petyo Публикувано Юли 17, 2009 Сподели Публикувано Юли 17, 2009 Здравейте. Работеше ми нормално телефона до преди да сложа 3.0 и да го jailbreak-на и unlock-на. Сега постоянно на почти всяко приложение,не след определено време(може веднага ,може и след 10 мин) ми вкарва телефона в режима Safe Mode(Sad iPhone). Моля помогнете защото е доста дразнещо и досадно но и май показва че нещо не е наред. Моля за помощ. Благодаря предварително. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 Anthony Публикувано Юли 17, 2009 Сподели Публикувано Юли 17, 2009 viewtopic.php?f=8&t=118&p=198#p198 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 Toni- Публикувано Юли 17, 2009 Сподели Публикувано Юли 17, 2009 Първото най-логично, което ми идва на ум е един чист рестор без Icy... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 KurtiMakarov Публикувано Юли 17, 2009 Сподели Публикувано Юли 17, 2009 И бе да връщаш никакъв бакъп.Само ръчно контактите! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 Aveliky Публикувано Юли 17, 2009 Сподели Публикувано Юли 17, 2009 И не слагай SBSetting. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 Adamov Публикувано Юли 19, 2009 Сподели Публикувано Юли 19, 2009 И чети форума за бога Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Въпрос
petyo
Здравейте.
Работеше ми нормално телефона до преди да сложа 3.0 и да го jailbreak-на и unlock-на.
Сега постоянно на почти всяко приложение,не след определено време(може веднага ,може и след 10 мин) ми вкарва телефона в режима Safe Mode(Sad iPhone).
Моля помогнете защото е доста дразнещо и досадно но и май показва че нещо не е наред.
Моля за помощ.
Благодаря предварително.
Линк към коментара
Сподели в други сайтове
5 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.