да не би да трябва някаква регистрация, предварително да се направи за да ми излезе?

Публикувано

Проблема е решен.

С Mozila стана.

Преди бях с IExplorer :)

Много благодаря :biggrin:

Вече поръчах. Имате ли представа как трябва да дойде до мен? Чрез пощите или с куриер?

Публикувано

Идват с това, като ти предоставят и номер за следене на пратката.

P1100245.JPG

Според моя номер пратката е все още в София, а всъщност от около половин час е при мен. :biggrin:

Доставката е доста бърза, чак да ти е кеф да си поръчаш от тях. Поръчката я направих към 20 часа на 31 Юли (Петък), вчера (3 Юли, Понеделник) по обяд беше в София и минаваше митница, а днес е при мен. За 3,5 дни дойде от LA до Сливен

Снимка 1 Снимка 2

Снимка 3 Снимка 4

Снимка 5 Снимка 6

Снимка 7 Снимка 8

Снимка 9 Снимка 10

Снимка 11 Видео

Снимките са на Vivid Black, другия case е на The Shaman и е Black Stealth. Може би той ще направи снимки на него, аз не искам да отварям кутията.

Публикувано

Браво!

Ха честито! Изглежда чудесно и доста качествен :biggrin:

Обадиха ли ти се по телефона, преди да ти го доставят?

Питам, защото ме няма по цял ден в къщи, и не знам как ще се засечем с куриера, ако не звъннат преди това... :confused:

Публикувано

Звъннаха ми 3 мин преди да дойдат, за да сляза пред входа да си взема пратката.

Звънят на телефона който си посочил в PayPal! При мен това беше домашния, така че го имай предвид.

Публикувано

Ммм.... Кофти.

Аз посочих мобилния телефон, но за 3 мин. няма как да скоча от офиса до нас... :confused:

Публикувано

Е ще се разберете по телефона, че нямаш възможност и ще минеш да го вземеш от офиса им.

Публикувано

Не е ли много дебела пласмасата ?

Публикувано

Чак много дебела не е. Естественно добавя дебелина на телефона, но аз лично не я усещам. Самата пластмаса е солидна и не се поддава много да огъване. За мен това е перфектния вид "калъф". Бях се насочил към Incase Slider, но RS предлагат същото нещо на по-ниска цена, а за цената на Incase Slider може да се вземе case от RS с някакъв дизайн на него.

Снимка 1

Снимка 2

Снимка 3

Снимка 4

Публикувано

Вече съм с него, Black Stealth, и е повече от това което очаквах. Уникален, стилен, пасва идеално. Снимки довечера :)

Публикувано

И аз си поръчах Black Stealth.

С нетърпение очаквам доставка :) Сложи снимчици, за да го видим.

Публикувано

Не са кой знае какво снимките, но ...

dsc03141y.th.jpg dsc03140d.th.jpg dsc03139wmq.th.jpg dsc03138p.th.jpg dsc03137w.th.jpg dsc03136m.th.jpg

Публикувано

Бравос! Много ми хареса. Стилно и изчистено стои :)

Публикувано

Неговия е черен и матов, моя тъмно сив, металик и гланц.

п.п.Един минус може би. Много е стегнат и леко ми навдига протектора в краищата.

Публикувано

The Shaman и аз се безпокоях, че ще ми излязат "балончета" и ще ми се наложи да си вземам нови screen protector-и, но както каза е стегнат т.е. не хлопа и няма как да влязат боклуци между case-a и телефона и за мое учудване не ми образува "балончета" на screen protector-a.

Та проблема е или в screen protector-a ти (прекалено е широк) или не е центриран. Моя е на SwitchEasy.

Публикувано

Прав си, не е центриран. Реших да го смена и се осрах леко. Това е проблема май.

Публикувано

Елате аз да ви ги центрирам :mrgreen: .

Публикувано

Да се похваля.

Току-що пристигна и моя Black Stealth на Rebel Scholar.

Прекрасен е. Изчистен и блестящ :rolleyes: Дойде за 3,5 дена с Fedex.

Публикувано

От каде в София мога да си закупя такъв калъв Rebel Schlolar Velvet Black.Благодаря предварително.

Публикувано

Ами няма откъде. Не се продават тук, доколкото знам.

Аз с поръчка от сайта го купих, и ми го доставиха с Fedex, за три дни и половина.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...