jordanov71 Публикувано Декември 4, 2009 Публикувано Декември 4, 2009 IGO не ми работи и с тази версия. Цитирай
chayanne Публикувано Декември 4, 2009 Публикувано Декември 4, 2009 Когато искаш да ползваш iGO отваряш SBSettings/Mobile Substrate Addons и от там задаваш OFF на MobileLogLib. Цитирай
Grievous Публикувано Декември 9, 2009 Публикувано Декември 9, 2009 MobileLog v3.1.1 Новото:- Поправена е поддръжката на FW 3.1.2. Сега MobileLog работи под 3.0, 3.1 и 3.1.2 - Поправен е проблем, при който разговорите не се триеха от оригиналните "Recents" - Когато iPhone е в безшумен режим, известяването за пропуснатите събития е само чрез вибрация (без звук) - Поправен е проблема с блокираните/скритите обаждания. Сега блокираните обаждания се групират правилно и се изтриват - Добавени са Delete All/Missed/Incoming/Outgoing Calls, когато се натисне бутона Edit в Recets в MobileLog - Добавен е експорт към csv файл. Достъпно е в Settings -> Data -> Export - Добавена е опция за вибрация при успех. Опцията активира съобщение чрез вибрация когато отсрещната страна приеме обаждането ви - Добавена е опция "Save attempts". Опцията позволява да забраните набирането в Recents - Нов модул за MobileLog п.п. по метода на chayanne по-горе, iGO работи. Може да си я свалите от репото: htth://repo.beyouriphone.com/ Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 14, 2010 Публикувано Октомври 14, 2010 В официалния сайт лежи версия 4.0, но в Cydia не я намирам. Някой ще бъде ли любезен да качи оригинален .deb файл, или ако я намира в телефона си да сподели от кое репо извира. Благодаря. Цитирай
mupo Публикувано Октомври 14, 2010 Публикувано Октомври 14, 2010 Ако не я намираш в Cydia -> Sections -> Utilities, то си добави репото http://www.ixtension.com/cydia, там я има оригиналната версия. Цитирай
poldeburg Публикувано Октомври 22, 2010 Публикувано Октомври 22, 2010 Здравейте, има ли някой излекуваната версия на MobileLog за фирмуеар 4.1 защото като сложа оригиналната за 4.0 има пробен период. Цитирай
poldeburg Публикувано Октомври 22, 2010 Публикувано Октомври 22, 2010 Мерси за бързият отговор! Цитирай
mitku Публикувано Ноември 13, 2010 Публикувано Ноември 13, 2010 ПрограмчЕто работи добре на иОС 4.1. П.П.2 (Edit 1) Програмата наистина работи но неизвестно защо процесът й прекалено често заема доста процесорно време и с туй направо "яде" батерията, което за мен е неприемливо и махнах инсталацията. Жалко - вършеше добра работа. П.П.3 (Edit 2) Сега сложих версията от репото на GPower и с нея немя грижи и работи нормално както се и очаква... явно предната е била нещо прецакана. Цитирай
Grievous Публикувано Ноември 15, 2010 Публикувано Ноември 15, 2010 Нямаш грижи защото нямаш FaceTime. Моят съвет е всички с iPhone 4 да стоят настрана от MobileLog 4.0 и да изчакат фикс. Днес мнгократно се опитвах да проведа FaceTime разговор, но напразно. Веднага след първия сигнал ми даваше ето това: Деинсталирах MobileLog и всичко се оправи. Проблема се коментира и по чуждите форуми, но решение засега няма. Цитирай
mrtroev Публикувано Ноември 15, 2010 Публикувано Ноември 15, 2010 Еее, Коко що не каза по-рано, аз се утрепах да набирам и да се ядосвам, на всичкото отгоре MobileLog ми е платен...махам го веднага !!! Мерси! Цитирай
ggatwo Публикувано Февруари 4, 2011 Публикувано Февруари 4, 2011 Има ли подобна програма като MobileLog, но от AppleStore-а? Интересувам се от функцията за показване на разговорите проведени преди месец или повече... Цитирай
londongunner Публикувано Февруари 8, 2011 Публикувано Февруари 8, 2011 Някой има ли проблем с enable replacement, като го пусна и влезна в стандартния ми крашва ,като махан отметката и всичко е ок но трябва всеки път да влизам в Mobile log, което не мие много удобно, FW e 4.2.1, с 4.1 нямах такива проблеми, ползвам версията от sinfuliphonerepo.com Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 8, 2011 Публикувано Февруари 8, 2011 На 4.2.1 при мен не работи изобщо! Цитирай
ggatwo Публикувано Февруари 8, 2011 Публикувано Февруари 8, 2011 Това ли е наистина единствената програма с такава функция за показване на списъка с повиквания? Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 8, 2011 Публикувано Февруари 8, 2011 Потърси в Сидиа с "call", има алтернативи. http://bgiphone.com/topic/1196-recentcalllog-delete/page__pid__90913#entry90913 Цитирай
PeTk0FF Публикувано Март 11, 2011 Публикувано Март 11, 2011 На МобилеЛога най-добрата опция му беше, че групираше всичките обаждания а не както е сега някакъв безкраен списък. За жалост аз поне за сега не съм намерил алтернатива на тази опция. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.