Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Seir


bgdn

Recommended Posts

Такива неща има само в България...

http://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewSoftware?id=406416690&mt=8

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ето така става когато пиша в 3:30.

Сега за програмата - да програмата използва снимки от Seir.BG и е безплатна. Пусната е във всичките AppStore дето съществуват. За съжаление хумора на повечето снимки си е български и мисля, че на останалите няма да им е ясно какво е смешното на голяма част от снимките. Програмата работи на Английски (за света) и на Български (ако интерфейса ви е активиран).

Важна функция е възможноста за споделяне на собствени снимки. Примерно разхождаш се и виждаш нещо смешно (табела "Хот-дог с кебапче") или ти се случва нещо комично/абсурдно (както на gpower младежа дето си заключил мотопеда за летите му джанти). Снимаш и после споделяш. Снимката ще бъде одобрена (важно), обработена (още по-важно) и понякое време качена. Не се ангажирам със срокове.

В момента се разработват 2 нови версии - първата ще е специално за собствениците на iPad и ще се казва SeirHD. Приложението ще е само за тях и ще се използват по-висококачествени снимки (доколкото е възможно).

Втората версия ще е със социални функции за споделяне - Facebook/Twitter/MySpace/изпращане по поща както и малки проблеми забелязани в първата версия. Евентуално ще бъде активирана и функцията за споделяне на видео.

Ако имате някакви други идеи относно програмката ще се радвам да ги обсъдим... също така докладвайте и за грешки/проблеми при експлоатацията.

Приятни забавления...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Браво колега! Супер е приложението! ;)

На първо време като го гледам ми хрумват две предложения:

- Home екрана ми се струва малко безсмислен - не носи никаква информация на потребителя и няма какво да прави на него. По-добре при стартиране на приложението да отива направо в Gallery. В допълнение като се завърти телефона хоризонтално самата картинка се stretch-ва и изглежда зле. Даже ако завъртиш телефона на някой от другите екрани и се върнеш в Home екрана картинката не се завърта.

- Upload екрана ми изглежда малко постен с този белия фон ( въпреки че това е въпрос на вкус :) ). Добре би било да има възможност за снимане и директно изпращане - сега до колкото виждам може само да се избере от вече записаните снимки.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Много хубаво според мен, че няма да ни разберат хумора, но за сметка на това ще си затвърдят мнението за мангалския ни манталитет :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

@intruder:

- home screen - за него имам идеи които тепърва ще се разработят. В момента съм го сложил и изглежда празен, но идеята не е такава. Ще бъде запълнен в последващите версии малко по малко.

- upload - този екран ще претърпи корекции тепърва. Ще му добавим и функция за качване на видео както и снимане и изпращане. Снимане и изпращане ще добавим също.

@The Shaman:

Сайта си го има от години. В екс-СССР си има подобен сайт - fishki.net и още няколко. В останалите страни си има много подобни сайтове тип "WTF", "demotivational" и т.н.

Аз просто съм направил iPhone програмка за показването им и по-лесно качване на нови такива.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

@GPower

ти вземи си качи снимките да ги обработим че в офиса изпукахме от смях докато ги гледахме.

За mnogozle - много ц!ци което гарантира бан... ако искате мога да ви направя "неофициална" версия дето някой ще трябва да я разпространява през repo-то си.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Браво - приложението си е предполагам разработка на сайта Seir.bg

:blink:

Ти пак се изтърча, като...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...