papalin4o Публикувано Декември 3, 2014 Публикувано Декември 3, 2014 Да, вече разбрах, че не работи на двете устройства едно временно Обаче сега продължавам да се мъча да върна хисторито Цитирай
SpAwN Публикувано Декември 5, 2014 Публикувано Декември 5, 2014 (редактирано) Някой има ли идея как да оправя този проблем? Сложих апликацията след джейл и изчистване на ненужните езици с iCleaner Pro, но като стартирам Viber ми показва това при опит да сменя дефолт-фоновете: Преинсталация на актуалната версия и дори сваляне към по- ниска такава с AppCake не помогна... Редактирано Декември 5, 2014 от SpAwN Цитирай
Grievous Публикувано Декември 5, 2014 Публикувано Декември 5, 2014 Ще се покажат, чакане иска малко. Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 5, 2014 Публикувано Декември 5, 2014 Още трийте кеш файлове без нужда и доста ще се чудите. 1 Цитирай
SpAwN Публикувано Декември 5, 2014 Публикувано Декември 5, 2014 (редактирано) Ясно, че сгафих... дай идея как да го оправя, Саше. Не ми се вярваше, че и с преинсталация няма да се оправи, но уви... Редактирано Декември 5, 2014 от SpAwN Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 5, 2014 Публикувано Декември 5, 2014 Ще се покажат, чакане иска малко. Цитирай
Grievous Публикувано Април 1, 2015 Публикувано Април 1, 2015 Вчера имаше нов ъпдейт на вайбър, след който ми се случи нещо странно. Снощи си пиша с приятелка, а съобщенията получаваха тя и още един абонат от номерата ми (кофти, нали). За пръв път ми се случва подобно нещо. Някой друг със същите симптоми? Иначе новото е: Цитирай
stangen Публикувано Април 1, 2015 Публикувано Април 1, 2015 Аааах, това би било много неприятно. За сега никой не се е оплакал, че го спамя а се налага с гаджето да водим "телефонна любов" за известно време. Цитирай
The Shaman Публикувано Април 1, 2015 Публикувано Април 1, 2015 Да не си аднал и него в групата? Цитирай
Grievous Публикувано Април 1, 2015 Публикувано Април 1, 2015 Група правя само по празници. И то определени. С нетърпение чакам гласовите по WhatsApp и го разкарвам. П. П. Като се замисля сега, при наличието на толкова безплатни минути, които предлагат операторите, що не взема на всичко да пикам. 6 Цитирай
The Shaman Публикувано Април 1, 2015 Публикувано Април 1, 2015 Ползвам го само за да говоря с братовчеда в щатите, в общи линии. Цитирай
Grievous Публикувано Април 1, 2015 Публикувано Април 1, 2015 Само да кажа, че е масовка. Не пишете съобщения до следващ ъпдейт! Цитирай
johnnybravo Публикувано Април 1, 2015 Публикувано Април 1, 2015 Снощи си пиша с приятелка, а съобщенията получаваха тя и още един абонат от номерата ми... Другият абонат да не е ДАНС? 5 Цитирай
Grievous Публикувано Април 1, 2015 Публикувано Април 1, 2015 Не, колега, който работи в близост до мен. Преди малко пак ми се случи и от тогава спрях да пиша. Този път шефа ми го получи. 1 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Април 1, 2015 Публикувано Април 1, 2015 ААААаааа... Това хич не е добре - спирам Вайбъра... Цитирай
Asen_77 Публикувано Април 1, 2015 Публикувано Април 1, 2015 Е просто спирате разговорите с Любовниците Цитирай
BulgarianSS Публикувано Април 1, 2015 Публикувано Април 1, 2015 Дааа.... Line downloading.... 2 Цитирай
Grievous Публикувано Април 1, 2015 Публикувано Април 1, 2015 Е просто спирате разговорите с Любовниците Луд ли си? След това преплитане се удвоиха. Обаче с един колективен иск където му е мястото може да се прибере крупна сума. 5 Цитирай
Alxx® Публикувано Април 1, 2015 Публикувано Април 1, 2015 Коле, мъжката любов била най-чиста? Цитирай
bombastyk Публикувано Април 1, 2015 Публикувано Април 1, 2015 Работи ли се по отстраняване на проблема, че ми запалиха тел. Все едно аз съм разработчик да ги е*а? Цитирай
dessyteneva Публикувано Април 1, 2015 Публикувано Април 1, 2015 Ако някой и писал на съпорта, може би, официално не видях никъде нищо. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
MMJ Публикувано Април 1, 2015 Публикувано Април 1, 2015 Въпроса е: има ли друг с този проблем.? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.