uponone Публикувано Септември 6, 2010 Публикувано Септември 6, 2010 И при мен крашва след като се опитам да го пусна. Явно бъговете са доста... след още опити открих, че след като изтрия клиповете от YouTube и затворя програмата от мултитаск-а... след това като вляза те са си още там. Другото интересно е, че единия клип ми крашва, а на другия ми пише, че ми трява интернет за да го гледам. :blink: Цитирай
Grievous Публикувано Септември 6, 2010 Публикувано Септември 6, 2010 Реинстал на YourTube, рестарт на телефона. Цитирай
uponone Публикувано Септември 6, 2010 Публикувано Септември 6, 2010 Grievous, направих каквото каза и резултата е - вече първото клипче не ми крашва, но всички искат интернет. Другото интересно е, че след като изтрих всички клипчета изтеглих само 2, след това ги намерих в /var/mobile/Media/YourTube и там има 4 клипа. Другите 2 са които бях изтеглил и изтрил. Със странни имена са. Някакви идеи как да се подкарат в YouTube.app ? Edit: Сега изтрих всички клипове от там с iFile и се оказа, че в YouTube ми се появи 1вия изтеглен клип, който крашваше.. крашва и сега. Само него го бях вкарал в iPod Library, но го бях изтрил от там. Цитирай
eek Публикувано Септември 6, 2010 Публикувано Септември 6, 2010 И аз съм с проблем. От както инсталирах yourtube, Justin.tv ми крашва постоянно. Цитирай
Toni- Публикувано Септември 6, 2010 Публикувано Септември 6, 2010 YourTube 2 е налична в репото на Sinful. Сега го тествах, работи перфектно. Плейва свалените клипове и ги импортва в iPod.app Чудесно!! Цитирай
B_A_D Публикувано Декември 31, 2010 Публикувано Декември 31, 2010 Впечатленията ми от YourTube, MiTube и aTube Video Downloader. До колкото успях да разбера YourTube е платена и точи по бързо батерията заради MobileSubstrate, пуснеш ли нещо да се тегли гледаш го като камък и това е, излезнеш ли от приложението започваш отначало, MiTube е безплатна но не върви добре, а от aTube Video Downloader нямам впечатления 1 Цитирай
zzemy Публикувано Юли 31, 2011 Публикувано Юли 31, 2011 (редактирано) На мен продължава да ми крашва, след като се опитам да пусна сваления клип. Някой някакви идеи Редактирано Август 11, 2011 от zzemy Цитирай
Grievous Публикувано Август 16, 2011 Публикувано Август 16, 2011 Току що излезе ъпдейт YourTube 3 и въпреки това пак не могат да се добавят клипове в iPod.app. Хубавото е, че не искат отново пари както беше по време на прехода от 1 към 2. Цитирай
BANNN Публикувано Август 16, 2011 Публикувано Август 16, 2011 PwnTunes ми върши идеална работа за това, която ти казах не знайно как попадна в платените ми програми. Цитирай
zzemy Публикувано Август 27, 2011 Публикувано Август 27, 2011 При мен върви супер,клиповете ми вървят перфектно, имам папка на YourTube във var/mobile/Media, но не мога да ги прехвърля в ipod-a.HELP Цитирай
iMan Публикувано Август 27, 2011 Публикувано Август 27, 2011 При мен дава само Add to Camera Rool Цитирай
Grievous Публикувано Февруари 15, 2012 Публикувано Февруари 15, 2012 Преди малко пробвах YourTube 3.1a-1 beta и останах повече от доволен. Няма никакви бъгове, а видеото се импортва без проблем в iPod Library. Единственно му липсва Artwork-а, но се надявам на фикс. Не, че е важно, но по време на добавянето в iPod Library за около 2-3 секунди горе в статус бара се появява едно G (снимка4). Да не се чудите какво е. Който си е платил, може да добави http://apt.cocoanuts.co и да тества. 1 Цитирай
Grievous Публикувано Февруари 20, 2012 Публикувано Февруари 20, 2012 YourTube 3 3.1b-4 What's new:- Bug Fixes Линк 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.