Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

  • 0

Чист рестор със запазване на бейзбенда


def34

Въпрос

Здравейте и Честита и Весела Коледа на всички!

Имам проблем-Iphone 4, ФЗ, версия 4.2.1, модем фирмуейър 02.01.04, имам запазени shsh за 4.1 с тиниъмбрелата.Още след инасталацията на 4.2.1 забелязах,че ми заминава батерията доста по бързо от предходната 4.1, мисля, че при ъпдейта не се инсталира много добре 4.2.1...Въпросът ми е ако дам чист рестор с Айтюнс и се опитам да кача наново 4.2.1 дали ще ми се ъпдейтне бейзбенда или ще си остана на 02.01.04?Или вече няма да мога да ресторна с Айтюнс поради грешка 1013 и след това да изляза от тиниумбрелата с кикофрековъри?

Редактирано от def34
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

4 отговора на този въпрос

Recommended Posts

  • 0

В 4.2.1 има проверка на ББ дали отговаря на версията iOS. Няма как да не го вдигнеш на 03.10, далаверата с ъмбрелата не работи.

Виждал съм твърдения, че ресторват с ъмбрела и запазват ББ на по - стара версия, като после кикват с ъмбрела, но май това ще остане непотвърден мит.

За падането на батерията, мога да предположа една причина - на 4.1 си бил с джейлбрейк, да? Запомни: при джейлнат телефон, "ЪПДЕЙТ" е мръсна дума, връщането на бекъп от тюнса също!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Не, телефона никога не е бил джейлнат.Това с Тиниъмбрелата не е мит, аз лично го направих и ти постнах снимки в едно предходно мнение.Падането на батерията не знам от какво е,тогава когато ъпдейтвах до 4.2.1 си бях запазил shsh файловете с Тиниумбрелата,като при ъпдейта ми даде грешка 1013.Излязох от Тиниумбрелата с кикофрековъри и версията вече беше инсталираната на телефона.Мисълта ми е да не би да не се е инсталирала коректно и от там да дава проблеми с батерията...Между другото с 4.2.1(8С148)ако това има значение.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

В сайта на ъмбрела изрично пише, че ако опитваш да качиш ОС, без ъп на Бейзбанда, направи го с рестор. Батерията обикновенно пада бързо от липса на качествена активация с оригинална карта. Рестор с ъмбрела наново, активация с карта, пускане на ютюб, джипиес и мейл да сработят и чак тогава джейлвай.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Не искам да го ъпдейтвам, защото чакам ънлок за 02.10.04 и искам когато се връщам в България да ползвам телефона с картите на българските мобилни оператори...

Редактирано от def34
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...