The Shaman Публикувано Октомври 16, 2011 Публикувано Октомври 16, 2011 И двете приложения, които споменаваш се слагат през Сидиа! За да имаш нея, трябва да джейлнеш! Сега разбра ли? Цитирай
predatora Публикувано Октомври 16, 2011 Публикувано Октомври 16, 2011 (редактирано) За последно е да цитираш предходен пост!!!!! да благодаря! а някакви подобни на апплестора? Редактирано Октомври 16, 2011 от Sladichuk® Sladichuk® Цитирай
Sladichuk® Публикувано Октомври 16, 2011 Публикувано Октомври 16, 2011 Изключително мързелив, нахален и надут си, като всички, дето мама и тате са им втълпили, че с пари и плащане могат да накарат някой да им е длъжен да ги обгрижва чрез знание и опит, компенсирайки собственото ти нежелание да придобиеш такива, само защото можеш да платиш... Е, не винаги и не с всичко е така... Понапъни се малко, попросвети се поне за елементарни неща, и няма да се налага да те навикват , поне за спам и наа**ане на темите тук! Още един подобен на горния въпрос задай.... Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 16, 2011 Публикувано Октомври 16, 2011 В друга тема ти изброих доста. Каза(а първо беше забравил), че си ги пробвал и не стават. Що просто не пробваш в стора да потърсиш нещо с ключова дума протект или сейв? Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 20, 2011 Автор Публикувано Октомври 20, 2011 Ако приложението крашва, изтеглете го наново от тук и инсталирайте. Цитирай
stephanov Публикувано Ноември 3, 2011 Публикувано Ноември 3, 2011 След Update до 2.7 ми изписва съобщение Warrning. iProtect trial period expired. The software is now disabled. И иска да го регистрирам. Пробвах и с файла дето сте го качили, пробвах да го инсталирам и от други сорсове в Cydia, но никакъв прогрес... Някакви идеи ? Цитирай
cybermaniak Публикувано Януари 23, 2012 Публикувано Януари 23, 2012 Някой знае ли защо на iProtect 2.7 на iOS 5.0.1 не работи забраната за триене и преместване на приложения ,иначе са заключени и сим функцията работи но .... Цитирай
turganay Публикувано Юни 2, 2012 Публикувано Юни 2, 2012 Проблема при мен е, че ми липсва Photos и Camera, а точно тях искам да ги заключа. Цитирай
asen4o0 Публикувано Юни 3, 2012 Публикувано Юни 3, 2012 Няма ги, аз пък исках Settings и пак не може, малко тъпо, ама иначе като цяло е добре. Цитирай
Grievous Публикувано Септември 30, 2012 Автор Публикувано Септември 30, 2012 iProtect 3.0.2 What's new:* Adjustments for iOS 6 Линк Цитирай
turganay Публикувано Декември 21, 2014 Публикувано Декември 21, 2014 Не мога да я разбера тази програма плащаш 15 лв, а по никакъв начин не можеш да си защитиш снимките. Ако сложа парола на Photos, имам достъп до снимките през Camera и Settings/ Wallpaper. Ако някой знае друга програма за заключване на снимките да сподели. Цитирай
Grievous Публикувано Декември 21, 2014 Автор Публикувано Декември 21, 2014 BioProtect Можеш да ги заключиш и в Settings. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.