Всички изпъних както трябва и телефона зарежда, unlock-вам го с ultrasn0w и си работи всичко точно , но когато искам да го синхронизирам с itunes ми изкарва грешка 2002 след което ми казва -> "iTunes cannot read the contents of the iPhone "iPhone". Go to the Summary tab in iPhone preferences and click Restore to restore this iPhone to factory settings."
Телефона си работи ,всичко перфектно ! Но не ми работи itunes.
Първият път като го ресторнах днес пак така стана и после направих 2-ри рестор ,но пак същото нещо.
Въпрос
pApit0
Телефона ми е 3g 16gb фабрично заключен.
Днес го ресторнах по тема от другия форум
Всички изпъних както трябва и телефона зарежда, unlock-вам го с ultrasn0w и си работи всичко точно , но когато искам да го синхронизирам с itunes ми изкарва грешка 2002 след което ми казва -> "iTunes cannot read the contents of the iPhone "iPhone". Go to the Summary tab in iPhone preferences and click Restore to restore this iPhone to factory settings."
Телефона си работи ,всичко перфектно ! Но не ми работи itunes.
Първият път като го ресторнах днес пак така стана и после направих 2-ри рестор ,но пак същото нещо.
Помогнете ,благодаря !
Линк към коментара
Сподели в други сайтове
2 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.