Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Въпрос

Публикувано

Здравейте колеги,

Темата ми не е свързана с някакъв проблем, а по скоро с това, че искам да ви покажа и разкажа нещо, което за мен, а от днешната ми среща, и за Kaloyan, се оказа много странно. Всъщност идеята да го напиша тук, във форума, беше негова.

Ако темата ми не е за този раздел се извинявам и бих искала да помоля екипа да я премести на правилното място.

И сега към историята.

На 29-ти ноември си взех iPhone 4 от Мтел. Както и при всички останали взели си iPhone от тях, и моя беше с iOS 4.2. Разбира се още на следващия ден си го ъпдейтнах и му направих джейбрейк с Redsn0w, като за целта първо се допитах до Grievous за да бъда сигурна, че няма да сбъркам някъде, за което му благодаря. Дотук всичко е ОК.

Но след като отворих Cydia се втрещих (буквално). Оказва се, че имам запазени SHSH за 4.1 :blink: и естесвено за 4.2b3.

Знам, че повечето от вас сигурно ще се усъмнят. Аз също, въпреки, че го виждах с очите си.

Е, реших да си поиграя...и да направя даунгрейд до 4.1. Ами стана, и то без никакъв проблем, за мое огромно учудване.:yikes:

Вече съм с 4.2.1, но както виждате на снимкате - факта си е факт. Има SHSH за 4.1!!!

photo1t.th.png photo2j.th.png

Така.....на някой друг да му се е случвало?

О, и държа да отбележа, че аз лично си разпечатих телефона, ако това има значение.

Recommended Posts

• 0
Публикувано

За 4.2b3 и за 4.2.1 е нормално да имаш.

Въпроса е дали някой има запазени за 4.1, телефона му е от М-тел и е с 4.2 или е бил с него при покупката.

• 0
Публикувано

За болтовете не знам, но вчера на alxx, един потребител с 4-ка от ментел се е оплакал от изскачащо съобщение "This accessory is not for your iPhone" или нещо такова.

Това навежда на мисълта за употребяван телефон - обикновенно се показва от повредена букса на дока или влага. Срам!

• 0
Публикувано

Тея мостри по магазините кво да ги правят ;)

• 0
Публикувано

Жоре, те ако са мостри или рециклирани - нема лошо, но е нарушение на закона, да продаваш такава стока и да не информираш клиента за този факт!

• 0
Публикувано

Може би има друго, логично обяснение :)

• 0
Публикувано (редактирано)

И аз искренно се надявам да има логично обяснение, въпреки че силно се съмнявам. А и няма лесен начин да се разбере! До момента не съм имала никакви проблеми с телефона, било то със изскачащи съобщения или несъответствие на аксесоари. Ще видим в бъдеще как ще бъде.

Редактирано от anrito
  • 0
Публикувано

един потребител с 4-ка от ментел се е оплакал от изскачащо съобщение "This accessory is not for your iPhone" или нещо такова.

Това навежда на мисълта за употребяван телефон - обикновенно се показва от повредена букса на дока или влага. Срам!

На мен дата кабела ми е свързан към хъб и от време на време ми изписва същото нещо, но това не е проблем в айфона или кабела, просто хъба си е менте и този надпис в случая е нормален.

Защо като включа директно кабела в порта всичко си е нормално и тогава аксесоара си е за този айфон.

Та навярно и случая на този потребител с мтел-ската 4-ка е подобен.

• 0
Публикувано

И аз съм с телефон от Мтел. Като го взех (1ви декември) беше с iOS 4.2b3, ъпдейтнах на 4.2.1 и от тогава допреди 5-6 дена чаках TSS Request и сега ми има запазени SHSH само за 4.2.1.

:offtopic: Това означава ли, че няма да успея да направя untathered jailbreak с новият redsn0w тъй като нямам запазени SHSH за 4.2b3?

• 0
Публикувано

mobi - Нищо общо с ползването на хъб. А ти, ако продължиш да го ползваш с хъб, а не директно - някой ден ще има да се чудиш откъде ти е дошло.

graver - май не е така, 4.2b3 се ползва от редсноу, само за вграждането на новия ramdisk в/у 4.2.1, поне така си мисля.

Едит: ГолЕма грешка -

Изискване.

Устройство с iOS 4.2.1 и да имете Jailbreak с Redsn0w 0.9.6 b5.

Запазени SHSH за iOS 4.2 Beta 3.

• 0
Публикувано

Ами то днес май излезе redsn0w 0.9.7b3, макар че изискванията са същите, но ми стана интересно как се запазват SHSH за 4.2b3 при положение, че то май нямаше джейлбрейк за него. Смисъл, че аз като взех телефона си беше с 4.2b3, тогава намерих в демоноида 4.2b3 GM, но редсноу-а 0.9.6b4 ми каза, че не го познава и направо ъпдейтнах на 4.2.1 и джейлнах със същият редсноу и това, което ми е запазило са SHSH на 4.2.1. Излиза, че untathered джейла, който чакаме ще е за телефони купени с 4.1 или такива, коита са хванали някак да запазят и за 4.2b3, right?

• 0
Публикувано

Не вярвам. Това е тестов вариант и когато го довършат - сигурно ще става за всички. Бетата си можел да запазиш с ъмбрелата, без значение дали е бил джейлброукън, само от епъл да са я подписвали все още - това е единственото условие.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...