John Digweed Публикувано Декември 20, 2010 Публикувано Декември 20, 2010 След разпродажбата на Electronic Arts, наред е Gameloft. Три дена 21 от популярните игри на компанията ще бъдат на празнична цена от $0.99. Игри за iPhone/Touch Iron Man 2 Hero of Sparta II UNO The Settlers NFL 2011 Let’s Golf 2 Shrek Kart Real Football 2011 Assassin’s Creed: Altair’s Chronicles James Cameron’s Avatar The Oregon Trail Splinter Cell Conviction Prince of Persia: Warrior Within Driver Игри за iPad Splinter Cell: Conviction Let’s Golf 2 Prince of Persia: Warrior Within NFL 2011 Blokus James Cameron’s Avatar Zombie Infection 2 Цитирай
s0urce Публикувано Декември 21, 2010 Публикувано Декември 21, 2010 аз вече си купих 3 от тях Prince of Persia: Warrior Within Hero of Sparta II Assassin’s Creed: Altair’s Chronicles най добрите Цитирай
Razer Публикувано Декември 22, 2010 Публикувано Декември 22, 2010 искам и аз да купя 3-4 приложения ама в моя тюнс ги няма... кажете ми някаква алтернатива, но искам да ми се запазят и тези, които съм си купувал от сегашния стор. Сега съм регистрирал карта Виза Електрон ( Българска ) Цитирай
John Digweed Публикувано Декември 22, 2010 Автор Публикувано Декември 22, 2010 http://bgiphone.com/topic/61-%d0%b1%d0%b5%d0%b7%d0%bf%d0%bb%d0%b0%d1%82%d0%bd%d0%b0-%d1%80%d0%b5%d0%b3%d0%b8%d1%81%d1%82%d1%80%d0%b0%d1%86%d0%b8%d1%8f-%d0%b2-itunes/page__view__findpost__p__80160 Цитирай
Razer Публикувано Декември 22, 2010 Публикувано Декември 22, 2010 Това е, че няма как да ги закупя после, ако си направя нов акаунт... това ми е мисълта. А искам да купя няколко приложения. edit: Регистрирах си ClickandBuy акаунт и като си го потвърдя ще си купя приложенията от UK стор-а, че си направих и там акаунт Цитирай
s0urce Публикувано Декември 22, 2010 Публикувано Декември 22, 2010 Добре де то и в UK Store ги има на разпродажба и в БГ също нещо не мога да те разбера + това и аз съм със Виза Електрон Българска карта на Пощенска банка ? Цитирай
Razer Публикувано Декември 22, 2010 Публикувано Декември 22, 2010 Е то ги има, но не всички. Аз искам Driver и The Settlers като начало и след това ще кача още няколко. Но точно тези двете ги няма в БГ Стор-а. Цитирай
s0urce Публикувано Декември 22, 2010 Публикувано Декември 22, 2010 има ги ама не са намалени само няколко игри за сега са намалени по 0.99$ по късно пише че ще пуснат още няколко класики но не се уточняват. Цитирай
Razer Публикувано Декември 23, 2010 Публикувано Декември 23, 2010 То това ясно, че не всички... говоря само за промоциите и точно тези 2 игри влизат в тази промоция, но за жалост в самия BG Store ги няма... ровя се като луд и даже нов акаунт си направих за UK Store-а, но там вече си ми излизат и засега немога да ги купя защото още не ми се е активирал ClickandBuy акаунт-а, но до 1-2 дена ще е ОК всичко и ще си ги закупя с удоволствие Но след такива промоции... как да си Jail-неш телефончето, като всичко си ти върви идеално Цитирай
Sisq0 Публикувано Декември 23, 2010 Публикувано Декември 23, 2010 Ще ги пуснат и в българския магазин. Нали знаеш, че при нас всичко става с малко по-бавни темпове. А по въпроса с джейлбрейка. За мен е важен по няколко други причини и чак след това идва възможността за ползване кракнати приложения от AppStore. Има неща от Сидия, които изключително много улесняват/разширяват функционалността на телефона. Цитирай
mupo Публикувано Декември 23, 2010 Публикувано Декември 23, 2010 Това че даден телефона е jailbreak-нат не означава, че не може да се инсталира закупено от AppStore приложение! Цитирай
Razer Публикувано Декември 24, 2010 Публикувано Декември 24, 2010 Напълно ми е ясно за какво иде реч... до сега с 2G-то съм бил все с jail-нат тел и никога не съм посягал към плащане на приложение, защото всичко си го имаше в installous Но сега някак си самата тръпка да следиш от 5-6 места за всекидневни безплатни промоционални приложения и закупуването на други е супер готино и зарибяващо. Ако го Jail-на надали ще платя за дадено приложение. Сега телефона си ми върши найстина достатъчната нужна работа. Иначе един iFile и други програмки с цел улесняване и човъркане по телефона си е готино, но искам да поживея малко с този адреналин Сиско прав си за игрите... ще се почака, което е супер тъпо, защото може и да я няма тогава промоцията аххаха Цитирай
eek Публикувано Юли 22, 2011 Публикувано Юли 22, 2011 •Asphalt 5 HD •Brothers In Arms® 2: Global Front HD •Hero of Sparta 2 HD •Iron Man 2 for iPad •Real Golf 2011 HD 0.99$ Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.